Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Palarie de ciclism

Bandane, panglici, pălării, eșarfe și bucle - ce accesoriu pentru ciclism sub cască? Modelele disponibile în MikeSPORT Store sunt potrivite pentru pistă în toate anotimpurile. Oferim accesorii pentru ciclism de la mărci cunoscute atât pentru profesioniști, cât și pentru amatorii de ciclism.

bandane pentru biciclete

Bandanele pentru biciclete sunt o protectie eficienta a capului impotriva fluctuatiilor de temperatura pe tot parcursul anului. În sezonul de jos protejează împotriva vântului și a frigului, iar vara împotriva soarelui puternic și a radiațiilor UV. Bandanele de înaltă calitate și eficiente sunt confecționate dintr-o țesătură care asigură o circulație adecvată a aerului și previne supraîncălzirea. O gamă largă de modele și culori vă permite să personalizați bandana pentru biciclete în funcție de nevoile dvs.

Șapci ușoare pentru ciclism

Șepcile clasice de ciclism de vară cu vârfuri asigură o bună circulație a aerului și protecție solară. Laturile sunt realizate din plasa aerisita iar banda elastica de pe spate sporeste confortul. Șepcile cu vârf pentru ciclism sunt perfecte pentru a merge în plin soare, chiar și în climatele calde. Alege o formă și o culoare care să se potrivească bine cu ținuta ta și să se potrivească bine cu un tricou de ciclism, de exemplu.

Bandă de bicicletă cu vizor și reflector

O altă soluție care protejează capul pe vreme caldă este o bandă pentru biciclete sport din material respirabil, prevăzută cu vizor în față. Trupele de vară Rockbro vin în combinații de culori interesante: negru și portocaliu, roșu, negru sau albastru. Aplicațiile de silicon sunt cusute în interior pentru a nu aluneca de pe cap. Pot fi purtate sub o cască de bicicletă - respiră și elimină excesul de umiditate. Elementul reflectorizant (pe spate) mărește siguranța la conducere. Modelele Rockbros se preteaza pentru diverse activitati sportive pe timp de vara, si ca trupa de biciclete.

Casca izolata pentru bicicleta

Pălăriile calde pentru ciclism sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a-ți proteja capul iarna. Pălăria simplă este caldă și confortabilă de purtat. Se potrivește cu aproape orice - ideal pentru uzura de zi cu zi și sporturile în aer liber. Oferim șepci și balaclave pentru ciclism din țesătură funcțională Gore-Tex, precum și modele din lână merinos 100%.

Cu opritor de vânt

ciclism echipate cu un strat interior de protecție împotriva vântului protejează împotriva frigului și vântului. De asemenea, au proprietăți respirabile și de termoreglare care permit pielii să respire. Fibrele speciale rețin căldura și previn supraîncălzirea.

Balaclava sub casca de bicicleta

În zilele friguroase, o bandă pentru biciclete sau un coș de fum ușor poate să nu fie suficient pentru a proteja împotriva vântului și a temperaturilor scăzute. va funcționa în astfel de condiții. Datorită designului său ușor, ocupă puțin spațiu atunci când este pliat și se potrivește în buzunarul jachetei.

În Magazinul MikeSPORT te așteaptă un cagoua, pălărie sau curea de urechi pentru bicicletă în multe culori, stiluri și prețuri atractive!

citiți mai departe colaps