Filtru
× Filtru
Filtru
  • Categorie (Copii)
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Pantaloni scurți de ciclism pentru copii

De obicei începem să învățăm să mergem pe bicicletă de la o vârstă foarte fragedă. Exercitarea echilibrului și coordonării, întărirea mușchilor și bucuria de aer liber sunt doar o mică parte din beneficiile pe care copiii le obțin de pe bicicleta. Pentru a face ciclismul cât mai confortabil și sigur pentru copilul dumneavoastră, merită să aveți grijă de elementele de bază: o bicicletă adaptată structurii anatomice, o cască solidă, tampoane și o ținută adecvată. Tuturor părinților care caută îmbrăcăminte sport de înaltă calitate, care să funcționeze bine în timpul excursiilor și competițiilor cu bicicleta în familie, le prezentăm pantaloni scurți de ciclism pentru copii - îmbrăcăminte de încredere concepută pentru cei mai tineri pasionați de pedalat.

Pantaloni scurți de ciclism pentru copii - de ce merită?

Îmbogățind garderoba unui mic atlet cu pantaloni scurți de ciclism pentru copii, îi oferiți libertate și confort deplin în timpul plimbărilor recreative în parc și competițiilor. Pantalonii scurti de ciclism pentru copii prezentati in magazinul nostru sunt confectionati din materiale elastice, prietenoase cu pielea asigurand o circulatie optima a aerului. Țesăturile aerisite reduc transpirația și oferă confort termic în toate condițiile. Materialele moi, care aderă perfect la corp nu limitează mișcarea. Datorită capetelor picioarelor realizate cu grijă, pantalonii scurți nu se ondulează. Talia ridicată previne expunerea spatelui atunci când vă aplecați.

Un element important al pantalonilor scurți de ciclism pentru copii sunt inserțiile - gel sau din spumă specială cu celule deschise. Inserția va oferi tânărului biciclist un confort deplin, chiar și pe distanțe lungi. Fiecare dintre ele are proprietăți antibacteriene, care ajută la menținerea igienei în timpul antrenamentului. Grosimea lor depinde adesea de loc, datorită căruia se potrivesc perfect cu structura anatomică a biciclistului.

Pantaloni scurți de ciclism pentru copii - cu sau fără bretele?

Pantalonii scurti de ciclism pentru copii pot fi împărțiți în două tipuri principale: cu bretele și fără bretele. Pantalonii scurti de ciclism pentru copii cu bretele vor satisface așteptările persoanelor care caută îmbrăcăminte fiabilă, confortabilă pentru distanțe lungi. Pantalonii scurți perfect strânși, combinați cu bretele nu se rulează sau se îndoaie, iar insertul nu își schimbă poziția în timpul călăriei. Important este că pantalonii scurți cu o astfel de croială au talia mai înaltă, ceea ce previne expunerea spatelui și reduce riscul de târăre.

Pantaloni scurți profesioniști pentru ciclism pentru copii pentru o mai mare siguranță

Sporturile în aer liber necesită îngrijire specială. Pantalonii scurți cu elemente reflectorizante vor oferi protecție suplimentară copilului care se deplasează în zonele slab iluminate. Chiar și elementele mici vor face un copil care merge pe bicicletă mai vizibil pe drum.

În magazinul MikeSport.pl veți găsi o selecție largă de îmbrăcăminte și accesorii concepute pentru cei mai tineri bicicliști. Gama largă include, printre altele: lenjerie termoactivă pentru o bicicletă , tricouri, jachete, cămăși de ciclism, articole pentru cap (inclusiv certificate căști de biciclete ), mâneci și picioare, lumini pentru biciclete, coșuri și altele accesorii pentru biciclete sporind confortul de mers. Toate produsele noastre combină calitate înaltă cu un preț atractiv.

citiți mai departe colaps