Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Lungimea manecii
 • Extractor
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Lungimea fermoarului
 • Material de conducere
Clar Filtru

Tricouri de ciclism la magazinul Mikesport

Tricourile de ciclism sunt un echipament esențial pentru fiecare ciclist. Magazinul online MikeSPORT oferă peste 120 de modele de tricouri de ciclism, inclusiv pentru femei, bărbați și copii, de la producători de renume precum KAYMAQ, ROGELLI sau FORCE. Oferta include modele de iarnă, izolate, de drum și MTB, precum și jachete de ciclism reflectorizante, asigurând siguranță atunci când mergeți după întuneric.

Printre cele peste 120 de modele de tricouri de ciclism din magazinul online MikeSPORT, există peste 50 de modele pentru femei. Hanoracele de ciclism dama oferite de magazinul nostru sunt o propunere pentru femeile care pretuiesc confortul si designul original. Oferta noastra include atat modele clasice, monocolore, cat si hanorace cu modele si imprimeuri interesante.

Tricourile de ciclism pentru bărbați includ peste 70 de modele de modele diverse care vor satisface așteptările fiecărui ciclist. Oferta noastră include atât modele monocolore, cât și hanorace cu modele la modă. Toate tricourile de ciclism pentru bărbați oferite de magazinul nostru sunt o garanție de cea mai înaltă calitate și potrivire adecvată, asigurând confort în timpul mersului pe bicicletă.

Tricourile de ciclism pentru copii sunt o propunere pentru cei mai mici cicliști. Oferta magazinului online MikeSPORT include modele de tricouri de ciclism disponibile in diverse marimi, asigurand confort si siguranta in timpul mersului pe bicicleta. Tricourile de ciclism pentru copii din oferta noastră sunt funcționale și de înaltă calitate, ceea ce va asigura satisfacția și confortul copilului dumneavoastră în timpul mersului pe bicicletă.

Vă invităm să vă familiarizați cu gama variată de tricouri de ciclism din magazinul online Mike SPORT. Modelele disponibile la noi sunt o garanție a potrivirii corespunzătoare, a calității înalte și a funcționalității. Indiferent de preferinte si nevoi, fiecare biciclist va gasi in oferta noastra tricoul de ciclism perfect.

Caracteristicile și funcțiile jachetelor de ciclism

În magazinul online MikeSPORT, oferim hanorace de ciclism în diverse stiluri și culori, datorită cărora fiecare ciclist poate găsi modelul perfect pentru el însuși. Oferta noastră include tricouri de ciclism cu mâneci lungi și scurte, cu glugă sau fără, în variante pentru bărbați, femei și copii. Toate modelele oferite de magazinul nostru se caracterizează prin calitate înaltă, durabilitate și fiabilitate.

In oferta magazinului online MikeSPORT vei gasi hanorace de ciclism de iarna, asigurand un confort termic optim in conditii meteorologice dificile. Tricourile de ciclism de iarna disponibile in magazinul nostru sunt modele care asigura o izolare termica adecvata, realizate din cele mai bune materiale, precum poliester, elastan sau fleece. Oferim, de asemenea, hanorace pentru ciclism de iarnă cu elemente reflectorizante care vă vor asigura o siguranță suplimentară atunci când mergeți după întuneric.

Pentru iubitorii de ciclism pe șosea, am pregătit tricouri de ciclism pe șosea care vor asigura un confort optim în timpul mersului. Tricourile noastre de ciclism rutier se caracterizează printr-o croială ergonomică care garantează libertate deplină de mișcare, precum și o ventilație adecvată. Tricourile de ciclism pe șosea disponibile în magazinul nostru sunt modele concepute pentru cel mai înalt confort în timpul sesiunilor lungi de antrenament pe șosea.

Pentru iubitorii de drumeții off-road, am pregătit hanorace de ciclism MTB care vor asigura confort și siguranță în timpul mersului pe teren dificil. Tricourile noastre de ciclism MTB sunt modele concepute pentru cerințele specifice de mers în condiții dificile. Oferta noastra include tricouri de ciclism MTB cu elemente reflectorizante, asigurand siguranta la mers dupa intuneric. Oferim si hanorace de ciclism MTB cu buzunare care vor facilita depozitarea accesoriilor necesare in timpul mersului.

