Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Material
 • Confort
 • Rezistent la apă
 • Depreciere
 • Rezistent la vânt
 • Tipul de pantofi
Clar Filtru

Vrei să afli mai multe despre istoria mărcii de mănuși de ciclism Chiba și de ce merită să le alegi pentru aventurile tale de ciclism? Vă invităm să citiți postarea noastră, unde vă vom povesti despre istoria și avantajele mănușilor acestui brand.

Istoria mărcii de mănuși Chiba

Originile lui Chiba

Brandul Chiba a fost fondat în 1853 de Peter Chiba, care și-a urmat cu pasiune visul - creând mănuși excelente pentru ciclism . Inițial, compania producea mănuși pentru călăreți, dar de-a lungul anilor a început să se specializeze și în mănuși pentru bicicliști. Datorită soluțiilor inovatoare și calității excelente a produselor sale, marca Chiba a câștigat recunoaștere în întreaga lume.

Tehnologii în mănușile de ciclism CHIBA

Vă întrebați ce tehnologii au fost folosite în mănușile de ciclism CHIBA disponibile în magazinul MIKESPORT? În articolul următor, vă prezentăm cele mai importante inovații care disting mănușile CHIBA de concurență.

Sistem AirVent

Sistemul AirVent, folosit în multe modele de mănuși de ciclism CHIBA , este o tehnologie care asigură ventilația perfectă a mâinilor în timpul mersului. Datorită utilizării materialelor speciale și a orificiilor de ventilație, mâinile rămân uscate și confortabile chiar și în timpul antrenamentelor intense.

Captuseala cu GEL

Mănușile de ciclism CHIBA au adesea o căptușeală cu GEL care absoarbe vibrațiile și protejează mâinile de răni. Datorită acestei tehnologii, mersul pe bicicletă devine mult mai confortabil, iar biciclistul se poate bucura de trasee mai lungi fără dureri la mâini.

Ecran tactil prietenos

Unele modele de mănuși de ciclism CHIBA sunt echipate cu tehnologia Touchscreen Friendly, care vă permite să operați un smartphone sau alte dispozitive cu ecran tactil fără a fi nevoie să scoateți mănușile. Acest lucru este extrem de util în timpul călătoriilor lungi cu bicicleta, când vrem să verificăm harta sau să răspundem la apeluri.

Protecția nervului ulnar

Mănușile CHIBA folosesc și tehnologia Ulnar Nerve Protection, protejând nervul ulnar împotriva presiunii și vibrațiilor. Datorită acestui lucru, ciclistul poate evita durerea și disconfortul care însoțesc adesea călătoriile lungi pe bicicletă.

Finisaje antiderapante

Unele modele de manusi de ciclism CHIBA sunt dotate cu finisaje antiderapante pe degete sau palme, ceea ce mareste aderenta si permite o prindere mai sigura pe ghidon. Acesta este un alt element care îmbunătățește confortul mersului cu bicicleta.

Ce este tehnologia BIOXCELL?

Tehnologia BIOXCELL este o soluție unică folosită în mănușile de ciclism CHIBA, care este concepută pentru a asigura confort și protecție maximă a mâinilor în timpul mersului cu bicicleta. Este format din tampoane ergonomice, de gel, plasate în punctele cheie ale mănușii pentru a proteja în mod optim mâinile de vibrații și presiune.

Beneficiile utilizării tehnologiei BIOXCELL

Amortizarea vibrațiilor

Când mergi cu bicicleta, mâinile tale sunt expuse la vibrații generate de terenul denivelat. Datorită utilizării tehnologiei BIOXCELL, pernele de gel absorb eficient aceste vibrații, reducând riscul de oboseală sau disconfort în timpul călătoriilor lungi.

Reducerea presiunii

Mănușile de ciclism chiba BIOXCELL ajută și la reducerea presiunii asupra mâinilor, în special în zonele în care presiunea asupra ghidonului este cea mai mare. Prin distribuirea optimă a greutății pe mâini, tehnologia BIOXCELL minimizează riscul de durere sau amorțeală în timpul conducerii.

