Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Îmbrăcăminte pentru ciclism)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Lungimea manecii
 • Extractor
 • Guler stand-up
 • Bretele
 • Insert pentru biciclete
 • Material
 • Confort
 • Rezistent la apă
 • Lungimea piciorului
 • Depreciere
 • Scara de rigiditate
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Hood
 • Cusături lipite
 • Căptuşeală
 • Perechi incluse
 • Înălțimea șosetelor
 • Lungimea fermoarului
 • Tipul de pantofi
 • Material de conducere
 • Tip șiret
 • Tip insert biciclete
 • Lungimea eșarfei
 • Sezon
Clar Filtru

Mikesport.ro este un magazin de îmbrăcăminte pentru ciclism

Din 2005, suntem specializați în oferta noastră veți găsi îmbrăcăminte pentru ciclism. Avem peste 3.000 de produse în categoria îmbrăcăminte pentru ciclism în mod continuu. Indiferent dacă ești profesionist sau amator, gama largă de îmbrăcăminte pentru ciclism te va asigura că găsești ceva pentru tine.

Ce marcă de îmbrăcăminte pentru ciclism?

Alegerea unei ținute de ciclism este uneori o dilemă dificilă. Magazinul de îmbrăcăminte pentru ciclism Mikesport oferă mai multe mărci de îmbrăcăminte pentru bicicliști care sunt un succes în vânzări în fiecare an, ceea ce ar trebui să vă ușureze alegerea. Dacă nu aveți absolut idee ce să alegeți, mergeți la o anumită categorie de îmbrăcăminte pentru ciclism, de ex. tricouri de ciclism pentru bărbați sau tricouri de ciclism pentru femei, apoi selectați sortați după vânzare. Veți primi o listă cu tricouri de ciclism care sunt cel mai des alese de clienții noștri.

În magazinul MikeSPORT vei găsi mărci de îmbrăcăminte pentru ciclism precum Rogelli, Kaymaq, Shimano, Chiba, 661, 100%, GIRO, SUPACAZ și FORCE.

Rogelli este o marcă de îmbrăcăminte pentru ciclism disponibilă de la bun început. Este un brand olandez existent de peste 44 de ani fondat de un fost ciclist. Oferta sa include atât îmbrăcăminte de ciclism pentru bărbați, cât și îmbrăcăminte de ciclism pentru femei. Există și o ofertă pentru cei mai mici, adică îmbrăcăminte de ciclism pentru copilul nostru.

Kaymaq - este propriul nostru brand MikeSport, creat ca raspuns la lipsa produselor cu design unic de la alti producatori de imbracaminte pentru ciclism. Mai ales cămășile de ciclism și hanoracele calde pentru ciclism au un design interesant și rar sub formă de grafică pe cămășile de ciclism

Rogelli, Kaymaq și FORCE sunt haine de ciclism ieftine, dar care oferă produse de foarte bună calitate la un preț accesibil. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unor îmbrăcăminte pentru ciclism premium, verificați colecția de îmbrăcăminte pentru ciclism Rogelli produsă în Italia sau alte mărci precum GIRO sau 100%.

Cum să alegi îmbrăcăminte pentru ciclism profesionist?

În timp ce în cazul unui tricou de ciclism, hanorac de ciclism nu este nicio problemă pentru că alegem modelul care ne place, atunci când alegem pantaloni scurți de ciclism merită să fiți atenți la faptul că au o inserție confortabilă pentru ciclism, deoarece confortul ciclismului depinde de tipul de insert pentru ciclism. Aici, insertul de bicicletă ar trebui să fie de preferință fabricat în Italia în îmbrăcăminte pentru ciclism, adică pantalonii scurți pentru biciclete (există cel mai mare număr de fabrici de inserturi pentru biciclete produse pentru branduri din întreaga lume), suplimentar perforat, cu formă anatomică, dar cel mai important lucru este ca construcția inserției pentru bicicletă să fie realizată din mai multe tipuri diferite de spumă, de preferință cu o densitate de 80 kg/m2 sau mai mult. Regula generală este că, cu cât pantalonii scurți sunt mai scumpi, cu atât inserția este mai bună, dar rețineți că diferite mărci au marje diferite pentru îmbrăcămintea pentru ciclism, așa că pantalonii scurți de ciclism de la o singură marcă la prețul de X pot avea o inserție mai bună decât pantalonii scurți de la alte mărci care sunt cu 30% mai scumpe decât X.

