Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Pantofi de ciclism)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Insert pentru biciclete
 • Rezistent la apă
 • Scara de rigiditate
 • Rezistent la vânt
 • Tipul de pantofi
 • Material de conducere
 • Tip șiret
Clar Filtru

Pantofi de ciclism

Atunci când completați o ținută de ciclism, o atenție deosebită trebuie acordată pantofilor de ciclism. Alegerea unui model anume este importanta pentru confortul si siguranta la volan, iar in cazul profesionistilor se traduce si prin performanta. Ce pantofi de ciclism ar trebui să alegi? Cu ce să mai faci stocuri? Familiarizați-vă cu oferta noastră de pantofi de ciclism.

Ce pantofi de ciclism ar trebui să alegi?

Înainte de a cumpăra pantofi de ciclism , merită să vă familiarizați cu diferitele tipuri de acest produs. În oferta noastră veți găsi o mare varietate de încălțăminte pentru fiecare tip de sport legat de ciclism. Producătorii creează pantofi specializați pentru ciclism, care sunt adaptați cerințelor unui anumit hobby de ciclism. Magazinul oferă produse ale unor mărci recunoscute, precum Rogelli, Fizik sau Giero.

Pantofi SPD și MTB

O gamă largă de produse de marca japoneza Shimano vă permite să ajustați pantofii de ciclism SPD la blocuri specifice și așteptările ciclistului. Mecanismul inovator de închidere este confort și eficiență în timpul antrenamentului. Nu renunța la el dacă vrei să-ți echipezi bicicleta cu pedale ușoare, ușor de curățat. Pentru ca acestea să își îndeplinească bine funcția, atât zăvoarele, cât și încălțămintea MTB ar trebui să fie combinate cu elemente suplimentare.

Pantofi de drum

În magazinul nostru veți găsi pantofi de drum , de exemplu Tempo R4 de la Fizik. Designerii au folosit așa-numitul supracurba care urmează forma piciorului. In plus, producatorul a echipat acest pantof de ciclism cu o parte superioara din plasa laminata PU, care permite o mai buna circulatie a aerului. Oferta include și pantofi de drum de damă care vor atrage multe femei.

Pantofi de drumeție pentru bicicletă

Dacă îți place ciclismul, dar nu este singurul tău hobby, ar trebui să iei în considerare pantofii de drumeție , precum FLR ENERGY. Aceste modele sunt destinate mersului pe biciclete MTB, dar nu au tachete speciale incluse. Producătorul consideră că este un produs universal. Datorita feței confortabile și a formei clasice a tălpii pantofilor sport, recomandăm acest produs pentru purtarea zilnică. Doamnele pot cumpăra și pantofi de ciclism pentru drumeții, de exemplu, Giro Berm W.

Accesorii pentru pantofi de ciclism

In magazinul nostru, pe langa pantofii de ciclism, vei gasi accesorii care se potrivesc acestora. Avem o gamă largă de diverse tipuri de sortimente. Produsele concepute pentru bicicliști vă vor oferi o călătorie confortabilă. Clemele și pedalele SPD sunt deosebit de utile. Șosetele de ciclism și tampoanele speciale vor funcționa și pentru traseele lungi de ciclism. Datorită acestor lucruri, nu veți fi surprins de nicio situație neprevăzută, de exemplu, condițiile meteorologice.

Piese de schimb pentru pantofi de ciclism

In magazinul nostru vei gasi si sireturi pentru pantofi de ciclism in multe culori. În plus, avem și tocuri pentru pantofi de drum, precum și butoane pentru acești pantofi. În plus, puteți obține plăci metalice pentru atașarea crampelor MTB la pantof, precum și catarame de schimb fabricate de marca Giro. Producătorul produce și curele de rezervă pentru pantofi de ciclism.

Cleste si pedale SPD

Dintre accesorii, o atenție deosebită trebuie acordată blocurilor SPD și pedalelor pentru o bicicletă dedicată călăriei rutiere, montane și recreative. Oferta include produse Shimano și Force. Puteți găsi o gamă largă de pedale standard cu platformă, de exemplu de la Rockbros. Va recomandam si modele detasabile care vor facilita inlocuirea accesoriului. În plus, puteți achiziționa șabloane speciale pentru setarea blocurilor Shimano SPD, datorită cărora veți economisi mult timp în timpul asamblarii. O setare bună va avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra călătoriei în sine.

Șosete de ciclism

Aveți grijă de șosete de ciclism adaptate, respirabile, care vor spori confortul călătoriei. Avantajul acestor produse este că au întăriri speciale pe degetele de la picioare și călcâiele pentru a preveni frecarea. În plus, producătorii au avut grijă de o ventilație adecvată, de exemplu prin utilizarea unei plase în modelul Supportsport. Această soluție va fi cu siguranță utilă în zilele caniculare. Puteți alege din diferite înălțimi de șosete, cum ar fi șosete pentru glezne, șosete sau șosete pentru genunchi. Șosetele de ciclism sunt foarte versatili, așa că îi recomandăm și pentru alte activități.

Huse pentru pantofi de ciclism

Husele pentru pantofi de ciclism se vor dovedi pe trasee de diferite lungimi și grade de dificultate și în toate condițiile meteo. Vă recomandăm în special produse impermeabile, datorită acestora vremea ploioasă nu vă va surprinde. Oferim protecție pentru pantofii de ciclism din diverse materiale, de exemplu tricotate sau neopren, care sunt potrivite pentru vară și zilele reci. În plus, produsele sunt adaptate unui tip specializat de încălțăminte, de exemplu drum sau MTB. Puteți găsi o gamă largă de mărci recunoscute precum Rogelli, Force și Rockbros.

Pantofi de ciclism pentru femei și bărbați

Oferim pantofi de ciclism dama si pantofi de ciclism barbati, precum si accesorii compatibile. Creați-vă propriul set de pantofi de ciclism și crampoane pentru a preveni alunecarea picioarelor și pentru a vă bucura de o călătorie sigură și confortabilă. Profită și de vânzarea noastră de pantofi de ciclism , unde vei găsi produse interesante la prețuri promoționale.

citiți mai departe colaps