Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru
stare: noutate × Curata tot ×

Îmbrăcăminte pentru biciclete la mikesport.ro

Oferim nu numai îmbrăcăminte pentru bicicletă, ci și toate accesoriile necesare pentru călărie amatori și profesioniști, cum ar fi mănuși de ciclism sau lenjerie termoactivă.

Mănușile de ciclism fac parte din îmbrăcămintea pentru ciclism care vă protejează mâinile împotriva abraziunii și alunecării, deci sunt importante pentru siguranța dumneavoastră. Lenjeria sintetică fără cusături, pe de altă parte, este concepută pentru a se potrivi ca o a doua piele și pentru a elimina transpirația. Transpirația este inamicul oricărui sportiv, pentru că nu numai că provoacă disconfort în timpul antrenamentului, dar în cazul vitezei mai mari sau vântului poate duce la îmbolnăvire.perfectă Îmbrăcăminteava ajuta la transportul eficient de umiditate în exterior. Tricourile de ciclism stau la baza tuturor stilurilor de ciclism, al căror scop este menținerea pielii uscate și eliminarea mirosurilor neplăcute.

Îmbrăcăminte pentru ciclism adaptată nevoilor

dvs. Căutați îmbrăcăminte pentru ciclism și vă întrebați ce material vă va oferi cel mai mare confort și comoditate în timp ce mergeți cu bicicleta? Deși se crede că bumbacul este cel mai bun pentru pielea ta, această țesătură este complet inadecvată ca îmbrăcăminte pentru bicicletă. Bumbacul absoarbe umezeala foarte repede și o eliberează lent, ceea ce în timpul activității fizice poate duce la răcirea corpului. Prin urmare , îmbrăcămintea profesională pentru ciclism este realizată din poliester sau poliamidă. Aceste textile, datorită structurii tubulare, drenează perfect transpirația în exces care se adună la suprafața pielii în timpul exercițiilor fizice. Hainele sport pentru ciclism au o croială specială care se potrivește strâns pe corp, sunt moi, plăcute la atingere și complet sigure pentru piele.

Îmbrăcămintea de ciclismpe care o alege un ciclist pentru antrenament trebuie să fie confecționată din țesături de înaltă calitate și să se potrivească perfect formei corpului.alese prost Hainele de ciclism pot provoca disconfort, pot restricționa mișcarea și crește rezistența la aer, ceea ce, la rândul său, are un efect negativ asupra performanței.selectate Hainele de ciclismcare le avem în sortimentul nostru își vor îndeplini sarcina pe fiecare traseu. 

Îmbrăcăminte de vară pentru ciclism - perfectă pentru plimbările în oraș

Când vine vara, renunți la transportul public aglomerat și treci la bicicletă? Zilele fierbinți în oraș pot fi deosebit de supărătoare, așa că alegeți o ținută de bicicletă aerisită și confortabilă. Confort maxim și confort termic în timpul mersului vor fi asigurate de îmbrăcăminte ușoară și flexibilă pentru ciclism, de exemplu, pantaloni scurți pentru ciclism KAYMAQ sau Force. Dacă parcurgeți doar o distanță scurtă până la locul de muncă, puteți alege cu succes un model fără inserție. Dacă aștepți o zi lungă de ciclism, pantalonii scurți cu captuseală cu gel sau spumă vor fi o alegere de neînlocuit!

Îmbrăcăminte pentru ciclism pentru zilele friguroase

Nu ești descurajat să mergi cu bicicleta chiar și de vremea ploioasă de toamnă și de temperaturile scăzute? În timpul mersului pe bicicletă, temperatura percepută poate fi mai mică cu câteva până la câteva grade, așa că este important să purtați un costum de bicicletăcare să asigure o izolare termică adecvată. Nu vă faceți griji! În magazinul de îmbrăcăminte pentru ciclism Mikesport veți găsi îmbrăcăminte pentru ciclism pentru toate condițiile meteorologice. În zilele mai reci, pantalonii lungi de ciclism, în special cei cu izolație sau bretele, vor fi perfecti. Este important să ne protejeze bine articulațiile de frig!

Este o idee bună să purtați o îmbrăcăminte pentru bicicletă cu mai multe straturi. Peste tricoul termoactiv, îmbracă o bluză caldă de ciclism cu plasă suplimentară, care va facilita transportul umezelii spre exterior și va asigura un confort termic excelent. Pe deasupra, purtați o vestă reflectorizantă care vă va asigura o vizibilitate adecvată la orele târzii și vă va asigura că sunteți în siguranță pe drumuri. Pentru a-ți completa ținuta de ciclism, completează-o cu huse calde pentru pantofi de ciclism care te vor proteja pe deplin chiar și împotriva înghețului cel mai dur.

