Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru
stare: noutate × Ștergeți toate ×

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Accesorii, piese și gadget-uri pentru biciclete

Se pare că nu ai nevoie de mult pentru a merge pe bicicletă, în afară de bicicleta în sine și de o ținută confortabilă. Cu toate acestea, diverse accesorii pentru biciclete sunt o modalitate de a face plimbarea recreativă mai plăcută sau de a facilita antrenamentul competitiv. Accesoriile pentru biciclete disponibile în sortimentul nostru sunt articole mici precum iluminatul pentru biciclete și diverse gadget-uri pentru bicicliști care pot fi utile pe drum.

Accesorii de ciclism pentru profesionisti si amatori

Accesoriile pentru ciclism pe care le găsiți în magazinul nostru sunt produse atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori. Accesoriile pentru biciclete din sortimentul nostru ar trebui incluse în echipamentul fiecărui biciclist care apreciază confortul și comoditatea, precum și siguranța pe fiecare traseu. Accesoriile pentru biciclete pe care le oferim sunt o gamă largă de echipamente diverse care facilitează atât conducerea recreativă, cât și profesională, precum și îngrijirea și întreținerea vehiculului.

Accesorii pentru ciclism pentru siguranța ta

În oferta noastră veți găsi, printre altele accesorii pentru ciclism precum tot felul de căști și îmbrăcăminte de protecție suplimentară. Căștile puternice din material durabil și rezistent la șocuri garantează un nivel ridicat de siguranță în timp ce depășesc orice traseu. De asemenea, este important să ne amintim că o cască de bicicletă merită purtată nu numai pentru coborâri extreme de munte sau sprinturi pe drum, ci și pentru plimbările recreative de zi cu zi. Este un accesoriu esential pentru o bicicleta care iti poate salva viata in cazul unui accident.

Un accesoriu util care sporește siguranța în timpul conducerii sunt și cotierele, genunchierele și corp. Sunt folosite cel mai des în ciclism montan, cross și competitiv.

Ce alte accesorii pentru biciclete au un efect pozitiv asupra nivelului de siguranță în timpul mersului? Cu siguranță, acestea sunt diverse tipuri de lămpi, lumini și reflectoare care vă sporesc semnificativ vizibilitatea, datorită cărora puteți depăși în siguranță traseele ulterioare nu numai în timpul zilei, ci și după întuneric.

Accesorii pentru bicicleta pentru a spori confortul de mers

În oferta noastră veți găsi și diverse tipuri de accesorii pentru bicicletă , sporind confortul și comoditatea fiecărei călătorii. Acestea sunt i.a. aripi de biciclete, mânere detașabile pentru ghidon, suporturi și coșuri practice, precum și sticle de apă pentru biciclete și suporturi pentru montarea acestora.

O sticlă de apă pentru bicicletă este unul dintre accesoriile de bază, datorită căruia poți completa rapid nivelul de lichid din organism după o porțiune obositoare a traseului. La rândul său, datorită portbagajului sau coșului din față, poți transporta cu ușurință mai mult decât cele mai importante lucruri. În coș puteți încăpea chiar și câteva alimente achiziționate în timpul unei plimbări cu bicicleta prin oraș.

Accesorii de intretinere biciclete

În sfârșit, oferta noastră include accesorii pentru ciclism care vă vor permite să vă întrețineți vehiculul în mod profesional și să îl îngrijiți corespunzător. Datorită acestui lucru, poți fi sigur că bicicleta ta va rămâne în stare bună și va fi perfectă pentru orice traseu. Printre piesele și accesoriile de bicicletă disponibile în magazinul nostru, veți găsi și tot felul de impregnări pentru piele și textile, tăietori de frânghii, anvelope și unelte multifuncționale.

Gadget-uri pentru biciclete de cea mai bună calitate

Indiferent că sunt coșuri decorative, sticle de apă, tuns practice sau chiar căști, accesoriile noastre pentru biciclete se caracterizează prin cea mai înaltă calitate a manoperei. Oferim accesorii pentru ciclism din materiale puternice si rezistente. Gadget-urile pentru biciclete din sortimentul nostru vor fi perfecte pentru traseele amatori și profesionale, satisfacând așteptările chiar și ale celor mai pretențioși bicicliști.

Alegeți cadou gadgeturi pentru biciclete

În oferta noastră de accesorii pentru biciclete veți găsi atât produse practice - unelte multifuncționale sau anvelope, cât și gadgeturi interesante pentru biciclete, de exemplu coșuri, care sunt perfecte ca cadou pentru un pasionat de vehicule cu două roți. Cunoaște oferta noastră și alege accesorii pentru bicicletă pentru tine sau pentru cineva drag!citiți mai departe colaps