Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Culoare
  • Material
  • Rezistent la apă
  • Rezistent la vânt
Clar Filtru

Coșuri de fum și cagoule pentru bicicletă 

Un horn sau un cagoule pentru bicicletă este soluția perfectă pentru cei care petrec zilele friguroase pe bicicletă. Iarna, avem nevoie de o acoperire solidă pentru cap, gât și ceafă împotriva vântului și a temperaturilor scăzute. Cagoule pentru biciclete din fire calde Merinos se potrivesc perfect formei capului si gatului, potrivindu-se bine. Coșurile de fum pentru bărbați, femei și copii din materiale multifuncționale, precum firele Merino, țesătura Gore-Tex sau fibrele ultraușoare DRYARN, sunt cea mai bună protecție împotriva rafalelor de vânt și îngheț.

Cagoule pentru biciclete: 100% lana merinos

Tesatura tricotata din lana merinos ofera confort termic atunci cand este purtata. Este folosit pentru a face lenjerie caldă și pentru a proteja capul de frig. Balaclava termoactivă pentru o bicicletă din fire Merino oferă căldură și este plăcută în contact cu pielea. Confortul de utilizare este garantat de fibrele de lână naturală foarte subțiri, care sunt elastice, moi și delicate. Acestea permit pielii să respire și elimină umezeala.

Un avantaj suplimentar este ușurința și compactitatea excepționale a hainelor din lână merinos. cagoua sub o cască de bicicletă în buzunar sau în rucsac în caz de răcire. Este bine să fii pregătit pentru o schimbare bruscă a condițiilor meteo și să nu fii surprins pe drum.

Esarfa sport de dama

O protectie foarte buna impotriva frigului pentru femei este asigurata de esarfa de dama cu doua functii. Eșarfa cagoi sport poate fi folosită ca protecție pentru gât sau ca mască de față pe vreme rece. Un orificiu special de ventilație la nivelul gurii (piesa bucală) facilitează respirația atunci când este folosit ca mască. Cagoulele sport de damă au o căptușeală interioară din fleece și o țesătură cu model geometric la exterior.

Cagoulă multifuncțională pentru bicicletă Un cagoule pentru bicicletă

protejează întreaga față. In functie de nevoile tale, putem folosi un model cu decupaj doar pentru ochi sau pentru ochi si nas. Unele modele sunt echipate cu baldachin si sisteme eficiente de eliminare a vaporilor de apa din zona gurii.

Balaclava de ciclism Rockbros Balaclava de ciclism 

multifunctionala Rockbros este universala si functioneaza in toate conditiile, atat ca masca, snood si capac, cat si ca protectie pentru urechi. Un strat interior cald de lână oferă o protecție excelentă împotriva vântului, frigului și radiațiilor UV. Balaclava ușoară, flexibilă, respirabilă și cu uscare rapidă oferă un confort termic optim la temperaturi scăzute. Este accesoriul perfect pentru o cască de bicicletă (cusături plate).

Mască antivânt - eșarfă pentru cap de bicicletă Viking

Esarfa (mască) sport pentru bărbați izolată Viking oferă o protecție termică foarte bună a nasului, gurii, bărbiei, obrajilor și gâtului. Este realizat dintr-o membrană WIND LOCKER rezistentă la vânt și respirabilă. În plus, a fost izolat cu un microfleece pe interior. Baticul Viking are deschideri perforate la înălțimea gurii și o deschidere decupată pentru nas. Există o închidere cu velcro pe spate. Designul și materialul asigură o protecție foarte bună împotriva frigului. Colecția de iarnă Viking include mănuși, pălării, bandane și lenjerie termică, precum și multe accesorii de vară.
citiți mai departe colaps