Jachete de ciclism - aici, cu cât jacheta este mai scumpă, cu atât materialul este mai bun, dar rețineți că marca nu este egală cu marca și, de exemplu, atunci când cumpărați marca privată a magazinului MikeSPORT, adică Kaymaq, obțineți întotdeauna un raport calitate pret foarte bun. Jachetele scumpe sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, care sunt foarte impermeabile și respirabile

Pantaloni de ciclism – acordați atenție la două aspecte aici. Prima, desigur, este o inserție pentru bicicletă. Se poate presupune că, dacă pantalonii de ciclism au un suport de ciclism foarte bun, materialul folosit pentru producerea pantalonilor izolați pentru ciclism este automat de înaltă calitate. La pantalonii de ciclism de iarnă, se folosește o membrană suplimentară în panourile frontale, care ne protejează corpul (partea din față) de aerul rece în timpul mersului. Întrebarea dacă pantalonii de ciclism trebuie să fie cu sau fără bretele, după părerea noastră întotdeauna cu bretele, pentru că nu alunecă în timpul mersului și protejează mai bine spatele decât fără bretele, dar este o chestiune de decizie și preferințe individuale.

Îmbrăcăminte de ciclism pentru femei, principiul selectării îmbrăcămintei de ciclism pentru femei este identic cu cel pentru bărbați. Produsele de îmbrăcăminte de ciclism pentru femei au o croială diferită, de obicei feminină, tricourile de ciclism pentru femei sunt croite în talie, la fel ca jachetele de ciclism pentru femei. Și aici apare eterna întrebare dacă pantalonii scurți de ciclism pentru femei și pantalonii de ciclism pentru femei trebuie neapărat să fie cu bretele sau fără. Multe femei vor alege un set de îmbrăcăminte de ciclism fără bretele, datorită faptului că este mai ușor să-și aline nevoile fiziologice atunci când pantalonii sau pantalonii scurți de ciclism pentru femei nu au bretele. Este doar mai ușor să le dai jos și acesta este singurul avantaj al pantalonilor scurti de ciclism și al pantalonilor fără bretele. Toți ceilalți vorbesc în favoarea versiunii bretele, chiar dacă ai un suport de ciclism confortabil, care se potrivește corpului tău, acesta nu va aluneca și nu se va mișca cu pantaloni de ciclism sau pantaloni scurți de ciclism în timpul mersului, ceea ce va asigura o călătorie confortabilă pentru ore lungi.

Profesioniștii care caută îmbrăcăminte pentru ciclism își cunosc exact preferințele, așa că nu le vom scrie aici și îi vom sfătui ce îmbrăcăminte pentru ciclism este cea mai bună să aleagă?

Îmbrăcăminte de ciclism pentru începători. Cum să te îmbraci pentru bicicletă?

Să ne concentrăm pe cei care își încep aventura cu bicicleta, merită să începem cu îmbrăcăminte de ciclism de bază. Iată câteva articole de inclus în garderoba ta de ciclism:

 1. Pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați sau femei - oferă confort în timpul mersului și protejează împotriva abraziunilor pielii. Versiunea pentru femei de pantaloni scurți de ciclism are o inserție adaptată structurii anatomice a femeilor.
 2. Tricou pentru ciclism - confectionat din materiale care elimina umezeala si permit pielii sa respire.
 3. Casca de bicicleta – un element extrem de important de protectie in timpul mersului cu bicicleta, asigurand siguranta in timpul unei eventuale caderi.
 4. Mănuși de ciclism - protejează-ți mâinile de abraziune, asigură o prindere fermă și absorb vibrațiile în timpul mersului.
 5. Ochelari de soare pentru ciclism - protejează-ți ochii de soare, vânt, insecte și praf.
 6. Geaca de ciclism rezistenta la ploaie - in cazul unei schimbari bruste a vremii, va mentine corpul uscat si va proteja impotriva vantului.

