Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Ochelari de ciclism, ochelari DH

Nu este nimic mai distractiv decât o plimbare cu bicicleta într-o zi frumoasă și însorită. Cu toate acestea, razele soarelui care te fac să te simți mai bine și să energizezi pot fi, de asemenea, deranjante și dăunătoare. Prin urmare, atunci când călătoriți cu două roți, merită să aveți la dumneavoastră accesoriile adecvate pentru biciclete. Ochelarii speciali de ciclism vă vor proteja ochii de radiații și vă vor permite să vedeți mai bine.

Ce ochelari de ciclism ar trebui să alegi? Cele mai importante criterii sunt filtrele UVA și UVB bune, confortul și forma aerodinamică. Astfel de ochelari de ciclism vă vor îmbunătăți cu siguranță confortul și eficiența în timpul antrenamentului sau recreerii pe două roți. În funcție de nevoile și preferințele dvs., puteți alege ochelari fotocromici pentru bicicletă, ale căror lentile se întunecă cu intensitatea luminii crescândă sau ochelari cu lentile interschimbabile pentru bicicletă. Avantajul lor este, mai presus de toate, versatilitatea și funcționalitatea excelentă. Ochelarii de ciclism polarizați sunt, de asemenea, perfecti, datorită proprietăților lor, elimină strălucirea luminii, îmbunătățind vederea și reducând oboseala ochilor. În sortimentul nostru veți găsi și modele cu inserții corective pentru persoanele cu deficiențe de vedere și accesorii utile pentru ochelari.

Ochelari de ciclism - o gamă largă

Oferta magazinului include o gamă largă de ochelari de ciclism care se disting prin manopera precisă și durabilitate. Forma ergonomică, combinată cu utilizarea materialelor de înaltă calitate, garantează nu numai purtarea confortabilă, ci și păstrarea aspectului și proprietăților originale pentru o lungă perioadă de timp. Oferim doar ochelari dovediți de bicicletă de la mărci renumite precum 100%, Tifosi, Rockbros, Alpina, Giro, Rogelli, UVEX, Arctia, Okbaby și altele. Exista modele universale precum si cele destinate femeilor, barbatilor si copiilor.

Ochelari de ciclism - confort și siguranță

Sortimentul magazinului nostru include ochelari de bicicleta din materiale usoare, dar foarte rezistente. În utilizarea de zi cu zi, aceasta înseamnă o rezistență sporită la deteriorări mecanice, inclusiv la îndoire, precum și la efectele nocive ale radiațiilor UV. În plus, o structură special concepută previne aburirea și garantează un confort ridicat, chiar și după ore lungi de condus. Ochelarii protejează și ochii, protejându-i nu numai de vânt, ci și de crengi, nisip, pietricele și alte elemente.

Ochelari fotocromatici pentru bicicleta, vizibilitate perfecta in toate conditiile

Cel mai important avantaj al ochelarilor de ciclism cu lentile fotocromatice este capacitatea de a regla rapid nuanța la condițiile actuale. Asta inseamna ca pot fi folosite fara probleme atat in zilele insorite cat si noaptea. Ochelarii de ciclism de acest tip sunt extrem de flexibili, datorită cărora se potrivesc perfect la orice dimensiune și formă a capului. În plus, greutatea lor este atât de mică încât după doar câteva minute nu le mai observi prezența.

De remarcat mai ales sunt ochelarii de bicicletă cu lentile acoperite cu un strat hidrofob special. Sarcina sa principală este de a respinge apa, datorită căreia, chiar și în timpul ploii abundente, ochelarii garantează o vizibilitate excelentă. Pe de altă parte, stratul anti-aburire reduce eficient efectul nedorit al depunerii de vapori pe suprafața ochelarilor.

Ochelari de prescripție pentru bicicletă - vizibilitate perfectă în timpul conducerii

În această secțiune veți găsi, de asemenea , ochelari sport pentru o bicicletă echipată cu un cadru special sau cu o inserție optică care permite instalarea rapidă și, mai presus de toate, sigură a lentilelor corective. Este o propunere ideală pentru toate persoanele cu deficiențe de vedere care doresc să păstreze controlul deplin în timp ce merg cu bicicleta. O gamă largă de modele în diverse variante de culoare facilitează găsirea ochelarilor care să corespundă așteptărilor dumneavoastră. Există atât ochelari de corecție polarizați, cât și fotocromi pentru o bicicletă. Ochelarii de prescripție asigură nu numai un confort sporit de condus, ci mai ales siguranță.

Ochelari de protecție pentru ciclism - siguranță, confort și vizibilitate într-unul

Această secțiune include și ochelari de protecție pentru bicicletă care oferă unghiul maxim de vizualizare larg și protecție completă a ochilor. Cureaua reglabilă permite o potrivire confortabilă la orice dimensiune și formă a capului. Oferim modele care se remarcă prin rezistență ridicată la deteriorarea mecanică și posibilitatea înlocuirii lentilelor.

Ochelarii de ciclism sunt disponibili în diferite culori și cu o transmisie diferită a luminii. Datorită sistemului de montare în mai multe puncte, lentilele sunt fixate ferm în cadru. Acest lucru este important în special atunci când conduceți pe suprafețe sau piste neuniforme. Modelele cu sistem anti-aburire merita o atentie deosebita deoarece previn acumularea vaporilor de apa pe suprafata lentilelor. În plus, oferim ochelari de protecție echipați cu o spumă multistrat care absoarbe instantaneu transpirația.

Ochelari polarizați pentru ciclism - vizibilitate perfectă în zilele însorite

Anumite modele de ochelari polarizați diferă unele de altele în principal în ceea ce privește categoria lor și, prin urmare, cantitatea de lumină transmisă. Categoria 0 oprește de la 80% până la 10% din lumină, în timp ce Categoria 1 inhibă de la 43% la 80%. Categoria 3 este ochelarii care blochează de la 8% la 18%, iar Categoria 4 de la 3% la 8% din lumină. Ochelarii de soare pentru biciclete disponibili în oferta noastră protejează atât împotriva radiațiilor UVA, UVB cât și UVC. În plus, reduc formarea strălucirii care apar, printre altele, în zilele deosebit de însorite. Ochelarii polarizați vin în multe culori diferite. Modelele care oferă opțiunea de înlocuire a lentilelor sunt o propunere interesantă.

Lentile înlocuibile, adică ajustați ochelarii de ciclism la condițiile actuale

O subcategorie a unei persoane este formată din lentile interschimbabile, compatibile cu ochelarii de ciclism selectați. Datorită lor, puteți înlocui rapid lentilele cu cele care funcționează cel mai bine în prezent. Nu uitați să verificați dacă lentilele se vor potrivi cu ochelarii dvs. înainte de a alege un anumit model. Va oferim atat lentile polarizate si fotocromatice interschimbabile, cat si oglinda, incolore si in multe variante de culoare. Dacă aveți întrebări legate de ochelari de ciclism, ochelari de protecție sau lentile de schimb, vă rugăm să contactați consilierii noștri experimentați. De asemenea, vă invităm să vă familiarizați cu gama largă de căști disponibile în magazinul nostru.citiți mai departe colaps