Potrivire ergonomică

Mănușile de ciclism CHIBA cu tehnologie BIOXCELL sunt concepute pentru a se potrivi perfect formei mâinii ciclistului. Datorită acestui lucru, acestea oferă nu numai confort, ci și îmbunătățesc aderența și controlul asupra volanului.

Ventilatie mai buna

Tehnologia BIOXCELL ține cont și de nevoia de a ventila mâinile în timpul mersului cu bicicleta. Folosind materiale și perforații adecvate, mănușile cu BIOXCELL permit aerului să circule, păstrând mâinile uscate și confortabile chiar și în timpul efortului intens.

Alege manusi de ciclism cu tehnologie BIOXCELL in magazinul MIKESPORT

Dacă sunteți în căutarea unor mănuși de ciclism cu tehnologii avansate care să vă ofere confort și protecție a mâinilor în timpul mersului, asigurați-vă că consultați oferta de mănuși de ciclism CHIBA cu tehnologie BIOXCELL din magazinul MIKESPORT . Gama noastră include diverse modele și dimensiuni, datorită cărora fiecare biciclist va găsi un produs care se potrivește ideal nevoilor și preferințelor sale. Indiferent de nivelul de avansare sau tipul de ciclism, mănușile cu tehnologia BIOXCELL garantează confort și protecție în fiecare etapă a aventurii tale de ciclism. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră și să profitați de sfaturile profesionale ale experților noștri.

Modele de mănuși de ciclism CHIBA cu tehnologie BIOXCELL

In oferta magazinului MIKESPORT vei gasi diverse modele de manusi de ciclism CHIBA cu tehnologie BIOXCELL . Vă prezentăm mai jos modele selectate disponibile în sortimentul nostru:

 1. Mănuși de ciclism CHIBA BIOXCELL SUPER FLY - mănuși ușoare și respirabile, ideale pentru călărie în condiții calde.

 2. Mănuși de ciclism CHIBA BIOXCELL PRO - mănuși profesionale cu un nivel ridicat de amortizare și formă ergonomică.

 3. Mănuși de ciclism CHIBA BIOXCELL ROAD - dedicate ciclismului pe șosea, oferind aderență și confort excelent.

 4. Mănuși de ciclism CHIBA BIOXCELL AIR - ușoare și aerisite, cu întărire suplimentară în zonele sensibile.

 5. Manusi de ciclism dama CHIBA BIOXCELL LADY - special concepute pentru femei, tinand cont de anatomia mainii.

În condiții mai reci, merită să acordați atenție:

 1. CHIBA BIOXCELL WARM WINTER Mănuși calde de ciclism de iarnă Primaloft - asigură o izolare termică excelentă datorită tehnologiei Primaloft.

 2. Mănuși de ciclism ușoare de tranziție CHIBA BIOXCELL LIGHT WINTER - ideale pentru zilele mai reci, oferind protecție împotriva vântului și a frigului.

Toate modelele de manusi de ciclism CHIBA cu tehnologia BIOXCELL garanteaza confort si protectia mainilor in timpul mersului cu bicicleta. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră și să alegeți modelul potrivit pentru dvs.

Tehnologia Primaloft în mănușile CHIBA

Primaloft este o tehnologie avansată de izolare termică utilizată în îmbrăcămintea și accesoriile sport, cum ar fi mănușile de ciclism CHIBA. Mai jos discutăm ce este tehnologia Primaloft, cum funcționează și ce beneficii aduce utilizatorilor mănușilor CHIBA.

Ce este tehnologia Primaloft?

Primaloft este un material izolator sintetic care a fost dezvoltat ca o alternativă la puful natural. Este format din fibre fine de poliester care creează o structură asemănătoare pufului natural. Primaloft oferă proprietăți termice excelente, ușurință, respirabilitate și rezistență la umiditate.

