Filtru
× Filtru
Filtru
  • Categorie (Săli de remorcare)
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Pentru ce sunt pistele de biciclete?

Excursiile cu bicicleta în familie sunt o modalitate excelentă de a petrece timp cu cei dragi într-un mod activ. În același timp, este o metodă foarte bună de a-ți infecta copilul cu dragoste pentru vehiculele cu două roți, care pe viitor se pot transforma într-un hobby. Pentru copiii mai mici, acestea sunt o opțiune excelentă scaune auto sau remorci , care pot fi găsite și în sortimentul nostru. Cu toate acestea, dacă copilul dumneavoastră se pricepe la mersul pe bicicletă cu pedale, puteți opta pentru încă o soluție, și anume sălile de biciclete . Acest tip de elemente vă permit să conectați vehiculul părintelui cu vehiculul copilului. Datorită acestui lucru, copilul mic poate parcurge un traseu mult mai lung cu ajutorul nostru decât atunci când conduce singur. În plus, gardianul deține controlul deplin asupra acesteia. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji că copilul dumneavoastră își va schimba brusc direcția de mișcare sau nu va putea face față intrării într-un anumit loc.

Ce diferențiază sălile de biciclete pentru copii de oferta noastră?

Oferta include de ex. găuri sub formă de cârlige care vă permit să conectați toate dimensiunile de biciclete pentru copii în intervalul de la 12 "la 20". În practică, asta înseamnă că pot fi folosite în timpul plimbărilor cu copii de la 3 la 9 ani. În plus, sunt compatibile cu bicicletele de remorcare cu roți de dimensiuni de la 26" la 29". Daca ai alte modele se pot folosi adaptoare. Ceea ce deosebește acest tip de săli de biciclete pentru copii este posibilitatea de asamblare și demontare rapidă - fără a fi nevoie de unelte. În consecință, dacă situația de pe traseu devine brusc periculoasă, puteți atașa ambele biciclete una de alta într-o clipă. La rândul său, când simțim că copilul poate conduce singur vehiculul cu două roți, este suficient să demontăm bara de tractare. Întregul lucru este realizat din oțel rezistent acoperit cu pulbere.

Piese disponibile in magazin

În sortimentul nostru puteți găsi și o selecție largă de piese care vă permit să montați două biciclete. Există de ex. adaptoare pentru axe de la diverși producători, inclusiv Shimano, SRAM, Syntace, DT-Swiss, cu declanșare rapidă care pot fi folosite ca piese de schimb, de exemplu pentru bicicleta celuilalt părinte, adaptoare complete pentru axe și adaptoare pentru butuc. În plus, puteți găsi elemente precum: benzi pentru agățarea barei de remorcare, de exemplu pe portbagaj sau șa, butoane de stabilizare cu un ac, un ac de siguranță cu șnur care protejează împotriva decolării, un buton din plastic cu buclă pentru atașarea mâner de reglare, curele de oțel pentru suportul pentru biciclete pentru copii, piulițe de extensie a axei și kituri suplimentare de montare. Toate piesele sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate - se disting prin durabilitate. De asemenea, oferim produse ale renumitului brand FOLLOWME.

Sunt sigure pistele de biciclete?

Părinții care nu s-au confruntat până acum cu acest tip de soluții se vor întreba cu siguranță în ce măsură sunt în siguranță. Practica arată că sălile de biciclete pentru copii au păreri foarte bune, datorită faptului că micuțul ține mereu pasul cu bicicleta de remorcare și nu trebuie să meargă singur. Tutorii au, de asemenea, control deplin asupra locului în care se află copilul. Este o alegere excelentă pentru toți cei care iubesc plimbările lungi și nu doresc să renunțe la hobby-ul lor de dragul unui copil. Găurile sunt cele mai recomandate atunci când copilul este puțin mai mare.citiți mai departe colaps