Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Culoarea cadrului
  • Lentile
Clar Filtru

Ochelari de biciclete polarizate

Te deranjează soarele în timpul antrenamentului? Veți avea nevoie de ochelarii de ciclism potriviți. Ochelarii polarizați sunt cea mai bună alegere pentru sportivi. Recenziile utilizatorilor confirmă faptul că conducerea în ele oferă o vizibilitate excelentă. Ochelarii polarizați reduc strălucirea, astfel încât să puteți vedea perfect chiar și în lumina puternică a soarelui. Ochelarii de ciclism polarizați nu numai că vă vor face călătoria mai ușoară, dar vă vor proteja și ochii de radiațiile dăunătoare. Cu siguranță veți găsi ochelarii de soare potriviți pentru bicicleta dvs. în sortimentul nostru. Ochelarii polarizați pe care îi oferim sunt accesorii pentru biciclete de înaltă calitate care, datorită disponibilității multor modele atractive, pot fi ușor adaptate stilului dumneavoastră.

Cum funcționează polarizarea cu ochelari?

Ochelarii polarizați au lentile acoperite cu un filtru. Există polarizare verticală și orizontală, care este legată de planul în care trec razele de lumină. Lentilele cu filtru absorb undele de lumină reflectate orizontal, de exemplu de pe drum, zăpadă, suprafața lacului. O persoană care poartă ochelari de prescripție polarizați va observa că, prin captarea razelor proiectate vertical de către ochi, imaginea văzută este mai clară. Deși lentilele de soare obișnuite fac soarele mai puțin orbitor, ele nu limitează undele care ajung la ochi și modifică culorile obiectelor vizualizate. Lentilele polarizate blochează strălucirea, dar nu modifică culorile pe care le vedeți.

Ochelari sport polarizați

Ochelarii de sport polarizați sunt foarte populari în rândul persoanelor active fizic. Indiferent dacă pasiunea ta este alergarea, drumețiile montane, schiul sau ciclismul, vederea neobstrucționată a terenului crește confortul și siguranța. Ochelarii de sport polarizanti sunt apreciati si de pescari, deoarece privirea la suprafata apei reflectand razele soarelui timp de multe ore este foarte obositoare pentru vedere. Acest tip de protecție a ochilor este recomandat persoanelor care petrec mult timp la volan. Șoferul, care nu este orbitor de reflexiile și lumina reflectată de un drum umed sau acoperit cu zăpadă, este concentrat, ceea ce face călătoria mai sigură pentru pasageri și alți utilizatori ai drumului.

Ochelari polarizați pentru bicicliști

Ochelarii de ciclism cu filtru îmbunătățesc confortul de conducere prin absorbția undelor de lumină reflectate de pe suprafețele plane. Să faci sport este mult mai distractiv atunci când nu trebuie să-ți faci griji pentru ochii obosiți, ochii lăcrimați și iritarea ochilor. Ochelarii de sport polarizați, chiar dacă numiți ochelari de ciclism, sunt perfecti și pentru alte activități. Unele modele sunt furnizate cu o curea de reținere, care este utilă, de exemplu, pentru persoanele care le folosesc în timp ce înoată sau pe o pârtie de schi. Ochelarii polarizați pentru ciclism au adesea un design care se potrivește atât bărbaților, cât și femeilor. Unele modele au o structura care permite inlocuirea ochelarilor in functie de conditiile meteo actuale si de nevoile individuale.

Ochelari de soare polarizați

Lentilele polarizante din ochelarii de soare nu sunt doar protectie impotriva radiatiilor UVA, UVB si UVC. Filtrul folosit la acestea absoarbe reflexele și strălucirea, iar lumina care ajunge la ochi este lipsită de fascicule reflectate orizontal, care obosesc vederea și îngreunează vederea. Ochelarii polarizați cu lentile sunt disponibili pentru vânzare:

  • gri și verde - universal,

  • cupru și maro - subliniind culorile în nuanțe de roșu,

  • galben - luminează imaginea și mărește contrastul.

Ochelari de prescripție cu filtru polarizant

Dacă trebuie să folosiți ochelari corectori, probabil că nu vă puteți permite ochelari de soare. Lumina puternică și reflexiile reflectate obosesc vederea și îngreunează focalizarea asupra obiectelor observate. Dacă alegeți ochelari de corecție polarizați, nu va trebui să faceți compromisuri în a vă proteja ochii de razele soarelui. Datorită filtrelor utilizate, puteți combina vederea corectată cu protecția împotriva undelor luminoase și astfel vă creșteți siguranța pe șosea, pista de biciclete sau pârtia de schi.citiți mai departe colaps