In magazinul online MikeSPORT va oferim peste 120 de modele de tricouri de ciclism, inclusiv tricouri reflectorizante, cu gluga, iarna, drum si MTB. Fiecare dintre modele se caracterizează prin înaltă calitate, durabilitate și fiabilitate, ceea ce va asigura un confort deplin în timpul mersului cu bicicleta. Toate tricourile de ciclism din oferta noastră sunt realizate din cele mai bune materiale, precum poliester, elastan sau fleece, ceea ce le garantează durabilitatea și rezistența la deteriorarea mecanică. Datorită acestui fapt, tricourile noastre de ciclism sunt perfecte pentru călărie recreativă, precum și în condiții dificile de teren sau competiții de înaltă performanță.

În magazinul online MikeSPORT, oferim hanorace pentru ciclism care vor oferi protecție suplimentară împotriva vântului și a frigului. Hanoracele noastre pentru ciclism sunt modele concepute pentru cel mai înalt confort și protecție în timpul mersului cu bicicleta. Hanoracele de ciclism disponibile in magazinul nostru sunt modele pentru femei, barbati si copii, realizate din cele mai bune materiale si asigurand un confort optim in timpul mersului.

În magazinul online MikeSPORT, oferim și tricouri de ciclism pentru copii, care vor oferi celor mai mici bicicliști confort deplin în timpul mersului pe bicicletă. Tricourile noastre de ciclism pentru copii sunt modele in culori si modele interesante, concepute tinand cont de cerintele specifice ale celor mai mici ciclisti. Tricourile de ciclism pentru copii disponibile in magazinul nostru sunt o garantie a celei mai bune calitati si durabilitate, ceea ce va asigura satisfactie si siguranta in timpul mersului pe bicicleta.

În magazinul online MikeSPORT, oferim tricouri de ciclism mărcilor KAYMAQ, ROGELLI și FORCE, care sunt apreciate de bicicliști. Fiecare dintre aceste mărci se caracterizează prin înaltă calitate și durabilitate, ceea ce asigură cel mai înalt confort în timpul mersului cu bicicleta. Tricourile de ciclism ale mărcilor KAYMAQ, ROGELLI și FORCE disponibile în magazinul nostru sunt modele pentru fiecare ciclist, oferind nu doar confort, ci și stil și originalitate.

În magazinul online MikeSPORT, ne asigurăm că fiecare ciclist găsește tricoul de ciclism perfect pentru el în oferta noastră. Datorită gamei largi și produselor de înaltă calitate, poți fi întotdeauna sigur că alegi cea mai bună soluție pentru tine și bicicleta ta. Vă invităm să profitați de oferta noastră de bluze pentru ciclism și să vă alăturați grupului de clienți mulțumiți.

Tricouri de ciclism pentru femei

În magazinul online MikeSPORT, oferim peste 50 de modele de tricouri de ciclism pentru femei, care nu sunt doar de înaltă calitate, ci și design modern și funcționalitate. In oferta noastra veti gasi atat modele clasice, monocolore, cat si hanorace cu modele si imprimeuri interesante, disponibile in diverse marimi si stiluri.

Hanoracele de ciclism dama sunt modele concepute pentru femeile care apreciaza nu doar confort, ci si stil si design original. Toate tricourile noastre de ciclism pentru femei sunt realizate din cele mai bune materiale, precum poliester, elastan sau bumbac, datorită cărora oferă confort maxim în timpul mersului.

Hanoracele bune de ciclism pentru femei ar trebui să aibă multe caracteristici care vor afecta confortul de plimbare și satisfacția de utilizare. În oferta noastră veți găsi modele care se caracterizează, printre altele, prin potrivire adecvată siluetei, croială confortabilă, respirabilitate ridicată, precum și izolație termică. Datorită acestui fapt, tricourile noastre de ciclism pentru femei oferă un confort optim atunci când mergi în diferite condiții meteorologice.

Hanoracele pentru ciclism pentru femei sunt concepute pentru femeile cărora le place un stil de viață activ și le place să petreacă timpul pe bicicletă. In oferta noastra veti gasi modele concepute atat pentru ciclisti amatori cat si profesionisti. Indiferent de nivelul de avansare, tricourile noastre de ciclism pentru femei vor asigura confort deplin în timpul mersului, precum și un aspect elegant.

In magazinul online MikeSPORT va oferim o selectie variata de tricouri de ciclism dama, disponibile in diverse stiluri si culori. Tricourile noastre de ciclism pentru femei sunt modele concepute pentru femeile care apreciază confortul, stilul și funcționalitatea. Ne asigurăm că fiecare model din oferta noastră este o garanție a celei mai bune calități și manoperă

fiabilitate.

