Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Perechi incluse
 • Înălțimea șosetelor
 • Material de conducere
 • Sezon
Clar Filtru

Șosete de ciclism

adecvate pentru ciclism vor fi utile pentru fiecare ciclist pasionat. Proprietățile lor îi fac să fie ideali pentru efort fizic intens. Indiferent dacă te antrenezi pentru competiții sau mergi la drum de plăcere, șosetele de ciclism de damă sau șosetele de ciclism pentru bărbați potriviți îți vor îmbunătăți considerabil confortul, datorită căruia vei merge și mai departe, și te vei regenera mai repede după expediție.

Dacă doriți să cumpărați șosete de ciclism de înaltă calitate , verificați oferta Mike SPORT. In aceasta categorie intra produse din materiale atent selectionate - elegante si functionale. Datorită lor, fiecare călătorie pe două roți va fi și mai satisfăcătoare!

De ce merită să pariezi pe șosete de ciclism?

Șosetele de ciclism sunt confecționate din fire speciale, ceea ce le face îmbrăcăminte funcțională pentru ciclism. Adaptarea la efort mare înseamnă un nivel ridicat de ventilație, management al umidității și confort termic - indiferent de temperaturile exterioare. Multe dintre șosetele sport au și proprietăți antibacteriene, care mențin picioarele proaspete și previn mirosurile neplăcute. Acest lucru vă va permite să vă îngrijiți mai eficient picioarele și vă va face posibil să porniți pe bicicletă fără teamă, chiar și pe drumuri lungi.

De asemenea, merită adăugat că șosetele de ciclism potrivite permit o potrivire mai bună a pantofilor de ciclism. Datorită proprietăților lor, ele previn, de asemenea, abraziunile și măresc confortul purtării pantofilor.

Cei mai buni șosete de ciclism pentru femei și bărbați

Sortimentul nostru include o varietate de șosete de ciclism pentru bărbați și femei , potrivite atât pentru îmbrăcăminte de vară, cât și pentru iarnă. Datorită proprietăților lor, sunt grozave și pentru alergare sau pentru alte tipuri de activități. O gamă largă de produse vă va permite să găsiți soluții de înaltă calitate, adaptate nevoilor dumneavoastră. Vă recomandăm în special:

 • șosete de ciclism adere perfect la picioare, care drenează excesul de umiditate și asigură un confort termic adecvat;

 • șosete de ciclism în diverse mărimi, adaptate diferitelor nevoi ale utilizatorilor;

 • șosete de diferite înălțimi - atât șosete, șosete la gleznă sau lungi (șosete pentru genunchi).

Oferta include și șosete de bicicletă unisex și o versiune pentru cei mai tineri utilizatori. Consultați întreaga gamă de Mike SPORT!

Pariați pe mărci dovedite de șosete de ciclism

Calitatea înaltă a ofertei pentru șosete de ciclism pentru bărbați și femei rezultă și din selecția adecvată a produselor. Vă recomandăm doar soluții de la cele mai respectate mărci din industrie, precum Contim, Craft, Force, Giro, Rogelli, Supacaz și altele. Producătorii garantează durabilitate, estetică ridicată și proprietăți excelente ale șosetelor de ciclism. Datorită acestui fapt, ele îndeplinesc așteptările chiar și ale celor mai pretențioși bicicliști.

De asemenea, vă încurajăm să verificați oferta pentru alte accesorii pentru biciclete care vă vor oferi confort și siguranță maximă în timpul mersului zilnic.citiți mai departe colaps