Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Mănuși de ciclism)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Material
 • Confort
 • Rezistent la apă
 • Depreciere
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
Clar Filtru

Cele mai bune mănuși de ciclism pentru amatori și profesioniști MIKESPORT

În magazinul online MikeSPORT vei găsi mănuși de ciclism de cea mai înaltă calitate pentru amatori și profesioniști de la cei mai buni producători, precumCHIBA, 100%, Rogelli, Giro, Force, Seer, Shimano i supacaz. Oferta noastra include manusi de ciclism, manusi de ciclism,mănuși de ciclism pentru femei, manusi de ciclism iarna, manusi de ciclism pentru copii simănuși de ciclism pentru copii, pentru ca fiecare biciclist să găsească singur soluția perfectă.

Mănușile noastre de ciclism sunt realizate din cele mai bune materiale, precum piele naturală sau sintetică, neopren, plasă și poliester, ceea ce asigură nu numai confort maxim în timpul mersului, ci și o durată lungă de viață a produsului. Toate mănușile au întăriri pe degete și o umplutură specială care reduce vibrațiile în timpul conducerii și protejează mâinile de abraziuni și tăieturi.

În sortimentul nostru veți găsimănuși de ciclism cu reflectoare care îmbunătățesc vizibilitatea biciclistului pe șosea, precum și mănuși de ciclism cu umplutură cu gel care asigură suport optim pentru mâini în timpul călătoriilor lungi. Oferim si noimănuși de iarnă cu membrană GORE-TEX, care oferă o protecție excelentă împotriva ploii și vântului, ceea ce este deosebit de important în condiții meteorologice dificile.

Oferta noastra includemănuși de ciclism pentru femeicare sunt special adaptate și anatomiei feminine a mâiniimanusi de ciclism pentru copiicare oferă o protecție optimă pentru mâinile mici. Datorită produselor noastre, fiecare biciclist se va putea bucura de o plimbare sigură și confortabilă.

În magazinul online MikeSPORT, oferim mănuși de ciclism de cea mai înaltă calitate, care vor satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Oferim livrare rapidă și servicii profesionale, așa că vă încurajăm să alegeți produsele noastre și să vă bucurați de confort maxim în timp ce mergeți cu bicicleta!

Ce materiale ar trebui folosite la producerea mănușilor de ciclism

În magazinul online MikeSPORT ne concentrăm mereu pe cea mai înaltă calitate a produselor, motiv pentru care mănușile noastre de ciclism sunt realizate din cele mai bune materiale care garantează confort și durabilitate maximă a produsului.

În producția de mănuși de ciclism se folosește în principal pielea sintetică, nu naturală. Pielea sintetică are multe avantaje, cum ar fi rezistența la umiditate, ușurința de curățare și rezistență și durabilitate ridicate. De asemenea, este mai flexibilă și se adaptează mai bine formei mâinii decât pielea naturală. Mulți producători folosesc și neopren, care este flexibil și se adaptează la forma mâinii, oferind în același timp protecție împotriva vântului și a frigului.

Mesh este un alt material care este folosit la producerea mănușilor de ciclism. Este un material foarte respirabil care permite pielii să respire și previne supraîncălzirea mâinilor în timpul unei călătorii lungi. Poliesterul este un material care se caracterizează prin rezistență ridicată și rezistență la deteriorarea mecanică.

În magazinul nostru online oferim mănuși de ciclism cu membrană GORE-TEX care oferă protecție împotriva ploii și vântului, precum și mănuși cu umplutură cu gel care reduc vibrațiile în timpul mersului și previn amorțeala mâinilor.

Beneficiile folosirii mănușilor de ciclism în timpul mersului

Mănușile de ciclism sunt una dintre cele mai importante piese de îmbrăcăminte pentru fiecare ciclist. Utilizarea lor oferă nu numai confort și confort în timpul conducerii, ci și multe alte beneficii.