Tricouri de ciclism pentru bărbați

În magazinul online MikeSPORT, oferim o selecție largă de tricouri de ciclism pentru bărbați, disponibile în multe stiluri și culori diferite. În oferta noastră veți găsi peste 50 de modele de tricouri de ciclism pentru bărbați, care nu sunt doar funcționale, ci și design original și manopera de înaltă calitate.

Hanoracele de ciclism pentru bărbați sunt modele concepute pentru bărbații care prețuiesc nu numai confort, ci și stil și confort în timpul mersului. În oferta noastră veți găsi atât modele simple, clasice, cât și hanorace cu modele și culori interesante care cu siguranță vor atrage atenția în timpul mersului cu bicicleta.

Hanoracele bune pentru ciclism pentru bărbați ar trebui să aibă multe caracteristici care vor afecta confortul de plimbare și satisfacția de utilizare. În oferta noastră veți găsi modele care se caracterizează printr-o potrivire adecvată pe corp, croială confortabilă, respirabilitate ridicată și izolație termică. Datorită acestui fapt, tricourile noastre de ciclism pentru bărbați oferă un confort optim atunci când mergeți în diferite condiții meteorologice.

Hanoracele pentru ciclism pentru bărbați sunt concepute pentru bărbații care apreciază un stil de viață activ și petrec timpul pe bicicletă. În oferta noastră veți găsi modele concepute atât pentru amatori, cât și pentru cicliști profesioniști. Indiferent de nivelul de avansare, hanoracele noastre de ciclism pentru bărbați vor asigura confort deplin în timpul mersului, precum și un aspect elegant.

În magazinul online MikeSPORT, vă oferim o selecție largă de tricouri de ciclism pentru bărbați, disponibile în diverse stiluri și culori. Hanoracele noastre de ciclism pentru bărbați sunt modele concepute pentru bărbații care prețuiesc funcționalitatea, stilul și confortul. Vă asigurăm că fiecare model din oferta noastră este o garanție a celei mai bune calități și fiabilitate.

Tricouri de ciclism pentru copii

În magazinul online MikeSPORT, oferim și tricouri de ciclism pentru copii. In oferta noastra veti gasi modele pentru baieti si fete in diverse marimi si culori. Tricourile noastre de ciclism pentru copii nu sunt doar modele elegante, ci și funcționale și confortabile de utilizat.

Hanoracele de biciclete pentru copii ar trebui să aibă multe caracteristici care vor afecta confortul de mers și satisfacția cu utilizarea. În oferta noastră veți găsi modele care se caracterizează printr-o potrivire adecvată la silueta copilului, croială confortabilă, respirabilitate ridicată și izolație termică. Datorită acestui fapt, tricourile noastre de ciclism pentru copii oferă un confort optim în timpul mersului în diferite condiții meteorologice.

Tricourile de ciclism pentru copii sunt concepute pentru cei mai tineri cicliști care doresc să se bucure de ciclism în deplin confort și stil. În oferta noastră veți găsi modele concepute atât pentru amatori, cât și pentru cicliști profesioniști. Datorită acestui fapt, copilul dumneavoastră se va putea bucura de un stil de viață sportiv și de confort în timp ce merge pe bicicletă.

In magazinul online MikeSPORT va oferim o gama variata de tricouri de ciclism pentru copii, disponibile in diverse stiluri si culori. Tricourile noastre de ciclism pentru copii sunt modele concepute pentru cei mai tineri cicliști care apreciază funcționalitatea, stilul și confortul. Vă asigurăm că fiecare model din oferta noastră este o garanție a celei mai bune calități și fiabilitate.

Tricouri de ciclism iarna

În magazinul online MikeSPORT, oferim și hanorace pentru ciclism de iarnă, care sunt concepute pentru persoanele care merg cu bicicleta pe vreme rece. Hanoracele noastre de iarnă sunt modele concepute pentru a asigura confort maxim în timpul conducerii în condiții de vreme rece.

Tricourile de ciclism de iarnă se caracterizează prin izolare termică ridicată și rezistență la vânt, datorită cărora oferă un confort optim atunci când mergi în zilele geroase. În oferta noastră veți găsi modele care se caracterizează printr-o potrivire adecvată pe corp, croială confortabilă și respirabilitate ridicată. Datorită acestui fapt, hanoracele noastre de iarnă oferă confort termic maxim în timpul conducerii. Jachetele de iarnă pentru ciclism se găsesc în categoria geci de iarnă pentru ciclism.

