Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Pantaloni scurți de ciclism)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Bretele
 • Insert pentru biciclete
 • Lungimea piciorului
 • Tip insert biciclete
 • Grupa de vârstă
Clar Filtru

Ce pantaloni scurți de ciclism să alegi?

îmbrăcăminte pentru ciclism de obicei începem să completăm cu pantaloni scurți de ciclism, altfel cunoscuți ca pantaloni scurți de ciclism. De ce acest element ca pantaloni scurți de ciclism? De obicei, dacă pleci într-o călătorie lungă pe bicicletă, după câteva ore începe să te doară fundul. Apoi începi să cauți o soluție, ce să faci să călărești, iar cele patru scrisori ale noastre nu au durut atât de mult? Pe măsură ce călătorești într-un grup de prieteni, vei primi o parolăcumpără pantaloni scurți de ciclism.

Da, pantaloni scurți de ciclism. Dar pe care să alegi dintre atâtea modele?

Pantaloni scurți de ciclism cunoscute în mod obișnuit ca pantaloni scurți de ciclism sau pantaloni scurți de ciclism pot fi împărțiți în două tipuri

 • Tipul 1 este pantaloni scurți de ciclism cu un tampon unde tăietura lor este strânsă, sunt aproape de corp. Din material elastic, popular se spune ca pantalonii scurti sunt din Lycra, hai ca este un nume rezervat materialului produs de marca INVISTA. Cusăturile acestor pantaloni scurți sunt plate, reducând riscul de frecare. Sunt întotdeauna echipate cu o inserție confortabilă pentru ciclism, cele mai scumpe modele sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate disponibile pe piață. Croiala pe măsură a pantalonilor scurti, flexibilitate și respirabilitate, sau mai degrabă aerisire, înseamnă confort și libertate deplină de mișcare, iar facilități suplimentare precum greutatea redusă îi vor face să nu se simtă practic la tine, sunt ușoare. La modelele mai scumpe este cusut un branț mai bun, un branț mai bun pentru bicicletă este o garanție a unui confort și mai bun atunci când mergi cu bicicleta pe distanțe lungi. Modelele realizate din material strâns și pe corp sunt disponibile cu sau fără bretele. Pentru călătoria zilnică la serviciu sau în oraș, pantalonii scurți de ciclism nu sunt foarte potriviti. Este diferit pentru călătoriile lungi cu bicicleta, atunci acestea vă vor răsplăti cu un confort ridicat.Amintiți-vă că NU PURMĂM lenjerie intimă sub pantaloni scurți de ciclism strâmți. De ce? Deoarece lenjeria de corp va provoca abraziuni, se rostogolește în timpul călăriei, creând disconfort.

 • Tipul 2 sunt pantaloni scurți de ciclism largi, cunoscuți în mod popular ca pantaloni scurți de ciclism. Pantalonii scurti sunt pantaloni scurți de ciclism largi, adesea din material elastic, protejează împotriva abraziunilor deoarece au adesea un material întărit pentru deteriorarea mecanică. De asemenea, la fel ca și pantalonii scurti de ciclism, acestea garantează libertate deplină de mișcare, iar pentru persoanele cărora nu le plac pantalonii scurti, vor fi soluția perfectă. Pantalonii scurți de ciclism largi pot avea pantaloni scurți de ciclism interior cu un tampon numit boxeri de ciclism. Astfel de boxeri de ciclism pot fi scoși, desfăcuți și folosiți ca pantaloni scurți de sport nu numai pentru ciclism. Pantalonii scurți de ciclism se vor dovedi nu numai în excursiile montane, ci și pentru ciclismul de zi cu zi.


Care sunt cele mai importante caracteristici ale unor pantaloni scurți buni pentru ciclism?

Iată câteva dintre cele mai importante caracteristici ale unor pantaloni scurți buni pentru ciclism:

 1. Confort - pantalonii scurți de ciclism buni ar trebui să fie confecționați dintr-un material moale și flexibil care să ofere un sprijin adecvat mușchilor și, în același timp, să nu restricționeze mișcarea.

