Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • Categorie (Coșuri pentru biciclete)
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Coșuri pentru biciclete

Un coș de bicicletă este un accesoriu extrem de practic pe care ar trebui să-l aibă orice iubitor de două roți care dorește să ia cu el bagaje mai mici sau mai mari. Coșurile pentru biciclete sunt cel mai adesea instalate în bicicletele de oraș, pe care le folosim în fiecare zi pentru a merge la serviciu sau la cumpărături. Un coș de bicicletă încăpător și solid va găzdui cu ușurință un rucsac sau o geantă de mână. Datorită acesteia, nu va trebui să le atașați de portbagaj sau să le transportați incomod pe spate. Coșurile pentru biciclete vor funcționa bine și pentru transportul alimentelor achiziționate din magazin. Pe lângă funcționalitatea lor, acestea sunt un element decorativ al unui vehicul cu două roți.

În oferta noastră puteți găsi multe coșuri atractive din punct de vedere vizual, care vă vor face bicicleta să arate mai bine ca niciodată. De asemenea, iti poti decora cosul de bicicleta cu diverse accesorii, disponibile si in magazin.

Coș de bicicletă cu ghidon

In oferta noastra gasiti o gama variata de modele care se monteaza pe fata. Coșul ghidonului de bicicletă este recomandat tuturor persoanelor care doresc acces facil la bagaje. Fiecare lucru este la îndemâna ta.

Coșul bicicletei pentru ghidon funcționează bine atunci când transportăm articole destul de ușoare și nu foarte mari, în medie până la 5 kg. Nu se recomanda transportul accesoriilor mai grele, din cauza limitarii posibilitatii de control confortabil al vehiculului cu doua roti, care in acelasi timp reduce nivelul de siguranta in timpul condusului.

In oferta noastra gasiti cosuri de biciclete pentru ghidon cu diverse tipuri de prindere. Cel mai usor de asamblat sunt versiunile echipate cu carlige. Avantajul lor este, de asemenea, ușurința de îndepărtare. Le puteți folosi ca coș pentru o bicicletă olandeză . O alternativă la astfel de copii sunt coșurile de biciclete cu curele în loc de cârlige.

Coș de bicicletă cu inserție și alte modele montate pe ghidon

Persoanele cărora le pasă de un ansamblu mai solid pot opta pentru un coș de bicicletă cu montare tip click. În acest caz, coșul bicicletei este montat pe braț, care este înșurubat pe ghidon. Datorită conexiunii cu bicicleta cu sistem de clic, suntem siguri de o strângere puternică. Un astfel de coș de bicicletă poate fi pus și scos rapid.

In plus, oferta noastra include cosuri fata bicicletei , care sunt montate pe suport si axul rotii. Aceasta este soluția cea mai stabilă, recomandată în special persoanelor care se deplasează pe terenuri mai dificile. În consecință, le puteți folosi, de exemplu, ca un coș pentru o bicicletă de munte în timp ce mergeți în pădure. Deși asamblarea și dezasamblarea în sine durează ceva mai mult timp, astfel de coșuri frontale pentru biciclete oferă și un nivel ridicat de siguranță. Pentru a face călătoria și mai confortabilă, vă recomandăm și oglinzile pentru biciclete din oferta noastră.

Coșuri spate pentru biciclete

Persoanele care doresc să transporte încărcături mai grele ar trebui să opteze pentru un coș de transport pentru biciclete . În acest caz, capacitatea de încărcare este de până la 12 kg. Un avantaj suplimentar al coșurilor de suport pentru biciclete este capacitatea de a transporta articole mai mari și mai înalte, deoarece nu trebuie să ne îngrijorăm că acestea ne vor acoperi parțial câmpul vizual. Acest tip de coșuri spate pentru biciclete sunt atașate de șa.

În oferta noastră găsești un coș de bicicletă din spate pe care îl poți lua cu ușurință cu tine la cumpărături și apoi îl poți atașa rapid în portbagaj. Coșurile pentru suport pentru biciclete sunt echipate suplimentar cu un mâner convenabil. Unele dintre ele au cârlige, în timp ce altele alunecă în spatele gratiilor portbagajului. În plus, oferim un coș pentru suport pentru biciclete montat permanent, folosind șuruburi sau zăvoare speciale.

Coșuri de biciclete la mikesport.ro

O gamă largă de produse înseamnă că fiecare persoană va găsi ceva pentru sine, indiferent de aspectul bicicletei.

Coșuri din ratan pentru biciclete

Pentru iubitorii de vehicule urbane cu două roți care prețuiesc estetica, oferim coșuri de biciclete din ratan. Aspectul lor natural va fi și mai bine subliniat dacă alegem un coș de bicicletă cu o inserție sub formă de material decorativ. Oferim atât modele deschise, cât și coșuri de biciclete închise cu capac.

Coșuri metalice pentru o bicicletă

Persoanele cărora le pasă în primul rând durabilitatea pot opta pentru un coș metalic pentru biciclete. Se potrivesc practic pe fiecare vehicul cu două roți și vin în diferite forme. Un coș metalic pentru biciclete poate fi realizat din plasă fină sau plasă mai groasă. În magazinul nostru puteți găsi și versiuni din aluminiu, materiale și animale.

citiți mai departe colaps