Tricourile de ciclism de iarnă sunt concepute pentru persoanele care doresc să-și continue antrenamentele și să meargă cu bicicleta și în condițiile meteorologice de iarnă. În oferta noastră veți găsi modele concepute atât pentru amatori, cât și pentru cicliști profesioniști. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că fiecare model din oferta noastră este o garanție a celei mai bune calități și fiabilitate.

În magazinul online MikeSPORT, oferim o selecție largă de tricouri de ciclism de iarnă, disponibile în diverse stiluri și culori. Hanoracele noastre de iarnă sunt modele concepute pentru a asigura confort termic maxim atunci când mergi cu bicicleta pe vreme rece. Vă asigurăm că fiecare model din oferta noastră este o garanție de cea mai înaltă calitate și fiabilitate, datorită căreia vă veți putea bucura de confort deplin în timp ce mergeți pe bicicletă în condiții de iarnă.

Tricouri de ciclism cu reflectoare

Tricourile de ciclism cu reflectoare sunt un element extrem de important al garderobei oricărui biciclist, mai ales atunci când mergi noaptea sau în condiții meteorologice dificile. În magazinul online MikeSPORT, vă oferim o selecție largă de tricouri de ciclism cu reflectoare care vă vor asigura siguranță și vizibilitate în timpul mersului.

Hanoracele pentru ciclism cu reflectoare se caracterizează printr-o manoperă de înaltă calitate și o croială confortabilă și îmbrățișată. În plus, hanoracele noastre cu reflectoare au elemente reflectorizante, datorită cărora biciclistul este vizibil pe drum chiar și în condiții meteorologice dificile.

Tricourile de ciclism cu reflectoare sunt concepute pentru persoanele care doresc să se simtă în siguranță și vizibile în timp ce merg pe bicicleta. În oferta noastră veți găsi modele concepute atât pentru amatori, cât și pentru cicliști profesioniști. In plus, oferim hanorace cu reflectoare pentru copii care vor asigura siguranta celor mai mici biciclisti in timpul mersului.

In magazinul online MikeSPORT va oferim o gama variata de tricouri de ciclism cu reflectoare, disponibile in diverse stiluri si culori. Hanoracele noastre reflectorizante sunt modele concepute pentru a asigura siguranta maxima in timpul mersului cu bicicleta. Vă asigurăm că fiecare model din oferta noastră este o garanție de cea mai înaltă calitate și fiabilitate, datorită căreia vă veți putea bucura de siguranță și vizibilitate deplină în timp ce mergeți cu bicicleta.

Hanorace pentru ciclism - de ce nu sunt produse?

Hanoracele sunt o alegere foarte populară în rândul bicicliștilor, cu toate acestea, sunt hanorace pentru toate sporturile, iar producătorii de îmbrăcăminte pentru ciclism nu oferă jachete de ciclism cu glugă din motive de siguranță.

Este un fapt că purtarea unei glugă sub sau peste o cască de bicicletă poate face casca mai puțin stabilă și, prin urmare, crește riscul de rănire în cazul unui accident. În plus, gluga unui astfel de hanorac poate limita câmpul vizual al biciclistului, care este, de asemenea, asociat cu o amenințare la adresa siguranței rutiere.

Nu oferim hanorace pentru ciclism în magazinul online MikeSPORT. În schimb, oferim o selecție largă de alte modele de tricouri de ciclism care oferă confort și protecție maximă în timpul mersului pe bicicletă. Modelele noastre sunt o garanție de cea mai înaltă calitate și fiabilitate, datorită cărora vă veți putea bucura de siguranță și confort în timpul călătoriilor cu bicicleta.

Un tricou de ciclism pentru fiecare sezon. Cum să te îmbraci pentru o bicicletă de 10 grade?

Tricouri de ciclism pentru bărbați iar bicicletele pentru femei sunt alese cu nerăbdare atât de oamenii care merg ocazional la plimbare, cât și de adevărații pasionați de două roți, inclusiv de profesioniști. Acest lucru se datorează faptului că pentru producerea acestui tip de îmbrăcăminte, producătorii folosesc țesături sintetice de înaltă calitate pentru anotimpurile mai reci. Prin urmare caldHanorac pentru ciclism pentru femei sau cea pentru bărbați este esențială toamna și iarna - vă va oferi un confort maxim la volan, nu vă va restricționa mișcările și vă va permite să vă bucurați de plăcere maximă în timp ce vă practicați hobby-ul preferat.