 2. Respirabilitate - cei mai buni pantaloni scurți de ciclism sunt fabricați din materiale respirabile, ceea ce vă permite să mențineți temperatura corporală potrivită și să evitați transpirația excesivă.

 3. Materiale de înaltă calitate - pantalonii scurți pentru ciclism trebuie să fie fabricați din materiale durabile, rezistente la abraziune și deteriorare.

 4. Forma anatomică - o formă bună de pantaloni scurți de ciclism ar trebui să se adapteze formei corpului și să ofere un sprijin adecvat mușchilor.

 5. Bretele confortabile - bretele în pantalonii scurți de ciclism trebuie să fie confortabile și să nu restricționeze mișcarea și, în același timp, să ofere un sprijin adecvat pentru spate.

 6. Tampă confortabilă pentru ciclism - pantalonii scurti de ciclism buni ar trebui să fie echipați cu o plăcuță confortabilă pentru ciclism, care previne frecarea și oferă suport suplimentar, precum și un confort ridicat pe distanțe lungi.

Merită să ne amintim că atunci când alegeți pantaloni scurți pentru ciclism, ar trebui să vă ghidați nu numai după preț, ci mai ales după funcționalitatea și calitatea acestora.

Ce pantaloni scurți de ciclism cu sau fără bretele?

 1. Pantaloni scurți de ciclism cu bretele

  Pantalonii cu salopete, cunoscuți și sub denumirea de pantaloni cu salopete, sunt una dintre cele mai populare opțiuni în rândul cicliștilor, în special al celor profesioniști. Acești pantaloni scurți se caracterizează printr-un picior scurt și prezența bretelelor, adică o bandă elastică care trece peste umăr și se conectează la spate. Bretelele previn alunecarea pantalonilor scurți din loc și asigură o mai bună potrivire pe corp. In plus, pantalonii scurti cu bretele sunt mai confortabili decat cei fara bretele, deoarece nu comprima talia si nu ingreuneaza miscarea.
 2. Pantaloni scurți de ciclism fără bretele

  Pantalonii scurti fără bretele, numiți și pantaloni scurți, sunt populari printre cicliștii amatori. Se caracterizează printr-un picior scurt, dar nu au o bandă elastică care leagă brațul. Fără bretele, pantalonii scurți se țin doar în talie. Avantajul lor este, fără îndoială, o mai mare libertate de mișcare și o construcție mai ușoară.

Pantaloni scurți de ciclism cu bretele - de ce?

Pantaloni scurți de ciclism profesioniști, sunt cele care sunt echipate cu bretele elastice. Bretelele din pantalonii scurți de ciclism sunt de obicei realizate dintr-un material de plasă flexibilă. Mesh este o plasă, un material cu structură de plasă, asigură o potrivire perfectă și garantează o respirabilitate ridicată, ceea ce este important la temperaturi ridicate.

Bretelele împiedică pantalonii scurți de ciclism să alunece în jos in timp ce conduceti nu trebuie sa le tragi din cand in cand in sus, nu se mototolesc in talie pentru ca nu au talie elastica. Pantalonii scurti de ciclism pentru femei cu bretele au o cataramă specială în bretele care poate fi desfăcută, ceea ce face mai ușor să scoateți astfel de pantaloni scurți de ciclism atunci când femeile trebuie să plece. Băieții au o sarcină mai ușoară, pentru că tot ce trebuie să facă este să tragă partea din față a pantalonilor scurti.

Modelele mai scumpe de pantaloni scurți de ciclism au bătături elastice late din silicon ca finisaj al picioarelor. Modelele mai ieftine sunt, de asemenea, echipate cu o coadă de silicon, care este de obicei cusă din interiorul piciorului. În ambele cazuri, o astfel de nervură împiedică picioarele să se ridice în timp ce mergi cu bicicleta.

Un branț confortabil este cheia unui confort ridicat. Cele mai scumpe modele de pantaloni scurți pentru ciclism sunt echipate cu inserții pentru ciclism fabricate în Italia, adică provin din țara în care sunt produse cele mai bune inserții pentru ciclism din lume, practic pentru toți producătorii de top de îmbrăcăminte pentru ciclism.