Merită să începeți cu aceste elemente de bază ale îmbrăcămintei pentru ciclism și, pe măsură ce abilitățile și nevoile dvs. se dezvoltă, puteți alege mai multe elemente de îmbrăcăminte pentru ciclism, precum pantofi de ciclism, șosete de ciclism. Odată cu schimbarea sezonului de ciclism, va trebui, de asemenea, să înlocuim toate hainele de ciclism pentru toamnă și iarnă.Ce îmbrăcăminte de ciclism să porți primăvara?

Primăvara este o perioadă de tranziție în care temperatura aerului poate varia foarte mult în timpul zilei. De aceea, merită să alegi îmbrăcăminte de ciclism care să îți permită să te adaptezi la condițiile meteorologice în schimbare. Iată câteva sfaturi despre cum să te îmbraci pentru ciclism primăvara:

 1. Casca de bicicleta - nu te misca fara ea, avem un singur cap
 2. Îmbrăcăminte în straturi - merită să alegeți îmbrăcăminte care vă va permite să vă reglați temperatura corpului. De exemplu, în loc de o jachetă groasă de ciclism, puteți pune mai multe straturi de haine de ciclism mai calde, cum ar fi un tricou termic, o jachetă de ciclism și o jachetă de ciclism subțire, care poate fi scoasă sau îmbrăcată după cum este necesar.
 3. Merită să alegeți îmbrăcăminte confortabilă pentru ciclism, care să ofere o ventilație adecvată pentru a evita supraîncălzirea corpului în timpul ciclismului intens. Un exemplu pot fi cămășile de ciclism de vară care sunt confecționate din materiale respirabile în combinație cu o jachetă de vânt sau o vestă de ciclism
 4. Mănuși izolate de ciclism și șapcă sub o cască de ciclism - poate fi în continuare răcoare dimineața, așa că merită să alegi mănuși calde și o șapcă care poate fi scoasă în timpul zilei și pusă în buzunarul din spate al unei geci de ciclism.
 5. Huse adecvate pentru încălțăminte de ciclism – merită să alegeți huse pentru pantofi de ciclism impermeabile, cu izolație ușoară, în locul versiunii groase din neopren pentru a evita supraîncălzirea picioarelor, dar în același timp protejând împotriva umezelii.
 6. Ochelari de soare pentru ciclism - primăvara soarele poate străluci puternic, așa că merită să vă protejați ochii de razele soarelui. Datorita conditiilor de iluminare in schimbare, cea mai buna solutie vor fi ochelarii de ciclism fotocromatici, ale caror lentile se vor lumina sau se vor inchide singure in functie de intensitatea luminii.
 7. Geacă de ciclism impermeabilă și pantaloni de ciclism impermeabili – primăvara este un anotimp în care ploaia este adesea prezentă. Este o idee bună să ai cu tine pantaloni și o jachetă pentru a te proteja de umezeală.

Este important să vă amintiți să adaptați hainele la condițiile meteorologice actuale și să vă protejați împotriva vântului și a ploii.Cum să te îmbraci pentru ciclism în zilele toride de vară?

Când mergeți cu bicicleta vara, purtați haine ușoare și aerisite, care permit aerului să curgă liber. Tricourile cu mânecă scurtă și pantalonii scurți de mtb sau pantaloni scurți din lycra sunt recomandate pentru confort în timpul mersului. Este important ca hainele de ciclism să fie făcute din materiale care elimină umezeala pentru a preveni supraîncălzirea corpului. De asemenea, nu uitați de ochelarii de soare pentru ciclism și de protecție solară pentru a vă proteja pielea de razele UV dăunătoare.

În zilele mai răcoroase de vară sau când temperaturile de seară scad sub 20C, merită să ai în garderoba ta de ciclism pantaloni de ciclism, mâneci de ciclism sau genunchiere. Ocupă puțin spațiu, dar vor asigura o călătorie confortabilă la temperaturi mai scăzute.Îmbrăcăminte de ciclism de toamnă cu ce să porți?