Când te îmbraci pentru o plimbare cu bicicleta la o temperatură de 10 grade Celsius, ar trebui să ai grijă de straturile adecvate de îmbrăcăminte pentru a asigura confortul termic și a te proteja de frig. Iată câteva sfaturi pentru a merge cu bicicleta la 10 grade Celsius:

 1. Strat de bază: În primul rând, purtați un strat de bază subțire pentru a elimina umezeala de pe corp. Puteți alege un tricou termic sau tehnic.
 2. Strat mijlociu: pentru acest strat, merită să alegeți un tricou de ciclism sau un hanorac de ciclism, care va oferi o izolare termică suplimentară și va elimina umezeala către stratul următor.

 3. Jachetă de vânt pentru ciclism sau jachetă de ciclism de iarnă în funcție de condițiile meteorologice predominante și de temperatura exterioară: Merită să purtați o jachetă de iarnă sau o jachetă de vânt deasupra, care vă va proteja împotriva vântului și a frigului. În funcție de preferințele individuale, puteți alege o jachetă cu membrană impermeabilă care va fi izolată din interior sau o jachetă ușoară, neizolată, a cărei sarcină va fi protejarea împotriva vântului.

 4. Pantaloni izolați pentru ciclism: iarna, merită să alegeți pantaloni cu panouri rezistente la vânt, iar în perioada de tranziție este suficientă o versiune izolată fără membrană antivânt.

 5. Extra: Purtați mănuși de ciclism pentru căldură și protecție împotriva vântului și o pălărie sau o bentiță. În caz de vreme ploioasă, merită să-ți iei pantofi și pantaloni de ploaie.

Amintiți-vă să vă îmbrăcați în straturi, astfel încât să puteți îndepărta sau adăuga straturi suplimentare de îmbrăcăminte după cum este necesar în timpul călătoriei. De asemenea, este important să-ți alegi hainele în funcție de intensitatea călătoriei, deoarece în timpul exercițiilor intense corpul tău generează căldură, care îți poate afecta senzația de temperatură.

Pe piata sunt multi producatori de hanorace sport pentru biciclisti. Iată câțiva dintre producătorii de top:

 • Kaymaq - este un brand creat de MikeSPORT, care oferă hanorace sport de înaltă calitate pentru bicicliști. Produsele Kaymaq sunt unice datorită designului lor unic și raportului calitate-preț excelent. Tricourile de ciclism Kaymaq sunt realizate din materiale de înaltă calitate care asigură confort și respirabilitate în timpul mersului pe bicicletă.
 • Rogelli este un brand olandez de îmbrăcăminte pentru ciclism care oferă o selecție largă de hanorace sport pentru alergători și hanorace de ciclism pentru bicicliști. Produsele Rogelli sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, asigurând ventilație și respirabilitate optime în timpul mersului cu bicicleta. Hanoracele pentru ciclism Rogelli se caracterizează, de asemenea, prin potrivirea pe silueta ciclistului și prin design atractiv.
 • Force - este un brand ceh de îmbrăcăminte și accesorii pentru ciclism care oferă hanorace sport de înaltă calitate pentru bicicliști. Produsele Force sunt realizate din materiale avansate care asigura o ventilatie optima, hidroizolatie si termoizolatie, in functie de nevoile utilizatorului. Hanoracele Force se caracterizează și printr-o potrivire confortabilă la silueta ciclistului și un design atractiv.
 • Biemme - este un brand italian de îmbrăcăminte pentru ciclism care oferă hanorace pentru ciclism de înaltă calitate. Produsele Biemme sunt realizate din materiale avansate care asigura ventilatie optima, hidroizolatie si termoizolatie, in functie de nevoile utilizatorului. Tricourile de ciclism Biemme se caracterizează și printr-o potrivire confortabilă la silueta ciclistului și un design atractiv.

În concluzie, alegerea hanoracului sport potrivit pentru un ciclist ar trebui să depindă întotdeauna de nevoile specifice, stilul de mers și așteptările. Este important să acordați atenție specificului unui hanorac dat, croiala acestuia, materialelor și opiniilor altor utilizatori pentru a alege cea mai bună opțiune pentru dvs.