Pantaloni scurți de ciclism pentru femei

Pentru femei le vom gasi si profesioniste in oferta magazinului nostru mikesport pantaloni scurți de ciclism pentru femei. Amintiți-vă că există două diferențe importante între pantalonii scurți de ciclism pentru bărbați și femei.

 • Cut - pantaloni scurți este de obicei feminin, în cazul varianta fara bretele starea lor este mult mai mare decât în ​​varianta masculină. Versiune bretele poate avea o cataramă suplimentară pentru a facilita scoaterea pantalonilor scurti. De asemenea, bretelele în sine din pantalonii scurți de ciclism sunt proiectate diferit, fără a comprima prea mult bustul în timpul mersului.

 • pantalonii scurți de ciclism pentru femei au un design specialbranț pentru femeiAre o formă diferită, iar structura sa anatomică protejează cele mai sensibile părți ale corpului femeilor de abraziuni și presiune prea mare.

Dorim să vă reamintim că nu purtăm lenjerie intimă sub pantaloni scurți de ciclism de damă. Lenjeria de corp se poate ondula și poate provoca frecări. Alternativ, puteți purta curele, cantitatea de material este atât de mică încât nu ar trebui să provoace ondularea materialului.

Pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați

Amatorii vor alegeversiunea de pantaloni scurți de ciclism fără bretele, vor alege cei care cunosc subiectul îmbrăcămintei pentru ciclism și știu ce să aleagă, adică cei care merg mult pe bicicletă și parcurg sute sau mii de kilometri pe lună.versiuni pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați cu bretele. Indiferent de care alegi, pantalonii scurți de ciclism vor avea inserție, singura întrebare este care? Din păcate, sunt mai scumpe pantaloni scurți de ciclism cu bretele cu cât materialele sunt mai bune, cu atât branțul de ciclism este mai bun și mai confortabil, așa că gândiți-vă dacă doriți să cumpărați pantaloni scurți de ciclism ieftini sau poate merită să adăugați 100 PLN în plus și să cumpărați pantaloni scurți de ciclism pe care îi veți folosi cu plăcere? Un branț confortabil pentru ciclism înseamnă un confort ridicat de călătorie, dar, mai presus de toate, fără abraziuni, fără patru litere dureroase după o distanță lungă pe bicicletă.

Pantaloni scurți de ciclism largi - altfel pantaloni scurți MTB

Pantaloni scurți de ciclism largi Au fost create în primul rând pentru a merge pe teren accidentat, unde bicicliștii obișnuiți din material flexibil nu mai pot face asta. Pantalonii scurți de ciclism largi pentru o bicicletă sunt de obicei din material elastic, dar cu o structură întărită pentru deteriorarea mecanică, sunt respirabili, au elemente care măresc fluxul de aer. După cum am scris mai sus, ei pot avea sau nu pantaloni scurți de ciclism interior cu inserții, altfel cunoscuți sub numele de boxeri de ciclism cu inserții. De fapt, în lipsa unor astfel de boxeri pentru biciclete, putem folosi cu ușurință orice pantaloni scurți de ciclism strâmți. De ce ? Pentru că în astfel de pantaloni scurți de ciclism avem un suport de ciclism mult mai confortabil decât boxerul sau pantalonii scurți de ciclism interior atașați la Pantaloni scurți pentru ciclism MTB. Pantalonii scurti sunt foarte des aleși de persoanele care fac naveta la serviciu în fiecare zi cu bicicleta sau pur și simplu nu le plac îmbrăcămintea strâmtă pentru ciclism. De obicei, nu un avantaj important este faptul că având haine largi pentru ciclism ne face mai ușor să ne amestecăm cu împrejurimile. Deosebit de important atunci când mergem în oraș și nu vrem să purtăm haine de ciclism din lycra.

Inserție pentru bicicletă - cheia confortului

Cele mai bune branțuri pentru ciclism sunt fabricate în Italia. Cele mai scumpe modele de pantaloni scurți pentru ciclism sunt întotdeauna echipate cu un tampon italian pentru ciclism.

