Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Seturi de ciclism

Pentru ca ciclismul să fie complet sigur și plăcut, merită să te echipezi cu echipamente, accesorii și îmbrăcăminte de înaltă calitate. Cele mai importante elemente ale unei ținute sport sunt, desigur, pantalonii scurți de ciclism și tricourile de ciclism respirabile. Le puteți obține achiziționând fiecare element separat sau cumpărați un set de biciclete gata făcut și mai atractiv.

Seturi de îmbrăcăminte pentru ciclism

Aici veți găsi seturi de îmbrăcăminte pentru ciclism pregătite de echipa Mikesport.pl. Fiecare dintre seturi a fost creat ținând cont de producător, funcționalitate, varianta de culoare și perioada de utilizare sugerată. Amintiți-vă că veți plăti mai puțin atunci când cumpărați îmbrăcăminte completă pentru ciclism!

Elemente ale unui set de biciclete

În magazinul nostru veți găsi diverse tipuri de îmbrăcăminte pentru ciclism. Aceste seturi conțin două sau trei piese potrivite. Seturile de ciclism din două piese constau dintr-un tricou respirabil și pantaloni scurți de ciclism sau două tipuri de tricouri de ciclism - un model cu mânecă lungă și scurtă. Oferta include și seturi cu pantaloni scurți de ciclism cu bretele și încălzitoare practice pentru picioare.

Echipament complet pentru biciclete

De ce merită să alegi un kit de biciclete gata făcut? Este o soluție practică și convenabilă, datorită căreia obținem mai multe elemente de înaltă calitate ale unei ținute de bicicletă într-o singură achiziție. Alegând un set din trei piese sau două seturi din două piese, ne putem aproviziona rapid cu toate cele mai importante părți ale setului de îmbrăcăminte pentru ciclism. Pentru setul gata, este suficient să cumperi șosete confortabile de ciclism și mănuși de ciclism și ești gata să pleci la drum!

Seturi de biciclete pentru bărbați și femei

Atât seturile de biciclete pentru bărbați, cât și seturile de biciclete pentru femei disponibile în oferta noastră sunt produse realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Au fost create cu precizie și grijă excepționale, datorită cărora garantează cel mai înalt nivel de confort pe fiecare traseu. Fiecare element al truselor noastre de biciclete nu este doar confortabil și ușor, ci și puternic și rezistent la utilizare intensă. Pantalonii scurti și tricourile care fac parte din set se pot descurca bine chiar și în condiții meteorologice nefavorabile și schimbătoare.

Detalii cheie

Elementele de seturi de biciclete pe care le puteti achizitiona din magazinul nostru au fost create cu scopul de a asigura confortul maxim si satisfactia clientului. Cusăturile plate și confortabile, fermoarele de înaltă calitate și buzunarele practice măresc în plus nivelul de confort și funcționalitate al ținutei. Elementele importante ale pantalonilor scurti și tricourilor de ciclism sunt, de asemenea, elemente reflectorizante - plasate într-un loc vizibil, îți sporesc efectiv vizibilitatea pe traseu. Datorită acestui fapt, o plimbare sigură cu bicicleta este posibilă nu numai în timpul zilei, ci și după întuneric.

Alege-ți stilul!

Fiecare set de biciclete pe care il oferim este o garantie a calitatii excelente si a confortului deplin in timpul mersului, dar si un aspect unic si un stil interesant care cu siguranta va satisface asteptarile chiar si ale celor mai pretentiosi fani ai vehiculelor cu doua roti. Printre seturile noastre vei gasi atat modele clasice, monocolore intr-o paleta discreta, cat si propuneri pline de modele si culori. Sortimentul nostru este o selecție mare, variind de la un set negru, universal, la un set cu o temă cu flori, animale sau chiar benzi desenate.

citiți mai departe colaps