Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Lungimea manecii
 • Extractor
 • Bretele
 • Insert pentru biciclete
 • Material
 • Confort
 • Rezistent la apă
 • Lungimea piciorului
 • Depreciere
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Hood
 • Cusături lipite
 • Căptuşeală
 • Perechi incluse
 • Lungimea fermoarului
 • Tip insert biciclete
 • Lungimea eșarfei
Clar Filtru

Istoria brandului de îmbrăcăminte pentru ciclism KAYMAQ, creat de MIKESPORT

Brandul Kaymaq este o poveste de pasiune și dragoste pentru ciclism, care a început în 2006. Atunci MikeSport a comandat producția de îmbrăcăminte pentru ciclism sub propriul brand, inițial sub numele LIQUID. Încă de la început, MikeSport s-a concentrat pe calitatea și confortul utilizării produselor sale, ceea ce le-a câștigat rapid mulți clienți mulțumiți.

Odată cu dezvoltarea MikeSport și cu interesul tot mai mare pentru ciclism, marca LIQUID a evoluat în marca MIMO, care a oferit și mai multe produse de înaltă calitate pentru bicicliști la un preț accesibil. Din păcate, după ceva timp au apărut probleme cu numele, care a încălcat drepturile de marcă ale unei alte companii. Prin urmare, MikeSport a decis să schimbe numele mărcii în Kaymaq, care a devenit rapid cel mai bine vândut dintre toate mărcile disponibile în magazinul online Mikesport.

Brandul Kaymaq oferă o selecție largă de produse, inclusiv tricouri de ciclism, jachete de ciclism, pantaloni scurți de ciclism, mâneci, picioare și tricouri de ciclism pentru femei și bărbați. Fiecare produs este realizat din materiale de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitate și confort de utilizare.

Datorită pasiunii și experienței, marca Kaymaq își dezvoltă constant oferta și introduce pe piață produse noi, inovatoare. Toate produsele sunt testate de un grup larg de biciclisti, ceea ce ne permite sa rafinam fiecare detaliu si sa asiguram cea mai inalta calitate.

Tricouri de ciclism KAYMAQ design unic!

Tricourile de ciclism Kaymaq sunt esența stilului și confortului într-un singur produs. Fiecare tricou este o operă de artă, a cărei creație necesită timp și implicarea celor mai buni designeri. Fiecare element al cămășii, de la culori la finisaj, este gândit și rafinat până la cel mai mic detaliu.

Tricourile de ciclism Kaymaq se caracterizează printr-un design unic care face ca fiecare ciclist să iasă în evidență din mulțime și să le sublinieze individualitatea. Grafica pe tricouri sunt concepute de cei mai buni designeri grafici care pot combina stilul și funcționalitatea pentru a crea opere de artă unice.

Fiecare tricou de ciclism Kaymaq este confectionat din materiale de cea mai inalta calitate care asigura durabilitate si confort de utilizare. Țesăturile de înaltă calitate sunt moi și plăcute la atingere și, în același timp, flexibile și se adaptează la silueta ciclistului.

Brandul Kaymaq oferă o gamă largă de cămăși de ciclism pentru bărbați și femei, care diferă prin culori, design și croi. Fiecare tricou este proiectat ținând cont de nevoile bicicliștilor, ceea ce permite un confort deplin de utilizare în timpul antrenamentelor intense și competiției. Tricourile de ciclism KAYMAQ sunt disponibile cu mâneci scurte, mâneci lungi sau ca veste de ciclism.

Tricourile de ciclism Kaymaq sunt o propunere pentru fiecare ciclist care apreciaza calitatea, stilul si confortul. Acesta este un produs pentru cei care caută ceva mai mult decât îmbrăcămintea sport obișnuită. Aceasta este o ofertă pentru cei care doresc să iasă în evidență pe traseu, punându-și în evidență stilul individual și pasiunea pentru ciclism.

Cumpără un tricou de ciclism KAYMAQ și creează un set de îmbrăcăminte pentru ciclism.

Tricourile de ciclism Kaymaq sunt o propunere pentru cicliștii care caută haine calde și confortabile pentru zilele mai reci. Aceste hanorace se caracterizează prin manopera de înaltă calitate și design unic, care se referă la cămăși de ciclism cu același model. Datorită acestui lucru, puteți crea un set care nu numai că va oferi protecție împotriva frigului, ci va sublinia și stilul și pasiunea pentru ciclism.

Tricourile de ciclism Kaymaq sunt un produs care a fost creat pe baza experienței și pasiunii mărcii. Materialele din care sunt confectionate sunt moi si placute la atingere, si in acelasi timp durabile si rezistente la deteriorare. În plus, hanoracele pentru ciclism au proprietăți antibacteriene și protejează împotriva vântului și a ploii, ceea ce afectează confortul de utilizare în diferite condiții meteorologice.

Designul unic este nava emblematică a mărcii Kaymaq. Hanoracele de ciclism cu același model ca și cămășile de ciclism vă permit să creați un întreg armonios care va sublinia stilul și pasiunea pentru ciclism. Datorită acestui fapt, bicicliștii se pot evidenția pe traseu și își pot sublinia individualitatea.

Tricourile de ciclism Kaymaq sunt disponibile în diverse stiluri și culori, ceea ce vă permite să alegeți produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor dumneavoastră individuale. Indiferent de alegere, fiecare hanorac se caracterizează prin calitate și funcționalitate înaltă, ceea ce îl face un produs pentru fiecare ciclist, indiferent de nivelul de avansare și preferințe.

