Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Culoare
Clar Filtru

Ghidolina

Sarcina principală a wrap-ului pentru ciclism este de a separa mâna biciclistului de suprafața volanului, asigurând astfel un confort mult mai mare la rulare și o aderență fermă și stabilă. Sortimentul magazinului nostru oferă o selecție largă de împachetări pentru ciclism realizate din materiale de înaltă calitate, care se remarcă prin rezistența totală la condițiile meteorologice. Oferim numai produse dovedite de la producători de renume, cu mulți ani de experiență în industrie. În această secțiune puteți găsi benzi de ghidon de la mărci precum Bike Ribbon, Lizardskins, Supacaz, Force, Fizik, Selle Italia, Clark's și altele.

Banda pentru ghidon - o prindere sigura in toate conditiile

Wrapurile pentru biciclete disponibile in sortimentul nostru se caracterizeaza printr-o grosime, grad de absorbtie a socurilor si greutate diferite. Oferim modele universale, a căror lungime le face perfecte pentru orice tip de volan, indiferent de mărimea acestuia. Deosebit de remarcate sunt împachetările subțiri, care, pe lângă greutatea redusă, garantează o senzație perfectă a bicicletei pe orice suprafață. În plus, învelișul pentru bicicletă absoarbe șocurile și vibrațiile care apar în timpul deplasării pe porțiuni denivelate ale traseului. În practică, acest lucru înseamnă mai mult confort și mai puțină oboseală. Suprafața lipicioasă asigură o aderență perfectă, indiferent de condițiile meteorologice. Drept urmare, chiar și pe ploaie, poate conta pe o prindere fermă.

Ghidolina biciclete - o gamă largă de modele

In aceasta categorie gasiti o selectie variata de folii pentru biciclete in diverse variante de culoare, astfel incat alegerea unei versiuni anume, potrivita cu culoarea bicicletei, sa nu fie o problema. Sortimentul nostru include învelișuri pentru volan concepute pentru fiecare tip de vehicule cu două roți. Oferim atât modele de bază care se disting prin utilizarea lor universală, cât și împachetări folosite de profesioniști în timpul antrenamentelor și competițiilor. Această secțiune include și produse de ultimă generație folosite de motocicliștii cu pietriș. Există, printre altele seturi formate din două role de folii, dopuri din aluminiu ușor și benzi de finisare din cauciuc. Deosebit de remarcată este banda de volan formată din mai multe straturi. Fiecare dintre ele are o funcție diferită și împreună creează un produs de înaltă clasă care garantează confort maxim, senzație de bicicletă și siguranță.

Ghidolina pentru biciclete - asamblare rapida si potrivire perfecta pe ghidon

Toate împachetările pentru biciclete pe care le găsiți în această categorie, atunci când sunt montate corespunzător, aderă perfect la orice tip de ghidon. Datorită utilizării materialelor de înaltă clasă, acestea își păstrează proprietățile originale pentru o lungă perioadă de timp, chiar și în cazul utilizării intensive în diferite condiții. Dacă aveți întrebări legate de împachetări sau alte produse care pot fi găsite în oferta noastră, vă rugăm să ne contactați. Consilierii cu experiență vor fi bucuroși să vă ajute să alegeți un model de ambalaj specific, potrivit ideal pentru bicicleta, stilul de mers și așteptările dumneavoastră. De asemenea, va invitam sa va familiarizati cu oferta de sticle de apa, disponibile intr-o gama larga de preturi.

citiți mai departe colaps