Cum să alegi mărimea potrivită a unui tricou de ciclism

Există mai mulți factori de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți mărimea potrivită pentru tricoul dvs. de ciclism. În primul rând, trebuie să vă măsurați dimensiunile - piept, talie, șolduri, lungimea brațului și înălțimea. Apoi comparați aceste măsurători cu tabelele de mărimi ale producătorului specific de îmbrăcăminte pentru ciclism.

Vă rugăm să rețineți că dimensiunile pot varia ușor între diferiți producători. De aceea, întotdeauna merită să verifici dimensiunile exacte ale fiecărui hanorac și să le compari cu propriile tale măsurători, și nu doar să urmezi desemnarea mărimii.

În plus, merită să fiți atenți la croiala hanoracului - unele modele sunt mai potrivite, iar altele mai largi, ceea ce poate afecta alegerea mărimii. Atunci când alegeți mărimea unui hanorac pentru ciclism, trebuie să vă amintiți, de asemenea, că acesta ar trebui să fie bine fixat, dar nu prea strâmt, pentru a nu restricționa mișcarea în timpul mersului cu bicicleta.

În ce mărimi este disponibil tricoul de ciclism?

Tricourile de ciclism vin într-o varietate de mărimi, de obicei de la XS la XXL sau XXXL, în funcție de marcă și model. Unii producători oferă și mărimi peste XXL, cum ar fi 3XL, 4XL, 5XL, 6XL sau 7XL. Este important să verificați tabelul de mărimi al producătorului înainte de a cumpăra un tricou de ciclism și să comparați măsurătorile dvs. cu mărimile tricoului pentru a alege mărimea potrivită.

Material tricou de ciclism. Din ce materiale trebuie să fie făcut un tricou de ciclism?

Cele mai bune materiale sunt cele care sunt ușoare, respirabile și care se usucă rapid. Printre materialele populare pentru tricourile de ciclism, putem aminti poliesterul, nailonul, lycra, precum si materiale mai putin obisnuite precum lana merinos. O alta caracteristica importanta a materialelor folosite in tricourile de ciclism este flexibilitatea si rezistenta lor la intindere. Datorită acestui fapt, hanoracul aderă bine pe corp, nu restricționează mișcarea și nu se deformează în timpul antrenamentelor intense.

În magazinul nostru veți găsi hanorace de ciclism din țesături atent selectate. La dispoziția dumneavoastră sunt, printre altele, produse din poliester, toate fiind materiale respirabile și cu uscare rapidă. Aceste materiale sunt si aerisite, dar datorita faptului ca sunt izolate asigura o izolare termica adecvata.

De asemenea, este important ca tricoul de ciclism să fie ușor de îngrijit și să nu-și piardă proprietățile după multe spălări. De aceea, merită să fiți atenți la etichetele cu instrucțiuni de spălare și întreținere a hanoracului pentru a-l păstra în cea mai bună stare pentru o perioadă lungă de timp.

Tricouri de ciclism pentru bărbați și femei

Tricourile de ciclism pot fi disponibile în versiunile pentru femei și bărbați. In functie de producator, modelele de bluze pentru ciclism pot avea croiuri si croiuri diferite care sa tina cont de diferentele anatomice dintre siluetele feminine si cele masculine. Tricou de ciclism pentru femei, de obicei, disponibil în mărimi mai mici și cu o talie mai strânsă și armuri mai mari pentru o potrivire mai bună pentru femei. In plus, unele tricouri de ciclism dama pot avea un design mai feminin, cu modele sau culori mai elaborate. În orice caz, cel mai important lucru este să alegi un tricou de ciclism care se potrivește cel mai bine stilului tău de mers și oferă confort și comoditate în timpul mersului pe bicicletă.

Potriviți tricoul de ciclism la condițiile meteorologice și la nevoile dvs

Înainte de a te urca pe bicicletă, asigură-te că tricoul tău de ciclism este potrivit pentru vremea actuală. Ținând cont de condițiile meteorologice în schimbare, înainte de a porni pe traseu, îmbracă-te într-o ceapă sau împachetează o îmbrăcăminte exterioară într-o pungă la îndemână. Un tricou de ciclism descheiat sau slip-on ar trebui să adere de corp, așa că atunci când este pliat, chiar și o dimensiune mai mare va fi compactă.