Pantaloni scurți de ciclism pentru distanțe lungi, alegeți KAYMAQ

Pantalonii scurți de ciclism Kaymaq pentru bărbați și femei sunt un produs care combină stilul și funcționalitatea. Fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, acestea oferă nu numai confort la volan, ci și durabilitate și rezistență la deteriorare.

Tampoanele confortabile de ciclism italiene pentru distanțe lungi sunt un element cheie al pantalonilor scurti de ciclism, iar tampoanele provin din fabrici italiene producând cele mai confortabile tampoane de ciclism, în produsele Kaymaq sunt fabricate din spumă de înaltă calitate, care oferă protecție optimă împotriva șocurilor și previne abraziunile . Datorită acestui fapt, bicicliștii se pot bucura de călătorii confortabile cu bicicleta, chiar și pe distanțe lungi.

Pantalonii scurți pentru ciclism Kaymaq sunt disponibili în versiuni cu salopetă și fără salopete, permițându-vă să alegeți un produs care se potrivește nevoilor și preferințelor dumneavoastră individuale. În plus, oferta mărcii include diverse culori și modele, datorită cărora fiecare biciclist poate găsi un produs care să se potrivească stilului său.

Pantalonii scurți de ciclism Kaymaq sunt o propunere pentru cicliștii care prețuiesc calitatea, confortul și stilul. Acesta este un produs pentru cei care doresc să iasă în evidență pe traseu și să-și pună în valoare pasiunea pentru ciclism. Datorită pantalonilor scurți pentru ciclism Kaymaq, fiecare călătorie cu bicicleta va deveni și mai confortabilă și mai plăcută.

Șepci de ciclism de vară cu vârfuri, modele unice și cool!

Șepcile de ciclism de vară Kaymaq sunt un produs pentru bicicliștii care doresc să iasă în evidență pe traseu. Aceste capace se caracterizează printr-un design unic și cea mai înaltă calitate a manoperei.

Brandul Kaymaq oferă șepci de baseball în diverse modele și culori, datorită cărora fiecare ciclist poate găsi un produs care să se potrivească stilului său. Modelele de șapcă sunt un amestec de culori și stiluri, ceea ce vă permite să vă evidențiați pe drum și să vă subliniați pasiunea pentru ciclism.

Șepcile Kaymaq pentru ciclism nu sunt doar un element de îmbrăcăminte, ci și protecție împotriva radiațiilor solare. Fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, acestea oferă protecție împotriva expunerii excesive la soare, permițând în același timp pielii să respire.

Datorită aspectului și funcționalității lor originale, șepcile de ciclism de vară Kaymaq sunt complementul perfect pentru garderoba unui ciclist elegant. Este un produs care va asigura un confort optim de condus si iti va permite sa iesi in evidenta pe drum.

Și mai multe produse Kaymaq de la MikeSPORT

Fiecare sezon de ciclism aduce noi provocări, iar îmbrăcămintea potrivită este cheia succesului. Brandul Kaymaq oferă o selecție largă de produse care vor oferi bicicliștilor un confort optim de condus în diferite condiții meteorologice.

Geci de iarnă pentru ciclism Kaymaq este o propunere pentru bicicliștii care nu vor să renunțe la mers în zilele mai reci. Aceste jachete se caracterizează nu numai prin designul lor unic, ci și prin durabilitatea și rezistența la deteriorare. În plus, aceste jachete au proprietăți de izolare termică, ceea ce asigură o protecție optimă împotriva frigului.

Jachete de vânt pentru ciclism Kaymaq este alegerea perfectă pentru zilele cu vânt. Datorită utilizării unei membrane speciale, aceste jachete protejează împotriva vântului, permițând în același timp pielii să respire. Croiala potrivită și manopera de înaltă calitate garantează confort deplin la conducere.

Jachete de ploaie pentru ciclism Kaymaq este soluția perfectă pentru zilele ploioase. Confectionate din materiale impermeabile, acestea protejeaza impotriva umezelii si in acelasi timp permit pielii sa respire. Croiala potrivită și manopera de înaltă calitate garantează confort deplin la conducere.

Pantaloni de ciclism izolați de iarnă Kaymaq cu o inserție confortabilă este un produs pentru bicicliștii care doresc să se bucure de confortul călătoriei și în zilele mai reci. Acești pantaloni oferă o protecție optimă împotriva frigului, permițând în același timp libertate deplină de mișcare.

Mănuși de ciclism de vară și iarnă Kaymaq este complementul perfect pentru garderoba unui biciclist. Aceste mănuși protejează împotriva abraziunii și oferă o bună aderență ghidonului, permițând în același timp libertate deplină de mișcare.

Capace de cască este un produs pentru bicicliștii care doresc să se protejeze de frig în timpul mersului. Aceste pălării sunt realizate din materiale de înaltă calitate, datorită cărora oferă o protecție optimă împotriva frigului, permițând în același timp pielii să respire.

În concluzie, produsele de iarnă Kaymaq sunt o propunere pentru bicicliștii care prețuiesc calitatea, confortul și stilul. Acestea sunt produse care vor asigura un confort optim de condus in diverse conditii meteo, punand in acelasi timp accent pe pasiune

În sfârșit, despre marca Kaymaq

Marca Kaymaq nu este doar o calitate excelentă și confort de utilizare, ci și un stil și design unic. Toate produsele sunt caracterizate de modele și culori unice, ceea ce le permite bicicliștilor să iasă în evidență din mulțime și să se bucure de fiecare moment petrecut pe bicicletă.

Cooperarea cu marca Kaymaq este o garanție de satisfacție și confort pentru fiecare biciclist, indiferent de nivelul său de avansare și preferințe. Este un brand care cunoaște nevoile bicicliștilor și este capabil să le ofere produse care să corespundă așteptărilor lor.