Utilizarea tehnologiei Primaloft în mănușile CHIBA

Tehnologia Primaloft este folosită la mănușile CHIBA pentru a asigura o izolare termică optimă în condiții de frig. Mănușile cu izolație Primaloft, cum ar fi CHIBA BIOXCELL WARM WINTER , îți țin mâinile calde, protejându-le de frig și vânt în timpul mersului cu bicicleta.

Beneficiile utilizării tehnologiei Primaloft

Izolație termică excelentă

Primaloft oferă proprietăți de izolare termică excepționale, chiar și cu o grosime mică a materialului. Datorită acestui fapt, mănușile CHIBA cu Primaloft oferă căldură și confort în condiții de frig.

Lejeritate și compresibilitate

Materialul Primaloft este extrem de ușor și ușor de compresibil. Mănușile CHIBA cu izolație Primaloft nu sunt doar ușoare, ci și ocupă puțin spațiu, ceea ce este important în timpul călătoriilor lungi cu bicicleta.

Respirabilitate

Primaloft se caracterizează prin respirabilitate ridicată, ceea ce permite scurgerea umezelii și transpirației în exteriorul mănușii. Datorită acestui lucru, mâinile rămân uscate și confortabile chiar și în timpul efortului intens.

Rezistenta la umiditate

Tehnologia Primaloft este, de asemenea, rezistentă la umiditate, ceea ce înseamnă că mănușile CHIBA cu Primaloft își păstrează proprietățile izolante chiar și atunci când sunt umede. Acest lucru este important pentru bicicliștii care trebuie să se confrunte cu condiții de ploaie sau umezeală. În mănușile de ciclism CHIBA cu tehnologie Primaloft, utilizatorii se pot bucura de un confort termic excelent și de protecție împotriva frigului și umezelii. Indiferent de condițiile meteo, mănușile CHIBA cu izolație Primaloft se vor dovedi în timpul mersului pe bicicletă, garantând condiții optime pentru mâini.

Alege manusi CHIBA cu tehnologie Primaloft la magazinul MIKESPORT

Dacă sunteți în căutarea unor mănuși de ciclism de iarnă cu proprietăți termice ridicate, nu uitați să verificați oferta de mănuși CHIBA cu tehnologie Primaloft din magazinul MIKESPORT . Modelele noastre, precum CHIBA BIOXCELL WARM WINTER sau CHIBA BIOXCELL LIGHT WINTER , combină avantajele tehnologiei Primaloft și soluțiile inovatoare utilizate de marca CHIBA. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră și să alegeți mănușile potrivite nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să găsiți mănușile de ciclism perfecte.

De ce sunt mănușile CHIBA atât de bune?

Mănușile de ciclism CHIBA sunt foarte apreciate de bicicliști datorită calității înalte, tehnologiilor avansate și soluțiilor inovatoare pe care marca le folosește în produsele sale. Iată câteva dintre motivele cheie pentru care mănușile CHIBA sunt atât de bune:

Materiale de înaltă calitate

Marca CHIBA folosește materiale de înaltă calitate care asigură confortul, durabilitatea și funcționalitatea mănușilor. Alegând mănuși CHIBA, poți fi sigur că obții un produs care te va servi mult timp și va fi rezistent la deteriorare sau abraziune.

Tehnologii avansate

CHIBA folosește tehnologii avansate, precum BIOXCELL sau Primaloft , care garantează confort și protecție excepționale în timpul mersului cu bicicleta. Tehnologia BIOXCELL asigură o absorbție eficientă a șocurilor, protejându-ți mâinile de oboseală, în timp ce Primaloft oferă o izolare termică excelentă, chiar și în condiții de frig.

Design ergonomic

Mănușile de ciclism CHIBA sunt concepute având în vedere ergonomia, ceea ce înseamnă că se potrivesc perfect formei mâinii, asigurând confort și libertate de mișcare. Brandul CHIBA oferă și modele speciale pentru femei care țin cont de caracteristicile anatomice ale mâinilor femeilor.