Este bun un branț pentru ciclism cu gel? Dacă îți pasă de confort ridicat la pantalonii scurți de ciclism, caută o inserție cu densitate mare de spumă, de preferință din mai multe elemente, complet fără cusături, singura cusătură pe care o vei vedea este conectarea insertului de ciclism cu pantaloni scurți, care este cusut permanent. Uitați de invenții în care insertul în sine poate fi înlocuit, dacă ar garanta un confort ridicat, toată lumea l-ar folosi, în special grupurile de ciclism profesioniști. Adică, inserția de ciclism trebuie să fie fără sudură, să aibă un material superior și o structură plăcută la atingere, din spumă de înaltă calitate, de înaltă densitate (atunci o astfel de spumă nu se zdrobește complet la apăsare, lăsând spațiu), inserția trebuie să fie, de asemenea, flexibilă, astfel încât să se poată adapta la corpul figurii și la funcția importantă de perforare, adică găuri suplimentare care cresc fluxul de aer, ceea ce reduce riscul de abraziune. De ce nu gel? Deoarece gelul este dur, își schimbă forma în timp, nu lasă aerul să treacă, spuma în sine din branțul pentru ciclism oferă un confort mult mai bun decât combinația de gel și spumă.

Pantaloni scurți de ciclism de finisare

Pantalonii scurți de ciclism pot fi finisați suplimentar cu elemente reflectorizante care îmbunătățesc vizibilitatea ciclistului în condiții de lumină slabă. Elementele reflectorizante din pantalonii scurți de ciclism sunt de obicei sub formă de imprimeuri sau de țevi, adică o bandă îngustă cusuta în piciorul pantalonilor scurti de ciclism.

Pantaloni scurți de ciclism sau pantaloni de ciclism?

Pantalonii scurti de ciclism sunt un tip de pantaloni scurți de ciclism special conceputi pentru ciclism. Au un picior scurt care se termină deasupra genunchiului, ceea ce permite circulația liberă a aerului în zilele toride de vară. Pantalonii scurti de ciclism sunt confectionati din materiale elastice si respirabile, care asigura confort si racoare in timpul mersului.

Pantalonii de ciclism, pe de altă parte, sunt pantaloni lungi care sunt, de asemenea, special conceputi pentru ciclism. Au un picior lung care protejează picioarele de frig atunci când mergi în condiții dificile. Pantalonii de ciclism sunt, de asemenea, fabricați din materiale elastice și respirabile, dar oferă protecție suplimentară împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

În concluzie, pantalonii scurți de ciclism sunt cea mai bună alegere pentru vară și vreme mai caldă, în timp ce pantalonii de ciclism sunt mai potriviti pentru anotimpurile mai reci sau condițiile meteorologice mai solicitante.

Merită să ai pantaloni scurți speciali pentru ciclism?

Da, merită să aveți pantaloni scurți speciali pentru ciclism, deoarece ajută la prevenirea disconfortului și a durerii în timpul mersului cu bicicleta, în special în călătoriile lungi. Tampoanele de ciclism, care sunt încorporate în pantalonii scurți de ciclism, ajută la absorbția vibrațiilor și reduc presiunea asupra părților intime ale corpului, ceea ce este deosebit de important atunci când mergeți pe terenuri denivelate.

În comparație cu pantalonii scurți de sport tradiționali, pantalonii scurți de ciclism au inserții special concepute care oferă amortizare și protecție adecvată în timpul mersului pe bicicletă. În plus, pantalonii scurți pentru ciclism au un finisaj special care previne frecarea și permite mișcarea liberă în timpul pedalării.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că atunci când alegeți pantaloni scurți pentru ciclism, ar trebui să acordați atenție tipului de inserție, grosimii și densității acesteia. Pentru bărbați și femei, inserțiile sunt proiectate ușor diferit pentru a proteja în mod adecvat părțile intime ale corpului și oasele asezate. Inserțiile realizate din materiale precum spumă poliuretanică sau gel, oferă confort și amortizare deosebite, permițând în același timp fluxul liber de aer.

