Filtru
× Filtru
Filtru
  • Categorie (Calculatoare pentru biciclete, GPS, monitoare de puls)
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Calculatoare wireless pentru biciclete cu GPS

Calculatoarele pentru biciclete sunt obiecte utile pentru profesioniștii și pasionații de două roți. Datorită utilizării tehnologiilor moderne, acestea măsoară nu numai distanța parcursă și timpul de antrenament, dar pot, de asemenea, să numere caloriile arse și să controleze pulsul ciclistului și chiar să propună propriile lor planuri de antrenament. În plus, computerul pentru biciclete cu GPS vă va verifica locația și vă va asigura că nu vă veți pierde niciodată pe drum sau pe câmp.

Există două tipuri de bază de contoare. Calculatoare pentru biciclete fără fir și cu fir. Contorul wireless comunică cu senzorii prin unde radio, ceea ce permite o utilizare mai convenabilă și o instalare mai ușoară. Adesea, aceste tipuri de modele sunt, de asemenea, mai avansate în ceea ce privește numărul de funcții disponibile.

În magazinul nostru veți găsi atât calculatoare pentru biciclete, cât și fără fir. Oferim atât contoare simple cu puține funcții, cât și gadgeturi extinse care vor atrage chiar și cei mai pretențioși și ambițioși bicicliști. Oferim numai echipamente de la mărci dovedite, de o calitate excelentă, inclusiv populare, multifuncționale, computere pentru biciclete Sigma Sport. Acestea sunt accesorii pentru biciclete care adaugă distracție la fiecare plimbare sau antrenament, deci merită să aveți un astfel de gadget în inventar.

Calculatoare de biciclete cu monitor de puls

Un monitor al ritmului cardiac este o caracteristică extrem de utilă pentru fiecare ciclist. Cum funcționează un monitor de ritm cardiac cu un computer pentru ciclism ? În timpul conducerii, gadgetul monitorizează modificările ritmului cardiac din organism și prezintă rezultatele în mod continuu. Un ritm prea mare în timpul antrenamentului poate duce la arsuri musculare, astfel de probleme te pot împiedica să practici sport pentru ceva timp. Prin urmare, merită să utilizați dispozitivul pentru a evita rănile grave. Decideți să cumpărați un monitor de ritm cardiac pentru bicicletă și să vă monitorizați corpul în timpul exercițiilor fizice.

Calculatoare de biciclete cu altimetru

A doua funcție utilă a computerului pentru ciclism este altimetrul. Este o opțiune ideală pentru cei care merg la o plimbare la munte. De asemenea, va fi util pentru cei care călătoresc zilnic pe teren montan. Computerul de ciclism cu altimetru determină altitudinea la care vă aflați în prezent. Dispozitivul compară doi parametri - presiunea curentă și presiunea la un punct de altitudine cunoscută. Datorită acesteia, puteți urmări și cât vă mai rămâne pentru a ajunge la vârful muntelui.

Calculatoare de ciclism cu cadență

Există mulți factori care afectează tehnica corectă de ciclism. Una dintre ele este frecvența de pedalare. Vrei să-l verifici, dar nu ai chef să-ți numeri mișcările picioarelor în mod continuu? Pentru măsurarea acestei variabile se folosesc computere de ciclism cu cadență . Ele determină viteza de pedalare, adică numărul de rotații ale manivelei pe minut. Datorită măsurării cadenței, puteți să vă stabiliți ritmul preferat de mers. Folosind-o în mod regulat, îți vei optimiza tehnica și vei face călătoriile mai confortabile.

Calculatoare de biciclete cu GPS

GPS-ul pentru biciclete este o caracteristică asupra căreia trebuie neapărat să te decizi. Este util nu numai pentru profesioniști, ci și pentru începători. Acest dispozitiv mic va îmbunătăți eficiența călătoriilor cu bicicleta. Vă va arăta cel mai rapid și cel mai bun traseu către locația pe care o alegeți. Contorul cu GPS nu va citi doar traseul planificat, ci îl va propune singur. Datorită acestei opțiuni, îți vei organiza mai bine antrenamentul, vei atinge cu ușurință obiectivul stabilit și vei putea împărtăși traseul cu ceilalți. Computerul de bicicletă cu GPS vă va verifica locația și vă va face să nu vă pierdeți niciodată pe drum sau pe câmp.

Calculatoare de ciclism cu numărătoare de calorii

Arzi aproximativ 200 de kcal mergând cu bicicleta pe un traseu de 10 kilometri într-un ritm lent. Cu toate acestea, este dificil să estimați singur acest număr. Dacă acordați o mare importanță controlului greutății zilnic, un computer de ciclism cu numărătoarea caloriilor vă va fi potrivit. Utilizarea unei astfel de funcții este foarte motivantă pentru a întreprinde alte activități fizice. Cu siguranță nu veți dori să vă încheiați călătoria când computerul wireless arată prea puține calorii arse.

Un contor clasic și un computer de bicicletă

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un dispozitiv care va avea toate caracteristicile de mai sus, alegeți un computer pentru biciclete cu GPS . Combină un monitor al ritmului cardiac, un vitezometru și un altimetru. De asemenea, puteți verifica caloriile arse pe el. Aceasta este o soluție pentru persoanele cărora le place să aibă toate opțiunile utile într-un singur loc. Asigurați-vă că acordați atenție computerului de biciclete wireless Sigma. Este un echipament de înaltă calitate care este deosebit de popular.

Computer de bicicleta - accesorii necesare

Toate calculatoarele de biciclete au nevoie de accesoriile potrivite. Datorită acestora, vei diversifica confortul utilizării echipamentului și vei diversifica semnificativ plimbările cu bicicleta sau antrenamentele. Stația de andocare va ușura cu siguranță încărcarea contorului. Transmițătorul de ritm cardiac și senzorul de cadență vă vor permite să folosiți pe deplin potențialul acestuia. În plus, poate fi util și un suport care va menține stabil computerul de bicicletă. Dacă nu știi ce accesoriu să alegi, alege întregul set care cu siguranță îți va ușura călătoriile.citiți mai departe colaps