Protecție și securitate

CHIBA ține la siguranța bicicliștilor prin utilizarea unor întăriri suplimentare și elemente reflectorizante în mănuși. Datorită acestui fapt, mănușile CHIBA nu numai că îți protejează mâinile în timpul mersului, ci și sporesc vizibilitatea biciclistului pe șosea, ceea ce este deosebit de important în condiții de vizibilitate slabă.

O gamă largă de modele

Brandul CHIBA oferă o gamă largă de modele de mănuși de ciclism, adaptate la diferite condiții meteorologice, tipuri de ciclism și nevoi individuale ale utilizatorilor. Datorită acestui fapt, fiecare ciclist poate găsi mănușile CHIBA perfecte pentru el, indiferent de preferințele sau nivelul de avansare.

Reputația mărcii

CHIBA este un brand cu mulți ani de tradiție și experiență în producția de mănuși sport

TOP 10 dintre cele mai populare mănuși de ciclism de vară CHIBA

Iată o listă cu primele 10 mănuși de ciclism de vară ale CHIBA care oferă confort, protecție și funcționalitate deosebite pentru bicicliști în lunile mai calde:

 1. Mănuși de ciclism CHIBA BIOXCELL SUPER FLY - mănuși ușoare și respirabile cu tehnologie avansată BIOXCELL, asigurând o absorbție optimă a șocurilor.

 2. Mănuși de ciclism CHIBA BIOXCELL PRO - mănuși profesionale cu tehnologie BIOXCELL, concepute pentru performanță și confort în timpul călătoriilor lungi cu bicicleta.

 3. Mănuși de ciclism CHIBA BIOXCELL ROAD - mănuși ideale pentru pasionații de ciclism pe șosea, combinând tehnologia BIOXCELL cu o potrivire perfectă.

 4. Mănuși de ciclism CHIBA BIOXCELL AIR - mănuși extrem de ușoare și aerisite, care asigură o ventilație excelentă a mâinilor atunci când mergi în zilele caniculare.

 5. Mănuși de ciclism damă CHIBA BIOXCELL LADY - special concepute pentru femei, cu tehnologie BIOXCELL și potrivire anatomică pentru mâinile femeilor.

 6. Mănuși de ciclism CHIBA BIOXCELL ROAD - o altă versiune a mănușilor populare de drum cu tehnologie BIOXCELL, care garantează confort și performanță pe șosea.

 7. Mănuși de ciclism CHIBA GEL PREMIUM - mănuși echipate cu perne de gel pentru o mai bună absorbție a șocurilor și confort în timpul mersului.

 8. Mănuși de ciclism CHIBA BIOXCELL CLASSIC - un model clasic de mănuși cu tehnologia BIOXCELL, combinând confortul și funcționalitatea într-o ediție elegantă.

 9. Mănuși de ciclism CHIBA MISTRAL - mănuși cu material cu uscare rapidă și ventilație, ideale pentru bicicliștii care caută confort în zilele caniculare.

 10. Mănuși de ciclism CHIBA COOL KIDS - mănuși de ciclism pentru copii, asigurând siguranță, confort și funcționalitate pentru cei mai mici bicicliști.

Alegeți mănușile de ciclism de vară CHIBA perfecte care vă vor satisface așteptările și nevoile.

Ce mănuși de vară să alegi pentru vară?

Alegerea mănușilor de ciclism de vară depinde de nevoile dumneavoastră individuale, de stilul de mers și de preferințele dumneavoastră. Mai jos sunt diferențele dintre mănușile scurte și cele lungi și beneficiile utilizării mănușilor de ciclism de vară CHIBA.

Mănuși de ciclism de vară CHIBA cu degete scurte sau lungi? Care este diferența?

