Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Lenjerie de corp termoactivă)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Lungimea manecii
 • Guler stand-up
 • Insert pentru biciclete
 • Lungimea piciorului
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Perechi incluse
 • Lungimea fermoarului
 • Material de conducere
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Lenjerie pentru ciclism

Îmbrăcămintea termoactivă este o alegere excelentă pentru persoanele care se angajează în sporturi de competiție sau amatori. Nicio ținută de ciclism nu este completă, cu excepția cazului în care se bazează pe lenjerie termică pentru ciclism de bună calitate . Sarcina sa principală este de a menține pielea uscată prin evacuarea transpirației spre exterior. O bună ventilație și reglarea temperaturii sunt esențiale în timpul antrenamentului în anotimpurile mai calde sau în facilități închise.

Lenjerie termică pentru ciclism

lenjeria termică pentru ciclism este dedicată pentru a proteja corpul împotriva frigului, ploii sau vântului. Este extrem de important pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră ca acesta să adere strâns pe pielea dumneavoastră. Datorită contactului direct cu corpul, recomandăm lenjeria termică din fibre sintetice de înaltă calitate, care sunt confortabile indiferent de condițiile meteorologice predominante.

Lenjerie de ciclism pentru bărbați și femei

Lenjeria intima termoactiva pentru barbati si femei face parte din colectia de imbracaminte sport atunci cand vrei sa te imbraci dupa principiul trei straturi. Ei includ:

 • lenjerie termoactivă pentru ciclism pentru bărbați sau femei,

 • stratul termic

 • îmbrăcăminte exterioară dedicată pentru ciclism (jachete, hanorace, tricouri).

În magazinul nostru vei completa o ținută de bicicletă gata făcută, care va fi perfectă pentru antrenamentul pe tot parcursul anului.

Lenjerie intimă pentru ciclism - perfect croită pentru tine

Te întrebi cum să alegi lenjeria potrivită pentru ciclism? Lenjeria de ciclism potrivită trebuie să se potrivească strâns pe corp, apăsând-o ușor - atunci poți fi sigur că își va îndeplini funcția. Așa că cel mai bine este să alegem un model care se potrivește cât mai mult corpului nostru. Cu toate acestea, trebuie amintit că lenjeria funcțională ar trebui să adere doar pe piele, nu să o apese într-un mod care să provoace disconfort. Prin urmare, este mai bine să evitați hainele care îmbrățișează corpul prea strâns. Așa că alegeți îmbrăcăminte termică și termoactivă pentru ciclism din materiale foarte elastice, cum ar fi lenjeria de ciclism pentru femei și bărbați Viking. Multe tricouri au, de asemenea, colturi speciale sau benzi elastice, datorită cărora materialul nu alunecă în timpul mersului cu bicicleta.

Lenjerie intima pentru biciclisti - asigura confort si libertate de miscare in timpul mersului

Una dintre funcțiile de bază pe care ar trebui să le îndeplinească lenjeria pentru ciclism este, mai presus de toate, să asigure confort și libertate deplină de mișcare în timpul mersului. Așadar, apelează la modele de ținute care au o croială specială, modificată ținând cont de silueta înclinată care este adoptată în timpul conducerii. Pentru a proteja bine spatele, lenjeria pentru ciclism se caracterizeaza printr-un spate prelungit si un fata scurtat - cauta aceasta croiala in modelele de la KAYMAQ, Rogelli sau Force.

Un aspect nu mai puțin important este tipul și locația cusăturilor. Cel mai bine este să alegeți îmbrăcăminte care utilizează tehnologie fără cusături - datorită acestui lucru, putem fi siguri că putem evita abraziunile dureroase și frecările. Dacă lenjeria de bicicletă are cusături, acestea ar trebui să fie plate și amplasate în locuri în care nu le vom simți prezența.

Lenjerie termoactivă pentru ciclism - delicată pentru pielea ta

Lenjeria intima termoactiva pentru ciclism nu este doar o protectie impotriva racirii excesive sau supraincalzirii corpului, ci si confort maxim de utilizare si protectie a pielii. Hainele termoactive pentru ciclism au proprietăți bacteriostatice excelente, sunt rezistente la dezvoltarea microorganismelor și nu rețin bacteriile și ciupercile. Datorită acestui fapt, lenjeria pentru bicicletă ne protejează împotriva formării mirosurilor neplăcute, chiar și în timpul efortului sporit. Materialele moderne sunt delicate și plăcute la atingere, astfel încât îmbrăcămintea termică pentru ciclism poate fi purtată chiar și de cea mai sensibilă piele.

