Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Scaune de biciclete - ce gasesti in oferta noastra?

Sosirea unui copil în familie nu trebuie să fie asociată cu nevoia de a renunța la activitatea preferată, care este mersul cu bicicleta. Plimbările împreună nu sunt doar o modalitate excelentă de a petrece timp împreună, ci și o activitate pro-sănătate. Mai mult, este posibil ca copilul mic să devină și un pasionat de două piste în viitor. Pentru ca călătoria să fie atât confortabilă, cât și sigură, merită să investiți în scaune de bicicletă de bună calitate . Oferta noastră include multe modele concepute pentru copiii mici care călătoresc cu părinții lor. Datorită acestui lucru, le puteți ajusta cu ușurință atât la vârsta cât și la greutatea copilului. Merită să ne amintim că în acest fel putem transporta copiii care sunt deja capabili să stea independent și să-și țină capul în mod constant. Ca urmare, scaunele sunt cel mai adesea destinate copiilor mici de la vârsta de 9 luni.

Scaune fata bicicletei

Aceste tipuri de modele sunt montate pe volan. Sunt recomandate în special pentru bebeluși. În ceea ce privește greutatea maximă, aceasta este de obicei în jur de 15 kg. Din acest motiv, astfel de scaune de biciclete sunt potrivite pentru copii de maxim 3 ani. Părinților le plac versiunile montate în față în principal datorită faptului că copilul este sub control tot timpul și putem reacționa rapid dacă este necesar. În plus, în timpul conducerii, copilul are un contact mai bun cu părintele și vede drumul din față. Acest lucru, la rândul său, face călătoria mai interesantă pentru el. Modelele disponibile in oferta noastra sunt dotate cu centuri de siguranta reglabile, care sunt captusite cu un burete placut, ceea ce se traduce printr-un confort ridicat de utilizare. Când conduceți în zilele caniculare, versiunile cu căptușeală înaltă sunt perfecte. De asemenea, este posibil să achiziționați un parbriz suplimentar.

Scaune din spate pentru biciclete

Aceste tipuri de modele sunt cele mai populare datorită capacității lor mai mari de încărcare (până la 22 kg), care se traduce direct în utilizare mai îndelungată. Aceasta este o alegere bună dacă luați copii puțin mai mari la o plimbare din cauza capacității limitate de control și contact. Scaunele de bicicletă pe care le oferim pentru suport sau cadru au absorbție de șoc, datorită căreia suprimă eficient denivelările. Un avantaj suplimentar îl reprezintă suporturile pentru picioare reglabile, care le permit să fie ajustate la lungimea picioarelor copilului mic. Căptușeala este realizată din material impermeabil. Asamblarea în sine este foarte simplă, iar clema reglabilă este compatibilă cu rame de diferite diametre. Pentru a crește siguranța în timpul conducerii, catarama este echipată cu un încuietor care poate fi deschis cu o cheie. Oferim si scaune auto pentru copii mai mari (capacitate de incarcare pana la 35 kg), care se monteaza pe portbagaj.

Remorci de biciclete disponibile in magazin

Fanii plimbărilor mai lungi pe diferite terenuri pot opta pentru remorci pentru biciclete . Sunt destinate copiilor mici de la vârsta de 1 an până la 120 cm înălțime. Avantajul lor neîndoielnic este confortul peste medie, datorită căruia copilul va putea să tragă un pui de somn în timp ce conduce, să se joace cu jucăriile sau să citească o carte. Este, de asemenea, o soluție mai sigură decât scaunul de mașină, datorită faptului că remorca este aproape de sol și în cazul unei coliziuni, copilul mic nu este susceptibil să cadă de la înălțime. Modelele disponibile in oferta noastra va permit sa reglati unghiul scaunului. În plus, ferestrele UV protejează eficient împotriva radiațiilor solare. Un avantaj suplimentar este materialul impermeabil și dimensiunile compacte atunci când sunt pliate. Oamenii cărora le pasă de transportul în siguranță al echipamentelor și achizițiile sau accesoriile la îndemână pot citi despre suporturi pentru biciclete disponibil in sortimentul nostru.citiți mai departe colaps