Mănuși cu degete scurte:

 • Acestea asigură o mai bună ventilație și răcire a mâinilor în zilele calde

 • Sunt de obicei mai ușoare și mai aerisite

 • Perfect pentru drumeții, cicliști de turism și de agrement

 • Oferă o mai mare libertate de mișcare pentru degete

Mănuși cu degete lungi:

 • Acestea oferă protecție suplimentară pentru degete împotriva abraziunii, tăieturii sau impactului

 • Folosit adesea de cicliștii montani care au nevoie de o mai bună protecție a mâinilor

 • Pot fi puțin mai calde, ceea ce funcționează bine în zilele mai răcoroase de vară

 • Acestea oferă o acoperire mai completă a mâinii, ceea ce poate fi important pentru unii utilizatori

De ce să folosiți mănuși de ciclism de vară CHIBA?

Iată câteva motive pentru care ar trebui să folosești mănuși de ciclism de vară CHIBA:

 1. Absorbție de șoc - Mănușile CHIBA, în special cele cu tehnologie BIOXCELL, ajută la absorbția șocurilor, protejându-vă mâinile de oboseală și disconfort la călătoriile lungi.

 2. Aderență mai bună - mănușile de ciclism vă îmbunătățesc aderența pe ghidon, oferindu-vă mai mult control asupra bicicletei și făcându-vă călătoria mai sigură.

 3. Protecția mâinilor - mănușile protejează mâinile împotriva abraziunii, tăierilor, impacturilor sau arsurilor solare.

 4. Confort - Mănușile de ciclism de vară CHIBA sunt fabricate din materiale respirabile și cu uscare rapidă, ceea ce le face confortabile în zilele caniculare.

 5. Estetică - Mănușile CHIBA oferă o varietate de modele și culori, astfel încât să le poți alege pe cele care se potrivesc cel mai bine stilului și personalității tale.

Atunci când alegeți mănuși de ciclism de vară CHIBA, luați în considerare preferințele dvs

Ce mănuși de ciclism de iarnă Chiba să alegi?

Alegerea mănușilor de ciclism de iarnă Chiba depinde de o varietate de factori, cum ar fi condițiile meteorologice în care intenționați să mergeți, nivelul preferat de căldură și confort și bugetul dvs. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți mănușile de ciclism de iarnă Chiba potrivite:

 1. Evaluare termică : Alegeți mănuși cu un rating termic adecvat, care va oferi suficientă izolație pentru condițiile în care veți merge. Chiba oferă diferite modele de mănuși cu diferite niveluri de izolare termică, precum BIOXCELL WARM WINTER (mănuși calde de iarnă) sau BIOXCELL LIGHT WINTER (mănuși ușoare de tranziție).

 2. Rezistent la apă : Dacă intenționați să călătoriți în condiții ploioase și umede, alegeți mănuși cu membrană impermeabilă, cum ar fi Chiba RAIN PRO.

 3. Rezistent la vânt : Mănușile rezistente la vânt precum Chiba PHANTOM oferă o protecție suplimentară împotriva vântului rece, care poate face ca mâinile tale să se răcească rapid.

 4. Confort și potrivire : Alegeți mănuși de dimensiunea și forma potrivite care se vor potrivi bine mâinilor dvs. pentru confort și libertate de mișcare.

 5. Materiale : Mănușile realizate din materiale de înaltă calitate, precum Primaloft în modelele Chiba ALASKA PRO sau Chiba BIOXCELL WARM WINTER, asigură o izolare termică mai bună și o durată de viață mai lungă.

 6. Siguranță : Unele mănuși Chiba, cum ar fi Chiba PRO SAFETY, au elemente reflectorizante pentru a crește vizibilitatea atunci când călătoriți în condiții de întuneric și ceață.

 7. Perioada de tranziție - dacă cauți mănuși de ciclism Chiba pentru perioada de tranziție, verifică modelul Chiba THERMOFLEECE WATERPRO, care este realizat din material THERMOFLEECE izolat și respirabil.