Toamna este un anotimp în care vremea este foarte schimbătoare și sunt frecvente ploi și vânturi. De aceea, merită să alegeți îmbrăcăminte de ciclism care să ofere căldură și protecție adecvată împotriva ploii și, în același timp, să fie aerisite și să permită aerului să curgă liber. Mai jos sunt câteva sugestii pentru ce îmbrăcăminte de ciclism să alegeți pentru toamnă:

 1. Casca de bicicleta - protectie pentru cap la baza
 2. Jacheta de ploaie cu material respirabil – va mentine corpul uscat in timpul ploii si va oferi protectie impotriva vantului.
 3. Pantaloni de ciclism impermeabili – pot fi purtati peste pantaloni scurti de ciclism sau pantaloni de ciclism, vor oferi protectie eficienta impotriva umezelii. În plus, sunt rezistente la vânt.
 4. Îmbrăcăminte în straturi - merită să alegeți îmbrăcăminte care vă va permite să reglați temperatura corpului, cum ar fi, de exemplu, lenjerie termoactivă sub formă de tricou care poate fi purtat sub jachetă în zilele mai răcoroase sau singur în zilele mai calde.
 5. Pantaloni izolați pentru ciclism - oferă căldură și protecție împotriva vântului în zona picioarelor.
 6. Mănuși izolate și o pălărie sub o cască de bicicletă - ne vor proteja părțile distale de frig.
 7. Pantofi de ciclism - merită să alegeți pantofi cu membrană impermeabilă, sau versiunea mai ieftină este huse impermeabile pentru pantofi de ciclism care protejează împotriva ploii și umezelii.

Este important să alegeți îmbrăcăminte din materiale care elimină umezeala și lasă pielea să respire pentru a evita supraîncălzirea corpului în timpul plimbărilor mai intense.Îmbrăcăminte pentru ciclism de iarnă ce este important să nu răcești și cum să te îmbraci?

Ciclismul în timpul iernii necesită o pregătire adecvată și selectarea îmbrăcămintei adecvate care să ofere căldură, protecție împotriva vântului și umidității. Iată câteva articole de inclus în garderoba ta de ciclism de iarnă:

 1. Casca – un element extrem de important de protectie in timpul mersului cu bicicleta, asigurand siguranta in timpul unei eventuale cadere.
 2. Lenjeria intima termoactiva - un tricou cu maneci lungi - va asigura caldura si transportul umezelii de la suprafata corpului.
 3. Geaca de ciclism de iarna cu membrana rezistenta la vant - va proteja impotriva ploii, zapezii si vantului, iar materialele sale izolate vor asigura un confort termic adecvat.
 4. Pantalonii de ciclism izolați de iarnă, cu sau fără inserții cu salopete, vor oferi protecție împotriva frigului și vântului.
 5. Mănuși de ciclism de iarnă - protejează-ți mâinile de frig și vânt, dar, în același timp, îți permit să folosești liber frânele și schimbătorii.
 6. O șapcă izolată pentru ciclism, de preferință în plus cu un panou rezistent la vânt - va proteja împotriva frigului și vântului în jurul capului și urechilor.
 7. Pantofi de ciclism de iarnă, de preferință, cu membrană impermeabilă și talpă de iarnă - vor oferi protecție împotriva ploii, zăpezii și vântului și, de asemenea, vă vor permite să mențineți temperatura potrivită în picioare. În lipsa pantofilor, poți alege o variantă mai ieftină și poți cumpăra huse impermeabile din neopren pentru pantofi de ciclism.

Merită să ne amintim că în timpul mersului de iarnă cu bicicleta, corpul se supraîncălzește mai repede, așa că merită să alegeți îmbrăcăminte în straturi care vă va permite să vă reglați temperatura corpului. De asemenea, este o idee bună să ai la tine o geantă de bicicletă sau un sacoș, în care poți depozita haine suplimentare, de ex. mănuși, pălării, o jachetă de ploaie în cazul în care vremea se schimbă brusc.
citiți mai departe colaps