Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Pompe pentru biciclete

Indiferent dacă tratați bicicleta doar ca o formă de recreere sau dacă călăria este pasiunea dvs., nu puteți face fără o pompă decentă pentru bicicletă. O pompă bună pentru biciclete este esențială dacă se întâmplă să aveți o anvelopă plată. Defecțiunile de acest tip se întâmplă destul de des și fără notificare prealabilă și, fără o pompă, sunteți condamnat la compresoare disponibile la benzinăriile care nu sunt întotdeauna în apropiere. De aceea merită să alegeți un model pe care îl puteți avea întotdeauna în inventar.

În sortimentul nostru veți găsi pompe manuale și în picioare pentru biciclete, precum și modele pentru cartușe CO2. Pompele manuale sunt ușoare și mici, astfel încât transportul lor nu este o problemă. Cu toate acestea, modelele în picioare vor fi mai eficiente, datorită cărora veți umple rapid aerul pierdut din roată. Pompele de CO2 pentru biciclete combină mobilitatea cu eficiența, permițând în același timp umflarea roții fără efort. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți să vă aprovizionați cu numărul potrivit de cartușe - fără ele, pompa este inutilă.

Oferim clienților noștri doar accesorii pentru biciclete de cea mai înaltă clasă ale celor mai bune mărci. De asemenea, atunci când vine vorba de flotări, puteți conta pe produse dovedite care satisfac diverse nevoi. Vă încurajăm să vă familiarizați cu gama noastră.

citiți mai departe colaps