Răsfoiți modelele disponibile de mănuși de ciclism de iarnă Chiba, comparați caracteristicile acestora și alegeți-le pe cele care corespund cel mai bine așteptărilor și nevoilor dumneavoastră. Amintiți-vă că mănușile potrivite vă vor oferi confort și protecție atunci când conduceți în condiții de iarnă.

TOP 10 dintre cele mai populare mănuși de ciclism de iarnă CHIBA

Iată o listă cu primele 10 mănuși de ciclism de iarnă de la CHIBA, care oferă o protecție excelentă, căldură și funcționalitate pentru bicicliști în lunile mai reci:

 1. Mănuși calde de ciclism de iarnă CHIBA CLASSIC - mănuși de ciclism clasice, calde, ideale pentru plimbare în condiții mai reci.

 2. CHIBA BIOXCELL WARM WINTER Mănuși calde de ciclism de iarnă Primaloft - mănuși cu tehnologie Primaloft, care asigură o izolare termică excelentă și confort în timpul plimbărilor de iarnă.

 3. Mănuși de ciclism ușoare de tranziție CHIBA BIOXCELL LIGHT WINTER - mănuși ușoare, de tranziție, perfecte pentru zilele mai răcoroase de toamnă și primăvară.

 4. Mănuși ușoare de ciclism de iarnă CHIBA PHANTOM - mănuși de ciclism ușoare, calde, care vă protejează perfect mâinile împotriva vântului și a temperaturilor scăzute.

 5. Mănuși impermeabile pentru ciclism CHIBA THERMOFLEECE WATERPRO - mănuși echipate cu material termofleece, care a fost impregnat suplimentar, ținând mâinile calde și uscate.

 6. Mănuși de iarnă CHIBA ALASKA PRO PRIMALOFT - mănuși de iarnă de înaltă calitate cu tehnologie Primaloft, care oferă căldură și protecție excepționale în condiții meteorologice dificile.

 7. Mănuși de ciclism de iarnă CHIBA RAIN PRO, Primaloft - mănuși impermeabile și calde cu tehnologie Primaloft, protejând mâinile împotriva ploii și frigului.

 8. Mănuși de ciclism de iarnă CHIBA CROSS OVER - mănuși universale pentru ciclism de iarnă, ideale pentru cicliștii care folosesc diverse discipline de ciclism în lunile mai reci.

 9. Mănuși de iarnă pentru ciclism CHIBA COMMUTER - mănuși practice și confortabile, concepute pentru ciclismul de zi cu zi în condiții mai reci.

 10. Mănuși izolante CHIBA PRO SAFETY - mănuși izolate pentru ciclism cu elemente reflectorizante suplimentare, sporind siguranța pe drum.

Alegeți din această listă mănușile de ciclism de iarnă CHIBA perfecte care vă vor satisface așteptările și nevoile. Atunci când alegeți mănuși, luați în considerare preferințele dvs. în ceea ce privește confortul, căldura, rezistența la apă și estetica. In oferta brandului CHIBA vei gasi manusi potrivite pentru diferite tipuri de ciclism, de la recreational la profesional, precum si pentru ciclismul de zi cu zi. Amintiți-vă că mănușile potrivite pentru ciclism de iarnă vă vor ajuta să vă mențineți mâinile confortabile și calde în timp ce mergeți în condiții de vreme rece și aspre.

Cum să alegi mărimea potrivită a mănușilor de ciclism

Alegerea mărimii potrivite a mănușilor de ciclism este crucială pentru confortul și eficacitatea protecției mâinilor în timpul mersului cu bicicleta. Iată câțiva pași care vă vor ajuta să alegeți dimensiunea potrivită a mănușilor de ciclism:

 1. Măsurați circumferința mâinii : Folosind o bandă de măsurare, măsurați circumferința mâinii în punctul cel mai larg, adică în jurul degetelor, excluzând degetul mare. Asigurați-vă că banda de măsurare este strânsă, dar nu prea strânsă - ar trebui să se potrivească perfect în mână, dar să nu se ciupească.

