Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
Clar Filtru

Ce sunt clopotele bune pentru biciclete?

Când se deplasează prin oraș, bicicliștii sunt adesea forțați să-și semnaleze prezența altor utilizatori ai drumului. În acest scop este folosit un sonerie de bicicletă . Este, de asemenea, unul dintre elementele obligatorii ale echipamentului cu două roți, la fel ca iluminat , care poate fi găsit și în oferta noastră. Un semnal sonor adecvat asigură atât siguranța șoferului vehiculului, cât și a pietonilor. Clopotelul trebuie montat pe ghidon astfel incat biciclistul sa aiba acces usor la el si sa il poata folosi ori de cate ori este nevoie. Atunci când alegeți un anumit model, ar trebui să vă ghidați printre altele în ce locuri folosim cel mai des un vehicul cu două roți și care este intensitatea traficului acolo. De remarcat, totuși, un sonerie de bicicletă este, de asemenea, un accesoriu la modă, care îi afectează în mare măsură valoarea estetică.

Ce tonuri de apel puteți găsi în oferta noastră?

Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați acest accesoriu. Una dintre cele mai importante este sunetul în sine. Conform reglementărilor în vigoare, nu trebuie să fie excesiv de zgomotos sau înfricoșător, deoarece poate avea ca rezultat o reacție prea violentă a persoanei pe care vrem să o avertizăm. Această funcție se suprapune într-o oarecare măsură cu funcția claxonului mașinii. Soneria de bicicletă este folosită cel mai des atunci când pietonii sau alți bicicliști sunt pe drumul nostru și vrem ca aceștia să se lase deoparte. Semnalul este folosit și pentru a informa alți bicicliști cu privire la intenția de a depăși. Totuși, nu uitați să folosiți soneria cu sensibilitate și moderată, mai ales când conduceți pe trotuar unde pietonii au prioritate. Ce modele sunt disponibile în oferta noastră?

Sonerie tip clopot

Aceasta este de departe cea mai populară versiune care a fost populară de mulți ani. Fără îndoială, acest lucru se datorează dimensiunii reduse a clopotului, asamblarii ușoare și varietății de modele și culori. După instalare, alte elemente, precum o oglindă sau un monitor de puls, se vor potrivi cu ușurință pe volan. Cele mai ieftine modele costă 10 PLN - un astfel de sonerie de bicicletă pe ghidon nu vă va suprasolicita bugetul casei. Sortimentul nostru include, printre altele versiuni din oțel durabil care se disting prin soliditate și durabilitate. În ceea ce privește sunetul în sine, este unic și destul de silențios, așa că este posibil să nu găsești suficientă atenție pentru el însuși - mai ales în locurile aglomerate și zgomotoase.

Un clopot cu ciocănitor

Aceste tipuri de accesorii sunt, de asemenea, foarte populare și, spre deosebire de modelele de gong descrise mai sus, au o calitate mai bună a sunetului. Semnalul este dublu, ceea ce vă permite să vă semnalați prezența mai eficient. Prin urmare, este o alegere excelentă atunci când conducem des, de exemplu, într-un parc aglomerat al orașului. Este de remarcat faptul că sunetul este puternic, dar nu strident, datorită căruia clopotele descrise pentru biciclete îndeplinesc standardele legale aplicabile. Pe de altă parte, trebuie să fii pregătit pentru faptul că acest accesoriu va ocupa ceva mai mult spațiu pe volan, ceea ce se datorează dimensiunilor sale mai mari – în comparație cu gong-ul. La prețuri accesibile, versiunile descrise sunt ușor drojdie, dar tot nu o cheltuială mare.

Sonerie electrica pentru bicicleta

Astfel de modele au fost create pentru persoanele care preferă gadgeturile moderne. În acest caz, de exemplu, în locul semnalului clasic este emisă o melodie. Oferta noastra include un sonerie de bicicleta electrica cu un volum de 90 decibeli. Pentru a emite un sunet, trebuie doar să apăsați un buton. Clopotele sunt echipate cu baterii si se monteaza folosind un suport universal din silicon. Întregul lucru este realizat din plastic rezistent la apă, care se distinge prin durabilitate. Produsele pe care le oferim sunt mici, așa că cu siguranță se vor potrivi pe orice volan.

Informații suplimentare despre tonurile de apel

Oferim o selecție largă de culori și modele, datorită cărora atât bărbații, cât și femeile vor găsi cu siguranță un model care li se potrivește. Oferta include atât clopote atemporale, minimaliste în nuanțe de negru, gri și metalice. Persoanele care doresc să însuflețeze puțin aspectul mașinii lor cu două roți pot opta pentru versiuni decorate cu motive vegetale, animale și geometrice. În plus, oferim și exemplare cu simboluri amuzante și într-o ediție artistică.

Sonerie pentru biciclete

sonerie pentru bicicletă este un accesoriu care ar trebui să fie cu siguranță pe primul loc pe lista accesoriilor necesare pentru bicicletă - vă permite să informați sau să avertizați eficient pe alți utilizatori ai drumului despre prezența dumneavoastră. Oferta noastră include o gamă largă de sonerii de biciclete de înaltă calitate!

Sonerii bicicletei = siguranța pe primul loc

Un sonerie pentru bicicletă este un produs care vă permite să creșteți semnificativ siguranța pe traseu - atât pentru biciclist, cât și pentru alte persoane. Merită să știți că nu este doar un accesoriu util care merită avut, ci și un produs pentru care suntem pedepsiți cu penalitate financiară. În spațiul urban este necesar să existe un sonerie care să informeze și să avertizeze alți șoferi sau pietoni despre apropierea unei biciclete.

O gamă largă de sonerii pentru biciclete

Din fericire, nu este dificil să găsești un sonerie pentru bicicletă care ți se potrivește cel mai bine. In sortimentul nostru veti gasi o intreaga gama de modele, variate atat ca aspect cat si ca mod de functionare. Oferim atât clopote clasic, manual pentru bicicletă, cât și clopote electric modern pentru bicicletă .

Produsele noastre se disting, de asemenea, printr-o varietate de culori și modele care pot fi adaptate cu ușurință la gusturile dumneavoastră. Veți găsi clopoței de biciclete clasice, negre și modele în alte culori, ceva mai originale.

In magazinul nostru gasesti si clopote unicat pentru biciclete, decorati cu modele stilate, precum si clopote colorati pentru biciclete pentru copii cu animale sau personaje de poveste.

Cele mai bune clopote de biciclete la mikesport.ro

Indiferent de culoare sau model, sonerii noștri de bicicletă se caracterizează prin manopera excelentă și performanțe ridicate - vor face față agitației străzii, informând efectiv ceilalți utilizatori ai drumului despre prezența noastră. Sonerii de biciclete sunt fabricati din materiale puternice, rezistente la socuri si rezistente la deteriorare. Datorită acestui lucru, își pot îndeplini perfect și își pot îndeplini funcția pentru o lungă perioadă de timp.

Sonerii de biciclete impreuna cu casca de bicicleta necesara este o combinatie care garanteaza nu doar o calatorie placuta, dar si complet sigura!

citiți mai departe colaps