În general, pantalonii scurți speciali pentru ciclism cu căptușeală merită investiția, deoarece vă mențin confortabil și protejați în timp ce mergeți pe bicicleta. Merită să acordați atenție calității insertului și materialelor utilizate în producție pentru a asigura cea mai bună experiență în timpul mersului cu bicicleta.

Bicicliștii poartă chiloți? Ar trebui să porți chiloți sub pantaloni scurți de ciclism?

Dacă ești un ciclist începător sau un ciclist, probabil că te întrebi ce să porți sub pantaloni scurți de ciclism. Sunt necesari chiloții sau este mai bine să renunțați la ei pentru inserția în sine?

În primul rând, este de remarcat faptul că pantalonii scurți de ciclism în sine funcționează ca lenjerie intimă. Pantalonii scurți profesionali au un material bine croit și o inserție specială concepută pentru a asigura confort în timpul mersului. Datorită acesteia, ne putem deplasa liber pe bicicletă. Cusăturile plate ale insertului, plasate în locurile potrivite, nu irită pielea, spre deosebire de lenjeria intimă, care se poate mișca în timpul călăriei și provoacă în mod inutil abraziuni ale pielii. Majoritatea inserturilor din pantalonii scurți de ciclism au și proprietăți antibacteriene, elimină cu pricepere transpirația și umezeala spre exterior, ceea ce previne eficient infecțiile zonei intime și ale tractului urinar.

Ținând cont de cele de mai sus, se poate spune cu siguranță că mersul în pantaloni scurți de ciclism fără lenjerie intimă este complet sigur și igienic, atâta timp cât respectăm câteva reguli. În primul rând, pantalonii scurți de ciclism trebuie spălați în mod regulat pentru a scăpa de potențialele bacterii. Daca nu avem o astfel de posibilitate, merita macar sa stergem insertul cu servetele umede pentru igiena intima.

De remarcat, însă, că multe femei sunt reticente să călărească în pantaloni scurți, când de fapt nu au de ce să se teamă sau să le fie rușine. Mirenii nu știu că mergem fără lenjerie intimă, pentru că pur și simplu nu se vede. Pe piață veți găsi o selecție mare de acest tip de pantaloni scurți și pantaloni scurți pentru ciclism

Dacă, până la urmă, preferi să mergi în lenjerie intimă și nu ești convins să tragi în pantaloni scurți, măcar investește în chiloții sport potriviti. O astfel de lenjerie de corp este realizată din materiale bine respirabile și care elimină transpirația.

Care sunt cei mai buni pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați/femei?

Nu există un răspuns specific la întrebarea care sunt cei mai buni pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați și femei, deoarece alegerea modelului potrivit depinde de mulți factori, cum ar fi preferințele, stilul de mers, lungimea traseului, condițiile meteorologice și mulți alții. Cu toate acestea, există mărci și modele care se bucură de o mare popularitate și recunoaștere în rândul bicicliștilor, de exemplu Rogelli, kaymaq ,Forta, Biemme. Este important să alegeți pantaloni scurți din materiale de înaltă calitate, adaptați nevoilor individuale și ergonomici, asigurând o ventilație adecvată, protecție împotriva abraziunilor și șocurilor și confort în timpul mersului. De asemenea, merită să fiți atenți la detalii, precum bretele, elastice în jurul picioarelor sau inserții, pentru a asigura cel mai înalt confort în timpul călătoriilor lungi cu bicicleta.

Cum să alegi mărimea pantalonilor scurti de ciclism?

Alegerea mărimii potrivite pentru pantaloni scurți pentru ciclism este crucială pentru confort și eficiență în timpul mersului. Iată câteva sfaturi despre cum să alegeți dimensiunea potrivită:

 1. Verificați tabelul de mărimi: majoritatea producătorilor oferă un tabel de mărimi pentru pantalonii scurți. Găsiți măsurătorile și comparați-le cu graficul pentru a găsi cea mai bună dimensiune.

 2. Verificați recenziile de la alți utilizatori: dacă cumpărați pantaloni scurți online, citiți recenziile altor utilizatori care au achiziționat deja produsul. Ei vă pot oferi sfaturi valoroase cu privire la mărime.