Lenjerie pentru ciclism - funcțională și estetică

Deși lenjeria de ciclism, purtată sub îmbrăcămintea potrivită pentru ciclism, este adesea un element invizibil al îmbrăcămintei unui ciclist, rămâne totuși un accesoriu la modă care impresionează prin cel mai înalt standard estetic. Nu mai trebuie să alegeți între confortul la volan și aspectul grozav!

Lenjeria modernă pentru ciclism este o gamă largă de diverse modele, țesături, metode de finisare, modele și culori. Doamnele vor aprecia cu siguranță tricourile cu talie care subliniază frumos silueta feminină. Posibilitatea de a alege dintre multe nuanțe și stiluri va satisface chiar și cei mai mari pasionați de modă și vă va permite să vă creați colecția de garderobă. Bărbaților le vor plăcea cu siguranță croielile minimaliste și nuanțele discrete sau modelele cu accente de culoare în culori intense, saturate.

Lenjerie termoactivă de vară - răcoriți-vă chiar și la cea mai fierbinte căldură

Crezi că un strat suplimentar de îmbrăcăminte în timp ce mergi cu bicicleta în zilele caniculare va crește senzația de căldură și disconfort? Nimic nu ar putea fi mai greșit! Lenjeria termică ușoară, selectată corespunzător, va menține pielea uscată și va asigura un confort adecvat în timpul conducerii. Pe vreme caldă, lenjeria intimă cu o structură de plasă fină va fi perfectă - îmbrăcată sub un tricou de ciclism va asigura o temperatură optimă a corpului în toate condițiile. Lenjeria modernă pentru ciclism pentru vară este realizată din materiale extrem de ușoare și cu uscare rapidă - sunt atât de confortabile încât următorul strat de îmbrăcăminte de pe corp va fi aproape imperceptibil! În serile de vară, când temperatura scade brusc cu vreo duzină de grade, complementul perfect pentru ținuta ta sunt picioarele și mânecile confortabile pentru bicicletă.

Lenjerie termoactivă de iarnă - protecție 100% împotriva zăpezii și înghețului

Lenjeria termoactivă de iarnă a fost creată pentru bicicliștii care nu vor să renunțe la activitatea fizică chiar și în timpul ninsorii și înghețului puternic. O astfel de lenjerie este în primul rând pentru a preveni pierderea excesivă de căldură și pentru a menține constantă temperatura corpului. Îmbrăcămintea termică de iarnă selectată corespunzător pentru o bicicletă nu trebuie doar să protejeze împotriva înghețului, ci și să fie confortabilă și să permită pielii să respire liber.

O alegere perfectă pentru lunile de iarnă va fi hainele de ciclism din lână merinos caldă, de exemplu, de la marca Viking. Materialul natural, în ciuda greutății și volumului redus, asigură o izolare termică excelentă. Lenjeria intima din lana merinos garanteaza protectie 100% impotriva frigului, chiar daca se umezeste pe timp de ploaie sau ninsoare. Dacă prețuiești soluțiile ecologice, alege lenjeria intimă din material DRYARN, precum lenjeria intimă Spaio. Țesătură DRYARN cu proprietăți izolante excelente, ecologică și 100% reciclabilă.

Lenjerie termoactivă pentru o bicicletă din materiale avansate din punct de vedere tehnologic

Lenjeria termoactivă modernă pentru o bicicletă este realizată din materiale avansate din punct de vedere tehnologic, răspunzând perfect așteptărilor și nevoilor bicicliștilor. Dacă sunteți în căutarea unei soluții care să combine cele mai bune funcții și proprietăți ale țesăturilor moderne, cu siguranță nu veți regreta că ați ales lenjeria intimă din material DRYARN, de exemplu marca Spaio. Este una dintre cele mai ușoare fibre de acolo - este atât de confortabilă încât te vei simți ca o a doua piele! DRYARN are proprietăți bacteriostatice și antialergice, așa că poate fi ales cu succes de persoanele cu pielea extrem de sensibilă. In plus, DRYARN este unul dintre cei mai buni izolatori, nu capteaza statica, nu absoarbe apa si este rezistent la pete - este un material ideal!citiți mai departe colaps