Filtru
× Filtru
Filtru
  • Categorie (Rafturi pentru biciclete)
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Culoare
  • Tipul de montare a suportului pentru biciclete
Clar Filtru

Suporturi pentru biciclete

Mergi cu bicicleta prin oraș? Mergi la serviciu în timpul săptămânii și faci excursii în afara orașului la sfârșit de săptămână? Lăsați lipsa de spațiu să nu vă limiteze cantitatea de bagaje. Alegeți suporturi pentru biciclete care stau la baza coșurilor sau pungilor de biciclete spațioase. Aveți deja un suport pentru biciclete? Prin urmare, aveți grijă de asamblarea corectă și stabilă. Accesoriile multifuncționale si instrumentele pentru biciclete, precum cauciucurile, vă pot ajuta.

Rafturi pentru biciclete - oferta noastra

In oferta noastra veti gasi suporturi pentru biciclete care vor creste semnificativ confortul de mers. Datorită gamei largi de suporturi de biciclete disponibile în magazinul nostru, cu siguranță vei găsi modelul care se potrivește cel mai bine așteptărilor și cerințelor tale. Oferta noastra include rafturi de diferite dimensiuni, metode de montare si capacitate. În plus, veți găsi accesorii și piese practice pentru biciclete, precum cauciucuri și curele pentru atașarea la un suport plat, plăcuțe de cauciuc pentru suport și adaptoare pentru montare.

Tipuri de suporturi pentru biciclete

Atunci când alegeți un suport de biciclete pentru vehiculul dvs. cu două roți, merită să știți că modelul sau forma potrivite nu sunt lipsite de semnificație. Sortimentul nostru include atât suporturi clasice pentru biciclete de oraș, cât și suporturi pentru biciclete turistice , precum și suporturi și sacoșe practice mai mici, destinate în principal bicicletelor de munte sau rutiere.

Suporturile pentru biciclete disponibile pe piață și în magazinul nostru pot fi împărțite nu numai după scopul lor, ci și după metoda de asamblare. Ținând cont de acest din urmă criteriu, distingem două tipuri de suporturi - montate pe partea din față și din spate a bicicletei.

Suport pentru biciclete din spate

Cele mai populare sunt suporturile spate pentru biciclete , cel mai adesea montate cu tuburi verticale pe partea din spate a cadrului bicicletei. Printre portbagajele montate in spatele autovehiculului se numara modele clasice, dar si portbagaj pentru bagaje .

Suporturi pentru biciclete din față

Suporturile pentru biciclete din față, în afară de locul de montare, diferă și ca formă de suporturile din spate - cel mai adesea sunt structuri îndoite, în formă de L, care se potrivesc bicicletei. Aceste suporturi sunt de obicei montate pe furca față.

În sortimentul nostru veți găsi suporturi pentru biciclete care diferă și prin capacitatea maximă de încărcare. Oferim atât modele care pot ține bagaje cu greutatea de 5-9 kg, cât și rafturi cu o capacitate maximă de încărcare de până la 50 kg! Alegerea unui anumit model depinde de nevoile și cerințele dumneavoastră.

Alte suporturi pentru biciclete

Rafturile pentru biciclete includ și modele neobișnuite în ceea ce privește locația, montarea și forma. Acestea sunt, de exemplu, coșuri practice de cadru montate cel mai adesea la volan, sacoșe sau mânere montate în partea de mijloc a vehiculului pe cadru, asemănătoare cu un suport pentru sticle.

Portbagajul și tipul de bicicletă

Atunci când alegeți un suport pentru biciclete, acesta ar trebui să se potrivească în mod corespunzător cu modelul vehiculului dumneavoastră. Diferite suporturi vor funcționa pentru bicicletele de oraș, altele pentru biciclete cross sau MTB-uri. In cazul vehiculelor orasenesti sau turistice iti poti permite modele ceva mai mari. Cu toate acestea, dacă sunteți un fan al performanței extreme a bicicletei, optați pentru un suport de bicicletă mai mic, care să nu vă împiedice călătoria.

Un accesoriu practic pentru bicicleta ta!

Dacă doriți să faceți fiecare traseu plăcut și confortabil, alegeți unul dintre suporturile noastre practice pentru biciclete! O selecție largă de modele diferite vă va permite să-l alegeți cu ușurință pe cel care se va potrivi cel mai bine vehiculului dvs. cu două roți și să răspundă tuturor așteptărilor dumneavoastră.

Suporturile noastre pentru biciclete sunt accesorii de cea mai înaltă calitate - realizate din materiale durabile, puternice și rezistente la zgârieturi. Ele fac față perfect atât condițiilor urbane, cât și rutelor mai solicitante. Acestea permit depozitarea comodă și în siguranță a bagajelor mai mici și mai mari, astfel încât să nu interfereze cu călătoria următorilor kilometri.citiți mai departe colaps