 3. Alege pantaloni scurți care se potrivesc stilului tău de călărie: dacă preferi o poziție sportivă, pantalonii scurți ar trebui să fie din ce în ce mai strâmți. Cu toate acestea, dacă preferați îmbrăcăminte de ciclism mai largi, puteți alege pantaloni scurți numiti Pantaloni scurți pentru ciclism MTB.

 4. Verificați elasticitatea materialului: pantalonii scurți de ciclism trebuie să fie flexibili și să se adapteze corpului dumneavoastră. Verificați dacă materialul este flexibil și se adaptează mișcărilor dvs.

Amintiți-vă că mărimea potrivită a pantalonilor scurti este cheia confortului în timpul călătoriei. Atunci când efectuați pașii de mai sus, ar trebui să alegeți dimensiunea potrivită care vă va oferi confort și eficiență în timpul mersului cu bicicleta.

Merită să investești în pantaloni scurți de ciclism mai scumpi?

Merită să investești în pantaloni scurți de ciclism mai scumpi, deoarece de obicei sunt fabricați din materiale de calitate superioară, ceea ce se traduce printr-o calitate și durabilitate mai bună a produsului. Datorită acestui lucru, pantalonii scurti sunt mai confortabil de utilizat, oferă un suport muscular mai bun și minimizează riscul de abraziune și frecare. În plus, pantalonii scurți de ciclism mai scumpi au funcționalități suplimentare, precum inserții speciale concepute pentru a asigura confort maxim pe distanțe mai lungi. Prin urmare, merită să investiți în pantaloni scurți de ciclism mai scumpi, mai ales dacă mergeți cu bicicleta intensiv.

În sfârșit, ce pantaloni scurți de ciclism să alegi?

În concluzie, alegerea pantalonilor scurți de ciclism potriviți este crucială pentru confortul și comoditatea dumneavoastră în timpul mersului pe bicicletă. Există două tipuri principale de pantaloni scurți: cu bretele și fără. Pantalonii scurti oferă un suport mai bun și împiedică deplasarea materialului, menținându-vă confortabil la călătorii lungi. Pe de altă parte, pantalonii scurti cu bretele sunt mai ușor de pus și de scos și mai flexibili în ceea ce privește mișcarea.

De asemenea, ar trebui să acordați atenție materialului din care sunt fabricați pantalonii scurți. Materialul trebuie să fie respirabil, să elimine umezeala și rezistent la abraziune. De asemenea, merită remarcat confortul benzii elastice și picioarelor.

Atunci când alegi pantalonii scurți de ciclism potriviti, merită să iei în considerare și nevoile tale. Amatorii și începătorii pot alege pantaloni scurți din gama de preț mai mică, în timp ce pentru profesioniștii care petrec mult timp pe bicicletă, merită să investești în pantaloni scurți de calitate superioară.

În cele din urmă, cel mai important lucru este că alegerea pantalonilor scurti este adaptată nevoilor și preferințelor individuale, asigurând confort maxim în timpul mersului cu bicicleta.

Cum să spăl pantalonii scurți de ciclism?

Pantalonii scurți de ciclism trebuie spălați în conformitate cu instrucțiunile producătorului de pe etichetă. De obicei se recomanda spalarea lor la 30-40 de grade Celsius, de preferat la masina de spalat rufe pe un program pentru tesaturi delicate. Spălarea trebuie făcută separat de alte haine și fără aditivi precum balsam sau înălbitor.

Nu uscați pantalonii scurti, deoarece temperaturile ridicate le pot deteriora elasticitatea. În schimb, ar trebui să fie uscate la aer, de preferință plate, evitând expunerea la lumina directă a soarelui.

După spălare, de asemenea, merită să aveți grijă de depozitarea corectă a pantalonilor scurți, de exemplu prin agățarea lor pe un cuier sau depozitarea lor într-o pungă specială. Datorită acestui fapt, ne vor servi mai mult timp, păstrându-și proprietățile și asigurând confort maxim în timpul mersului cu bicicleta.citiți mai departe colaps