Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • Categorie (Sticle de apă și coșuri)
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Culoare
  • Capacitate
  • Material de conducere
  • Proprietati termice
Clar Filtru

Sticle de apa

Fiecare pasionat de ciclism, atât amator, cât și mai profesionist, știe că unele dintre accesoriile pentru biciclete pot crește semnificativ nivelul de confort și siguranță în timpul mersului. Unul dintre cele mai populare accesorii pentru o bicicletă este sticla de ciclism - este un accesoriu simplu care îndeplinește o funcție foarte importantă, mai ales pentru traseele lungi și istovitoare. Aici veți găsi sticle de apă pentru biciclete și coșuri pentru sticle de apă de diferite forme și capacități.

Bicicletă sticla - un accesoriu practic pentru o bicicletă

O sticlă de apă pentru o bicicletă este un accesoriu foarte des folosit - este un accesoriu extrem de practic, datorită căruia este posibilă completarea rapidă și convenabilă a lichidelor în timpul mersului. Sticlele de apă pentru biciclete pot fi montate pe mașini cu două roți de oraș și de turism, precum și pe bicicletele de drum, de munte și de cross. Sunt perfecte și pentru bicicletele pentru copii și tineri.

Sticle de apă pentru biciclete în oferta noastră

Oferta magazinului nostru include câteva zeci de tipuri diferite de sticle de apă - acestea sunt modele de diverse forme, culori și capacități. Sticlele de apă pentru ciclism diferă și în ceea ce privește dotările folosite, care facilitează și îmbunătățesc utilizarea lor pe șosea.

În sortimentul nostru veți găsi, printre altele sticle de apă netede clasice pentru biciclete - înalte și zvelte sau puțin mai late, inclusiv sticle de apă profilate și mai decorative, cu diverse modele sau inscripții. Sticlele de apă disponibile în oferta noastră includ atât sticle de băuturi reci, cât și sticle de biciclete termice care mențin eficient temperatura dorită a lichidelor depozitate în ele. Aceste modele sunt potrivite în special pentru călătorii lungi și solicitante.

Sticle de apă ușoare și fiabile

Sticlele de apă pentru biciclete pe care le oferim sunt produse de încredere - depozitează eficient lichidele, prevenind posibila lor scurgere. Mai mult decât atât, sticlele noastre de apă sunt extrem de ușoare și la îndemână, precum și ușor de utilizat, datorită cărora, dacă este necesar, este posibil să se hidrateze rapid și eficient în timpul conducerii.

Sticlele noastre de apă pentru ciclism sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, rezistente la tot felul de deteriorări sau crăpături, precum și la condiții meteorologice variabile și nefavorabile. Materialele din care au fost fabricate sticlele de apă pentru biciclete sunt, de asemenea, complet sigure pentru utilizatori și pentru mediu. Aceste accesorii sunt echipate cu închideri practice și etanșe. Printre sticlele de apă din magazinul nostru veți găsi modele echipate cu o parte superioară detașabilă sau un capac push-pull. Ambele tipuri garantează 100% etanșeitate și impermeabilitate.

Sticla de apa pentru bicicleta cu maner solid

În oferta noastră, în afară de sticlele de apă de înaltă calitate pentru biciclete, veți găsi și suporturi și coșuri practice, puternice, datorită cărora este posibil să setați sticlele de apă în poziția corectă și sigură. Cosurile disponibile in sortimentul nostru sunt rezistente la socuri si conditii meteorologice nefavorabile, si in acelasi timp sunt usoare si estetice. Printre diferitele tipuri de suporturi pentru sticle și coșuri, veți găsi modele clasice, precum și produse colorate caracterizate printr-un aspect neobișnuit, original. Oferim cosuri care pot fi montate atat sub partea de mijloc a cadrului bicicletei cat si in partea frontala a acestuia.

Sticle de apă pentru profesioniști și amatori la mikesport.eu

În oferta noastră avem pentru tine sticle de apă și coșuri unice pentru biciclete - aceste accesorii de înaltă calitate vă vor permite să completați rapid și ușor lichidele de pe drum, oricând aveți nevoie. O selecție largă de modele și culori vă va permite, de asemenea, să vă decorați bicicleta! Indiferent dacă te confrunți cu traseele montane accidentate pe bicicletă sau conduci exclusiv prin oraș, cu siguranță vei găsi ceva pentru tine în sortimentul nostru. Printre numeroasele sticle de apă și suporturi disponibile în magazinul nostru, le puteți găsi cu ușurință pe cele care vă vor satisface cerințele și vă vor atrage!citiți mai departe colaps