Vă încurajăm să investiți în cele mai bune hanorace sport, precum și să vă familiarizați cu alte produse disponibile în magazinul nostru. Vă recomandăm nu numai îmbrăcăminte, ci și pantofi de ciclism și accesorii care vă vor permite să vă bucurați și mai mult de mersul unui vehicul cu două roți!

La ce se folosește o bluză de ciclism?

Tricoul de ciclism este conceput pentru ciclism, iar scopul său principal este de a oferi confort, protecție și performanță în timpul antrenamentelor sau competițiilor de ciclism. Tricoul de ciclism este confectionat din materiale care asigura drenarea corespunzatoare a umiditatii, respirabilitate si izolare termica. Aceste materiale sunt special concepute pentru a preveni supraîncălzirea sau umezirea în timpul exercițiilor intense (materialul nu absoarbe umezeala precum bumbacul). În plus, tricourile de ciclism sunt adesea echipate cu elemente reflectorizante care îmbunătățesc vizibilitatea biciclistului pe șosea și sporesc siguranța atunci când circulă în condiții de vizibilitate slabă. Tricourile de ciclism au, de asemenea, multe caracteristici speciale, precum buzunare pe spate sau panouri de ventilație care facilitează depozitarea articolelor necesare în timpul mersului sau ajută la reglarea temperaturii corpului.

De ce merită să porți un hanorac pe bicicletă?

Jacheta de ciclism oferă protecție împotriva vântului, ploii și frig, ceea ce vă permite să vă mențineți corpul cald în timpul mersului. În plus, multe tricouri de ciclism sunt fabricate din materiale respirabile, ceea ce permite umezelii să scape din corp și să mențină pielea uscată.

Care ar trebui să fie lungimea unei bluze de ciclism?

Tricoul de ciclism ar trebui să fie suficient de lung pentru a acoperi partea inferioară a spatelui, iar mânecile trebuie să fie suficient de lungi pentru a acoperi încheieturile în timpul mersului.

Un tricou de ciclism trebuie să fie strâns sau lejer?

Tricoul de ciclism trebuie să fie strâns, astfel încât să nu fluture în vânt, dar în același timp să nu fie prea strâns pentru a nu restricționa mișcarea în timpul mersului.

Ce caracteristici suplimentare ar trebui să aibă un hanorac pentru ciclism?

Un hanorac de ciclism va avea mai multe caracteristici caracteristice hainelor de ciclism, va fi

 • Buzunar pe spate, de obicei cu trei compartimente, cu opțiunea unui buzunar suplimentar cu fermoar, elemente reflectorizante.
 • Pentru ca confortul folosirii unui astfel de hanorac de ciclism sa fie la cel mai inalt nivel, hanoracul va fi desfacut pe toata lungimea.
 • Cula inferioară obligatorie din interior va fi finisată cu imprimeu din silicon.
 • Guler inalt care ofera protectie suplimentara impotriva vantului si frigului.
 • Manșete elastice care împiedică intrarea aerului rece în jachetă.

Merită să investești într-un tricou de ciclism mai scump?

Tricourile de ciclism mai scumpe sunt adesea realizate din materiale de calitate superioară și au mai multe caracteristici, care pot oferi o mai bună protecție și confort în timpul mersului. Totuși, depinde de preferințele și nevoile individuale ale fiecărui biciclist.

Hanoracele pentru ciclism sunt un echipament indispensabil pentru fiecare ciclist. Un hanorac de bună calitate ar trebui să se caracterizeze în primul rând printr-o potrivire adecvată la silueta, asigurând confort, protecție împotriva vântului și ploii și siguranță pe drum.

Magazinul online MikeSPORT oferă peste 120 de modele de tricouri de ciclism, inclusiv pentru femei, bărbați și copii. Toate modelele sunt de înaltă calitate și provin de la producători renumiți de îmbrăcăminte pentru ciclism precum KAYMAQ, ROGELLI și FORCE.

A avea un tricou de ciclism bun aduce multe beneficii, inclusiv confort și protecție maximă atunci când mergi cu bicicleta, vizibilitate îmbunătățită pe drum datorită elementelor reflectorizante și un aspect original datorită tricourilor de ciclism imprimate.

Vă încurajăm să vă familiarizați cu gama noastră largă de tricouri de ciclism și să alegeți un model care să vă satisfacă așteptările și să vă ofere confort maxim în timpul aventurilor dumneavoastră de ciclism.

citiți mai departe colaps