Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Bentitele sport

Bentitele sport protejează urechile și oferă confort termic în timpul tuturor sporturilor și activităților recreative în aer liber. Protejarea părților sensibile ale capului este importantă pentru orice sportiv în aer liber. Magazinul online specializat MikeSPORT demonstreaza ca nu trebuie sa cheltuiesti o avere pe echipamente sportive profesionale! Chiar și cu un buget limitat, există șansa de a cumpăra modelele potrivite care să răspundă tuturor așteptărilor.

fiabile si practice sport pentru pasionatii de ciclism se gasesc in magazinul MikeSPORT la un pret atractiv. Răsfoiți catalogul nostru și găsiți brățara care vi se potrivește cel mai bine. Datorită ținutei funcționale, îți poți asorta ținuta de ciclism la orice vreme. Modelele la modă oferă un aspect elegant și măresc nivelul de confort în timpul sportului.

Bandă sport Gore-Tex

Sports bandă de la Viking este un accesoriu care protejează eficient urechile și golfurile împotriva vântului și a frigului. Membrana Gore-Tex Infinium este folosită și în îmbrăcămintea tehnică avansată. O trăsătură caracteristică a acestui material este rezistența ridicată la abraziune și alte daune mecanice. În primul rând, vă permite să vă protejați eficient capul de îngheț sau rafale de vânt. Este impermeabil și rezistent la vânt și drenează foarte bine excesul de vapori de apă prin micropori spre exterior. O bandă de sport este o alternativă excelentă pentru persoanele cărora nu le place să poarte o pălărie.

pentru biciclete

Banda poate fi un plus elegant pentru tinuta ta de bicicleta. Alege elemente de culoare și obține un aspect profesional! Bentita sport a mărcii Force Gem Pink sau Rock Black Pink se potrivește perfect cu geaca de ciclism de iarnă Rogelli. Bucură-te de alegerea ta și creează-ți propriul stil individual pentru bicicleta ta.

pentru biciclete Force este perfectă pentru activități în aer liber. Potrivit pentru activități sportive, jogging, patinaj cu role, excursii la munte și petrecerea timpului în aer liber. Este destinat primăverii, toamnei și iernii. Majoritatea modelelor sunt așa-zise unisex - perfect atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Cureaua pentru ureche pentru bicicletă Giro Cureaua pentru ureche pentru bicicletă

este accesoriul perfect pentru ținuta ta pentru plimbările de iarnă și toamnă. Mai ales dacă ajungi la un model atât de funcțional și rafinat precum Ambient Winter Headband. Banda pentru cap este echipată cu o căptușeală din lână termică. Protejează perfect urechile datorită căștilor pentru urechi încorporate. Atât materialul, cât și construcția asigură o potrivire perfectă pentru diferite modele de căști. Banda pentru biciclete nu ocupa mult spatiu si poate fi pusa cu usurinta intr-un buzunar si pusa atunci cand vantul se intensifica.

Nu vrei să porți o pălărie nici în zilele reci? Consultați mai multe alternative în categoria articole pentru călcăminte pentru ciclism. Pernițele pentru urechi pentru o bicicletă sunt grozave, dar nu singura soluție. Oferim bandane și eșarfe multifuncționale, precum și cagoule și coșuri de fum care protejează eficient împotriva vântului și a frigului. Se pot purta si sub casca de bicicleta.
citiți mai departe colaps