Îmbrăcăminte sport pentru bicicletă – cea mai bună protecție împotriva ploii

Oricine a mers vreodată la o plimbare cu bicicleta știe foarte bine cât de important este să aibă o protecție adecvată împotriva ploii. Indiferent dacă vă confruntați cu o ploaie de toamnă, o burniță de primăvară sau o ploaie caldă de vară, îmbrăcămintea este un must-have pentru fiecare biciclist!

O jachetă ușoară, rezistentă la ploaie va fi o alegere de încredere, pe care, dacă este necesar, o puteți plia și ascunde convenabil, fără să vă faceți griji că va ocupa mult spațiu. Materialul cu structură din membrane speciale face jacheta să „respire” și asigură o izolare termică adecvată în timpul efortului, protejând în același timp împotriva umezelii exterioare.

Ți-e teamă că îmbrăcămintea exterioară funcțională nu arată uimitor? Nimic nu ar putea fi mai greșit! Jachetele de ploaie disponibile în oferta noastră sunt accesorii de modă stilate care vor sublinia forma figurii și vor arăta frumos.

Îmbrăcăminte profesională pentru ciclism Pentru ca îmbrăcămintea

dumneavoastră profesională pentru ciclism să vă protejeze pe deplin de vremea nefavorabilă, completați-o cu un accesoriu adecvat. Iarna, o pălărie din lână merinos, de exemplu marca Viking, va fi cea mai bună - va proteja împotriva înghețului și a vântului, asigurând un confort maxim de condus.

Daca esti in cautarea unei solutii care sa ofere si acoperirea potrivita pentru fata ta, alege un cagoua confortabil care sa iti protejeze nasul, gura, obrajii si chiar gatul. O alternativă excelentă la o pălărie pentru zilele mai calde va fi o bentiță confortabilă, flexibilă - aceasta va acoperi urechile, sinusurile și fruntea, dar în același timp va permite căldurii să se disipeze prin partea superioară a capului. Dacă ești în căutarea unui accesoriu pentru hainele tale de bicicletăcare să poată îndeplini mai multe funcții în același timp, alege o eșarfă multifuncțională care să servească drept tub, bentiță și șapcă.

Accesorii funcționale pentru ciclism - aveți grijă de confortul mâinilor dvs.

Călătoriile frecvente cu bicicleta, în special cele pe distanțe lungi, pot avea ca rezultat amprente dureroase pe mâini. Soluția perfectă pentru această problemă sunt mănușile de ciclism selectate corespunzător! Este un supliment extrem de funcțional pentru îmbrăcămintea pentru ciclism, care va asigura cel mai înalt nivel de confort în timpul mersului. Inserțiile speciale de gel vor absorbi vibrațiile și vă vor proteja mâinile de oboseală excesivă, amorțeală și abraziuni.

Mănușile absorb transpirația, ne asigură o prindere fermă și împiedică alunecarea mâinii pe volan, ceea ce mărește semnificativ nivelul de siguranță la volan în condiții de off-road solicitante. Chiar și în caz de cădere, mănușile vor oferi protecție suplimentară și vor preveni rănile pielii. Materialul ușor va oferi mâinilor tale ventilație și răcoare adecvată vara, iar modelele izolate vor proteja împotriva temperaturilor scăzute iarna.

Picioare, mâneci de bicicletă - îmbrăcăminte de ciclism pentru toate

în timpul unui traseu lung de ciclism se schimbă brusc de la cald și însorit la răcoros și ploios, și ați dori să schimbați pantaloni scurți și un tricou cu bretele pentru pantaloni lungi și cald. hanorac? Pune-ți picioarele și mânecile de bicicletă și fii pregătit pentru orice vreme! Este o completare perfectă a funcționalității îmbrăcămintei standard pentru ciclism, care poate fi pusă cu ușurință într-un rucsac și luată cu tine în orice călătorie. In functie de anotimp si asteptarile tale, poti alege un model neizolat, usor izolat sau izolat - fiecare asigura un nivel diferit de izolare termica. De asemenea, puteți pune picioare cu proprietăți de compresie care susțin munca mușchilor brațelor și picioarelor. Un material special asigură micro-masajul corpului și țesuturilor. Datorită acestora, mușchii se încălzesc mai repede și sunt mai bine oxigenați, ceea ce reduce riscul de răni și crampe.citiți mai departe colaps