 2. Verificați lungimea degetelor : lungimea degetelor poate afecta, de asemenea, confortul mănușilor. Pentru a măsura lungimea degetelor, măsurați de la baza fiecărui deget până la vârf. Comparați aceste valori cu tabelul de mărimi al producătorului de mănuși.

 3. Verificați tabelul de mărimi : Majoritatea producătorilor de mănuși de ciclism, inclusiv CHIBA, oferă un tabel de mărimi bazat pe circumferința mâinii și măsurarea lungimii degetelor. Comparați măsurătorile cu tabelul pentru a găsi mărimea potrivită pentru dvs.

 4. Alegeți mărimea potrivită : Dacă măsurătorile dvs. se încadrează între două mărimi, de obicei merită să alegeți mărimea mai mare pentru mai mult confort. Amintiți-vă, totuși, că mănușile trebuie să se potrivească perfect pe mână, dar să nu fie prea strânse sau să restricționeze mișcarea.

 5. Încercați mănușile : dacă este posibil, încercați mănușile înainte de a cumpăra. Verificați dacă sunt confortabile, nu restricționați mișcările mâinii și că degetele nu sunt prea lungi sau prea scurte. De asemenea, mănușile trebuie să se potrivească bine în jurul încheieturii pentru a oferi protecție adecvată și reținere a căldurii.

Amintiți-vă că diferiți producători pot folosi tabele de dimensiuni ușor diferite, așa că merită întotdeauna să verificați tabelul de mărimi al unei anumite mărci înainte de a face o achiziție.

De unde știi dacă mănușile sunt prea mari?

Mănușile de ciclism pot fi prea mari dacă sunt prezente următoarele simptome:

 1. Exces de material : Dacă observați pliuri sau exces de material pe mâini, în special în jurul degetelor, acesta poate fi un semn că mănușile sunt prea mari.

 2. Degetele sunt prea lungi : dacă vârfurile degetelor mănușilor se extind cu mult dincolo de vârfurile degetelor, probabil că purtați mănuși prea mari. Degetele lungi pot îngreuna prinderea ghidonului și acționarea frânelor și schimbătorilor de viteze.

 3. Încheieturi slăbite : Dacă mănușile nu se potrivesc bine pe încheieturi, acestea pot aluneca în timpul călăriei, ceea ce poate fi inconfortabil și poate duce la mâini reci.

 4. Senzație limitată : Mănușile mari pot face dificilă simțirea precisă a ghidonului, frânelor și schimbătorilor de viteze. Dacă întâmpinați dificultăți în a vă controla bicicleta cu precizie cu mănușile puse, poate fi un semn că acestea sunt prea mari.

 5. Lipsa aderenței : Dacă simțiți că mănușile nu oferă suficientă aderență sau sunt alunecoase pe ghidon, poate fi și un semn că sunt prea mari.

În concluzie, produsele CHIBA din magazinul MIKESPORT sunt disponibile într-o gamă largă de mănuși de înaltă calitate pentru bicicliști pentru fiecare sezon. De la modele ușoare, aerisite pentru vară, precum BIOXCELL SUPER FLY sau BIOXCELL AIR, până la mănuși de iarnă calde și impermeabile, precum BIOXCELL WARM WINTER sau THERMOFLEECE WATERPRO. CHIBA ține la confortul și comoditatea bicicliștilor, folosind tehnologii inovatoare precum BIOXCELL sau Primaloft, care oferă protecție optimă pentru mâini și îmbunătățesc experiența de ciclism.

La MIKESPORT vei gasi manusi CHIBA pentru barbati, femei si copii, disponibile in diferite marimi si culori. Familiarizați-vă cu oferta și alegeți modelul potrivit care corespunde cel mai bine așteptărilor și nevoilor dumneavoastră. Indiferent de nivelul tau, tipul de mers sau conditiile meteo, manusile de ciclism CHIBA garanteaza confort maxim, protectie si durabilitate, astfel incat sa te poti bucura de ciclism pe tot parcursul anului.