Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (A bărbaților)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Bretele
 • Insert pentru biciclete
 • Lungimea piciorului
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați - mai mult confort pentru rezultate mai bune

Practicarea sporturilor în aer liber necesită o pregătire adecvată. Indiferent dacă ești ciclist profesionist sau ciclismul este o trambulină de weekend și o modalitate de a te odihni, ar trebui să iei ținuta potrivită. Îmbrăcămintea pentru ciclism atent montată te va face să te simți încrezător și confortabil, indiferent de condițiile meteorologice. Pentru toți bărbații care caută îmbrăcăminte sport de înaltă calitate, vă prezentăm pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați - îmbrăcăminte flexibilă, perfect potrivită, necesară în garderoba fiecărui pasionat de pedalat.

De ce merită să cumpărați pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați cu inserție?

S-ar părea că ciclismul hobby nu necesită săritul în pantaloni scurti, proiectați pentru bicicliști. Cu toate acestea, merită să fii conștient de faptul că schimbarea garderobei cu una mai profesionistă are multe beneficii. În primul rând , pantalonii scurți de ciclism pentru bărbați cu inserție îmbunătățesc dinamica în timpul mersului, oferă libertate deplină de mișcare, protejează împotriva abraziunilor și fac să stai pe o șa îngustă timp de câteva ore confortabil. Pentru distanțe lungi, pantalonii scurți de ciclism pentru bărbați, cu o inserție de gel atent conturată, cu proprietăți excelente de absorbție a șocurilor, sunt deosebit de potriviti. În plus, inserțiile cusute în pantalonii scurți de ciclism pentru bărbați sunt antibacteriene, ceea ce favorizează igiena în timpul antrenamentului. Suprafața perforată asigură o circulație optimă a aerului, prevenind transpirația excesivă. Branțurile se usucă rapid. Grosimea lor depinde adesea de loc, datorită căruia se armonizează perfect cu curbele corpului. Pantalonii scurți de ciclism cu inserție pentru bărbați îți vor dezvălui o plăcere complet necunoscută de călărie!

Pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați cu bretele pentru distanțe lungi și plimbări extreme

Vă întrebați ce pantaloni scurți își vor face treaba mai bine: cu sau fără bretele? Un ciclist cu experiență care caută îmbrăcăminte de încredere, care să funcționeze bine în timpul curselor profesionale și traseelor lungi, va alege cu siguranță un model cu bretele cusute. De ce? Răspunsul este simplu: pantalonii scurți pentru bărbați rămân pe loc în timp ce ești în mișcare. Pantalonii scurti strâmți combinați cu bretele strânse nu se rostogolesc sau se rulează, iar insertul nu își schimbă poziția. În plus, pantalonii scurți cu această croială creează un duo armonios cu tricourile de ciclism, care sunt adesea puțin mai scurte la spate. Datorită hamului, vântul nu ridică tricoul și nu expune spatele, ceea ce ar putea duce la înfășurare.

Pentru un început bun: pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați fără bretele

Pantalonii scurți de ciclism pentru bărbați fără bretele vor satisface așteptările oamenilor care își încep aventura cu ciclismul sau tratează excursiile cu bicicleta ca pe un divertisment recreativ de weekend. Toate modelele prezentate in magazinul nostru sunt realizate din materiale placute, blande cu pielea. Structurile fără sudură aderă perfect la corp, nu se frecă nici măcar pe trasee lungi și obositoare. Materialele flexibile cu o structura „respirabila” asigura confort termic chiar si in zilele caniculare. Starea ridicată împiedică expunerea corpului. nervurile largi de la capătul picioarelor le împiedică să se rostogolească, ceea ce ar putea provoca disconfort. Pantalonii scurți de ciclism pentru bărbați sunt disponibili în mai multe mărimi, așa că puteți găsi cu ușurință o variantă potrivită ideal pentru silueta dumneavoastră. Oferta include si pantaloni scurti pentru copii.

Ești un fan al hainelor sport originale? Sau poate dimpotrivă – te simți cel mai bine în tăieturi simple și culori discrete? Printre multitudinea de modele disponibile vei gasi pantaloni scurti de ciclism barbati intr-o varietate de stiluri si culori. Puteți alege dintre modele monocolore sau pantaloni scurți cu inserții colorate.

Pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați - soluții pentru o mai mare siguranță

Pentru fiecare persoană implicată în sporturi în aer liber, siguranța ar trebui să fie o prioritate. Toți pantalonii scurți de ciclism pentru bărbați au elemente reflectorizante pentru a crește vizibilitatea în condiții de vizibilitate slabă. Datorită lor, te vei putea simți încrezător indiferent de condițiile de afară.

MikeSport.ro- pantaloni scurți de ciclism profesioniști pentru bărbați și multe altele

Magazinul online MikeSport.ro a fost creat pentru sportivii profesioniști și amatorii care caută accesorii și îmbrăcăminte sport dovedite și în același timp ieftine. În gama noastră extinsă veți găsi nu numai pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați , ci și tot ceea ce este necesar pentru a completa o ținută completă de ciclism - lenjerie termo-activă, accesorii pentru biciclete , veste, picioare și mâneci de bicicletă , șosete, pantaloni lungi și chiar profesionale ținute de triatlon . Toate produsele provin din cataloage ale producătorilor specializați în proiectarea și cusut de îmbrăcăminte sport de înaltă clasă. Important, alegând MikeSport.pl, puteți fi sigur că obțineți îmbrăcăminte de încredere la cel mai atractiv preț.citiți mai departe colaps