În primul rând, mănușile pentru ciclism oferă protecție împotriva abraziunii, tăierilor și deteriorarea pielii mâinilor în timpul mersului cu bicicleta. Ele sunt, de asemenea, capabile să minimizeze agitația și vibrațiile care pot cauza amorțeală a mâinilor, în special atunci când conduceți pe drumuri accidentate.

Mănușile de ciclism sunt, de asemenea, capabile să ofere o aderență mai bună pe ghidon, ceea ce mărește controlul bicicletei și îmbunătățește siguranța rutieră. În plus, mănușile de ciclism cu reflectoare îmbunătățesc vizibilitatea biciclistului pe șosea, ceea ce îi sporește siguranța, mai ales atunci când merge pe timp de noapte sau în condiții meteorologice dificile.

În cazul mănușilor de ciclism cu membrană GORE-TEX, vă puteți aștepta la protecție împotriva ploii, vântului și frigului în timp ce mergeți în condiții meteorologice dificile. Pe de altă parte, mănușile de ciclism cu umplutură cu gel oferă un sprijin optim pentru mâini și previn amorțeala în timpul călătoriilor lungi.

Mănuși de ciclism pentru zilele mai reci: pe care să le alegi?

Când temperatura scade, merită să aveți grijă de mănușile de ciclism potrivite, care vă vor oferi căldură și protecție în timpul mersului. In magazinul online MikeSPORT va oferim multe tipuri de manusi de ciclism pentru zilele mai reci, care sunt disponibile in oferta noastra.

Pentru a alege mănușile de ciclism potrivite pentru zilele mai reci, merită să acordați atenție mai multor factori. În primul rând, mănușile ar trebui să fie fabricate din materiale care să ofere protecție optimă împotriva frigului și a vântului. Oferta noastră include mănuși de ciclism de iarnă din neopren, fleece, softshell sau membrană GORE-TEX, care sunt capabile să păstreze căldura și să protejeze împotriva vântului și umidității.

Un alt factor important este umplerea corectă a mănușilor. În magazinul online MikeSPORT, vă oferim mănuși de ciclism cu umplutură cu gel care asigură un sprijin optim pentru mâini și previne amorțeala în timpul plimbărilor lungi pe vreme rece. Oferta noastră include și mănuși cu spumă sau umplutură termică, care asigură o izolare termică suplimentară.

De ce merită să cumpărați mănuși de ciclism din magazinul Mikesport?

 

Dacă ești în căutarea unor mănuși de ciclism care să ofere confort și protecție maximă în timpul mersului, magazinul online MikeSPORT este locul perfect pentru tine.Oferta noastră bogată, în care veți găsi peste 600 de modele de mănuși de ciclism, vă va oferi cea mai bună alegere dintre produsele de cea mai înaltă calitate.

In oferta noastra veti gasi manusi de ciclism potrivite ptorice fel de condus: de la agrement, prin MTB, la ciclism rutier.Avem multe mărci de mănuși de ciclism precum CHIBA, 100%, Rogelli, Giro, Force, Ziener, Shimano și Supacaz. Acest lucru vă permite să alegeți dintre multe modele diferite pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

În magazinul online MikeSPORT, ne concentrăm pe calitate și comoditate. Mănușile noastre de ciclism sunt fabricate din cele mai bune materiale care oferă protecție împotriva abraziunii, vibrațiilor, frigului și umezelii. In plus, in oferta noastra vei gasi manusi cu reflectoare, care iti vor spori siguranta pe drum.

Ca magazin online, oferim și cumpărături online convenabile și sigure, fără a pleca de acasă. Garantam livrarea rapida a produselor comandate si un proces de returnare usor si sigur.

Vizitează magazinul nostru online și alege mănușile de ciclism perfecte pentru tine. Aveți încredere în experții din industrie și bucurați-vă de confort și protecție în timp ce mergeți cu bicicleta. Te invitam!

citiți mai departe colaps