Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Culoare
 • Capacitate
 • Proprietati termice
Clar Filtru

Sticle de apă pentru biciclete

Sticlele de apă pentru biciclete sunt accesorii greu de făcut atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori cărora le plac plimbările mai lungi pe două roți. Designul special face ca sticla de apă a bicicletei cu mâner să umple ușor și rapid fluidele fără a fi nevoie să coboare de pe bicicletă. Atașat la cadru, este întotdeauna la îndemână, astfel încât să puteți călători confortabil și în siguranță, fără să vă faceți griji cu privire la deshidratare. În magazinul nostru veți găsi o varietate de accesorii pentru biciclete care combină calitatea înaltă și designul atractiv. Sticlele de apă și coșurile pentru atașarea lor sunt o categorie largă în care cu siguranță veți găsi ceva pentru dvs. Te invitam!

Sticle de apă pentru biciclete apreciate de bicicliștii profesioniști

Vă este greu să vă interziceți călătoriile lungi pe două roți? Poți să stai multe ore la volan? Aceasta înseamnă că ar trebui să vă pregătiți pentru călătorie cât mai bine posibil. O vei face alegând nu numai aripile potrivite sau suport pentru biciclete , dar și o sticlă de apă pentru biciclete . Un astfel de gadget, care poate conține apă sau orice altă băutură preferată, este un must-have pe un vehicul cu două roți. Sortimentul nostru include sticle de apă pentru biciclete concepute pentru a satisface diferitele nevoi ale bicicliștilor.

Oferim accesorii pentru biciclete de la producători cunoscuți - companii care furnizează gadget-uri realizate funcțional pentru sportivi. De aceea fiecare sticla de ciclism pe care o oferim va satisface asteptarile chiar si ale celor mai pretentiosi biciclisti. Aceste recipiente pentru băuturi sunt accesorii extrem de practice pentru bicicliști.

Ce sticla de bicicleta gasesti in oferta noastra?

În magazinul nostru puteți cumpăra exact sticla de apă de care aveți nevoie. Oferim accesorii in diverse culori, din diverse materiale si cu diferite capacitati. Avem, printre altele:

 • Sticle de apă pentru biciclete de 500 ml ;

 • sticle de apă pentru biciclete de 750 ml ;

 • Sticle de apă pentru bicicletă de 1 l .

Ne-am asigurat că puteți găsi accesorii care sunt compatibile cu majoritatea coșurilor pentru sticle de apă. În plus, forma lor este concepută pentru a facilita consumul de alcool în timpul conducerii. Forma specială a sticlei de apă permite să fie prinsă în siguranță cu o singură mână.

In plus, oferim accesorii realizate doar din materiale rezistente, solide si in acelasi timp usoare. Astfel de sticle de apă nu încarcă suplimentar structura bicicletei și nu interferează cu călătoria.

Sticla profesională pentru bicicletă - pregătiți-vă pentru fiecare sezon

Sticla de apă trebuie să conțină o băutură la temperatura dorită. Așadar, fie că mergi într-o plimbare de vară, fie că îți planifici itinerariul în sezonul rece, un model termic îți va veni la îndemână.

O astfel de sticlă de apă pentru bicicletă este realizată din materiale speciale care asigură izolație termică. Aceasta înseamnă că conținutul său este protejat atât împotriva încălzirii, cât și împotriva răcirii rapide. Datorită acestui lucru, vara vei putea să bei o înghițitură de apă răcoritoare, iar toamna te poți încălzi cu o băutură ceva mai caldă.

Cât timp va rămâne caldă băutura turnată în sticlă depinde de parametrii unui model dat. Unele dintre accesoriile noastre mențin temperatura până la 2,5 ore.

Ce diferențiază sticlele de apă pentru biciclete disponibile în oferta noastră?

Alegând produse din oferta noastră, veți afla rapid cât de funcționale și de fiabile sunt acestea. Veți găsi la noi o sticlă de bicicletă:

 • care este un model folosit de cunoscute echipe de biciclete care participă la cele mai importante evenimente sportive;

 • realizate din materiale rezistente si usoare. Pentru producția de sticle de apă, polipropilenă. Datorită acestui lucru, cântăresc atât de puțin și nu îngreunează structura bicicletei;

 • cu un muștiuc special conceput care facilitează băutul în timp ce mergeți pe bicicletă;

 • al cărui interior este acoperit cu polipropilenă cu ioni de argint - datorită acestui fapt, apa din ea nu schimbă gustul;

 • realizate din materiale care sunt complet biodegradabile. Alegerea unei astfel de sticle de apă este un tribut adus mediului.

Alege o sticlă de ciclism din oferta noastră și fii pregătit pentru cele mai lungi călătorii cu bicicleta!

Design excelent, funcționalitate, design practic - toate acestea disting sticlele de biciclete pe care le oferim . Oferim accesorii de la branduri renumite pentru ca tu sa alegi un model care sa raspunda tuturor asteptarilor tale.

Modelele pe care le oferim vă vor încânta cu manopera lor la modă și stilul sportiv dinamic. Unele dintre ele au nuanțe expresive, atrăgătoare, în timp ce altele se disting prin culori slabe. În plus, vei găsi o sticlă transparentă din plastic transparent. În magazinul nostru puteți cumpăra și accesorii ușoare, rezistente, la un preț atractiv. De aceea, cheltuind puțin, vei obține o sticlă de apă care te va însoți pe multe trasee.

Alege un design bine gândit și materiale de înaltă calitate - alege o sticlă de apă din oferta noastră!citiți mai departe colaps