Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Geci de ciclism)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Extractor
 • Material
 • Rezistent la apă
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Hood
 • Cusături lipite
 • Căptuşeală
 • Lungimea fermoarului
Clar Filtru

Jachete de ciclism

În magazinul nostru online veți găsi 3 tipuri de jachete de ciclism:

Daca nu vrei sa renunti la ciclism in timpul iernii friguroase, achizitionarea unei geci de ciclism este o decizie buna - o stiu bine ciclistii profesionisti, care urmeaza planul de antrenament indiferent de conditiile meteo dominante. Atunci când se îmbarcă pe un traseu mai lung, aceștia trebuie să fie pregătiți pentru posibile precipitații sau vânt - factori care reduc semnificativ confortul la volan și au un impact negativ asupra bunăstării. În calitate de atlet responsabil, amintiți-vă că jachetele de ciclism sunt unul dintre elementele de bază ale stilului de ciclism. Realizate din țesături de bună calitate, acestea ar trebui să fie echipate cu panouri de ventilație și să dreneze bine umezeala către straturile exterioare.

Prin urmare, în această categorie a magazinului nostru, am adunat cele mai bune jachete de ciclism de calitate. Acestea vă permit să vă bucurați de confortul și siguranța maximă la conducere, indiferent de condițiile predominante. Verificați jachetele de ciclism disponibile și alegeți una care nu va fi doar o modalitate de antrenament eficient, ci și de bunăstare.

Jachete de ciclism din cele mai bune materiale

O jachetă de ciclism ar trebui să fie realizată din țesături de bună calitate și echipată cu panouri de ventilație, care să permită transportul perfect al umidității către straturile exterioare. De aceea oferim îmbrăcăminte pentru ciclism din cele mai bune țesături sintetice precum poliester, nailon și elastan. Acestea nu numai că vă vor oferi un confort termic adecvat, ci vă vor proteja și împotriva efectelor negative ale condițiilor meteorologice.

Pentru zilele de iarnă, vă recomandăm jachete izolante de ciclism, de exemplu, cu micro polar, care vă vor încălzi eficient în timpul mersului la cele mai scăzute temperaturi, dar și evită transpirația excesivă și crește astfel confortul și siguranța antrenamentelor sau excursiilor.

Jachete de ploaie pentru ciclism, jachete de iarnă și jachete de vânt

Printre modelele disponibile, veți găsi jachete de vânt pentru biciclete, a căror sarcină principală este de a proteja împotriva rafalelor și jachete de ploaie pentru biciclete. Acestea din urmă au o membrană - un strat care este impermeabil la apă. Pentru cei care se antrenează chiar și la temperaturi scăzute, oferim jachete de iarnă pentru ciclism izolate, dar ușoare, care reprezintă al treilea strat de îmbrăcăminte.

Un produs obligatoriu pe care fiecare biciclist ar trebui să-l aibă este o jachetă de ciclism rezistentă la vânt, cunoscută în mod popular ca și parcă de vânt. O astfel de geacă de ciclism o poți lua oricând cu tine, pentru că ocupă puțin spațiu și atunci când este pliată ți se potrivește în mână, așa că o poți pune cu ușurință în practic fiecare buzunar al unui tricou sau al hanoracului de ciclism.

Vă recomandăm și jachete reflectorizante pentru o bicicletă. Datorită lor, te vei putea antrena și după întuneric și astfel vei asigura siguranță maximă în timpul conducerii.

Reglați funcțiile și parametrii jachetei de ciclism la nevoile dvs

Fiecare biciclist are nevoi diferite, așa că ne-am asigurat că aveți o gamă largă de jachete pentru ciclism. Printre modelele disponibile vei gasi, printre altele:

jachete de ciclism cu un număr diferit de buzunare, inclusiv cele cu fermoar, în care îți poți depozita în siguranță cheile, portofelul și alte obiecte de valoare;
jachete de ciclism de diverse croi – atât pe corp, cât și mai largi (niciuna dintre ele nu restricționează mișcarea și toate oferă confort maxim);
jachete de ciclism cu sau fără glugă;
jachete de ciclism cu sau fără fermoare pe toată lungimea.

In aceasta categorie vei gasi si jachete de ciclism de diverse marimi. Recomandăm modele de la XS la 7XL. Toată lumea va găsi îmbrăcăminte exterioară potrivită, indiferent de sex, vârstă sau greutate. De asemenea, recomandăm jachete de ciclism pentru copii. Soluții dedicate celor mai tineri bicicliști care au nevoie de confort maxim în timpul mersului cu bicicleta.

Geaca de ciclism pentru femei si barbati cu un design modern

Cu toate acestea, confortul și siguranța nu sunt totul. Pentru majoritatea bicicliștilor și bicicliștilor, stilul este, de asemenea, important, ceea ce le permite să iasă în evidență pe traseu și să se simtă grozav în timpul mersului. De aceea in oferta Mike SPORT vei gasi doar cele mai moderne jachete de ciclism pentru barbati si jachete de ciclism pentru femei cu design elegante si stiluri diferite.

Recomandăm jachete de ciclism cu o singură culoare, precum și multicolore, dedicate iubitorilor de soluții originale. Vă încurajăm să verificați diferitele modele și decorațiuni care vor atrage clienții pretențioși. Vă recomandăm jachete de ciclism clasice și non-standard, la modă și mai puțin populare. Toată lumea, indiferent de preferințele lor individuale, va avea ocazia să găsească aici ceva potrivit pentru sine.

Jachete de ciclism de la cei mai buni producatori

Îmbrăcămintea pentru ciclism trebuie selectată în funcție de intensitatea antrenamentului și de natura acestuia. Preferințele personale sunt importante aici - croiala jachetei și gradul de potrivire a acesteia sunt importante din punct de vedere al aerodinamicii, prin urmare, pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor pretențioși, oferim jachete de ciclism de marcă de la producători de renume. Vă recomandăm Rogelli, Kaymaq, Force, 100% și alți producători cunoscuți. Datorită acestui lucru, știți că investiți în cea mai bună calitate genți de sport. Sunt disponibile la prețuri foarte accesibile - vă invităm să verificați oferta completă și vă dorim cumpărături fructuoase!

O gamă largă de produse se va asigura că fiecare va găsi ceva pentru ei înșiși în magazinul nostru. De asemenea, vă încurajăm să vă familiarizați cu accesoriile noastre pentru biciclete, care vor crește semnificativ confortul și siguranța de a conduce!

citiți mai departe colaps