Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Ochelari de protecție pentru bicicletă - de ce merită să-i ai?

Unul dintre elementele care ne va proteja eficient de pericolele mersului cu două roți sunt ochelarii de protecție pentru bicicletă . Protecția ochilor este crucială deoarece ochii sunt un punct foarte delicat, și în același timp sunt expuși la diverse tipuri de resturi, pietre sau nisip. Chiar și un mic element este suficient pentru ca mersul, mai ales când este rapid, să ajungă la o cădere gravă. În plus, bicicliștii sunt condamnați la contactul inevitabil cu diverse tipuri de insecte, care, dacă ne intră în ochi, ne pot lipsi și de controlul asupra bicicletei. Pasionații de vehicule cu două roți ar trebui, de asemenea, să evite contactul direct cu razele soarelui. Expunerea pe termen lung și regulată a ochilor la soare poate cauza defecte de vedere și poate duce la boli grave - inclusiv cataractă sau degenerescență maculară. Din acest motiv, persoanele care practică sport în aer liber trebuie să aibă o grijă deosebită de vedere.

Ochelari de protecție pentru cască de ciclism - ce altceva ar trebui să știi despre ei?

Desigur, pe lângă funcțiile mai sus menționate, ochelarii MTB ne vor proteja și de noroiul care zboară spre noi de sub roți, de întâlnirea neplăcută cu crengile în timpul mersului prin pădure și împotriva vântului, mai ales în timpul coborârilor. Accesoriile descrise sunt recomandate in special iubitorilor de plimbari in conditii extreme. În cazul condusului clasic în oraș, ochelarii vor fi complet suficienti. Cu toate acestea, dacă ne place să ne mișcăm pe teren sau preferăm tipurile de ciclism gravitațional, ochelarii de protecție sunt cea mai bună soluție. Modelele disponibile in oferta noastra se remarca prin aderenta perfecta pe fata. În consecință, datorită lor, puteți conta pe cel mai înalt nivel de securitate. Vom aprecia prezența lor și în toamnă. Echipat cu o curea reglabilă, riscul de alunecare accidentală a ochelarilor este minim.

Ce ochelari găsiți în oferta noastră?

Oferim o gamă largă de produse, disponibile în diverse game de preț și destinate diferitelor condiții. Ochelarii de protecție pentru bicicletă protejează eficient nu numai ochii, ci și o parte a feței, datorită designului lor și prezenței unui cadru special. Modelele pe care le oferim protejează și împotriva radiațiilor solare, la care suntem expuși, chiar și în zilele înnorate. Un alt avantaj este garantia unei vizibilități foarte bune și a unui câmp vizual larg. Cadrul protejează împotriva jetului de aer, resimțit mai ales când se deplasează cu viteză mare. Echipate cu un strat de silicon, accesoriile rămân ferm în poziție și garantează o aderență perfectă. Din acest motiv, sunt perfecti ca ochelari de protectie pentru o casca de bicicleta – atat in varianta standard cat si in modelele full face.

Ochelari de ciclism cu sticlă înlocuibilă - ce îi face să iasă în evidență?

O mare parte a sortimentului nostru sunt produse care permit înlocuirea sticlei. Este o soluție foarte bună pentru persoanele care merg pe bicicletă în diferite momente ale zilei și au grijă de o protecție eficientă în toate condițiile. Geamurile pot fi transportate cu succes și înlocuite dacă este necesar. Sistemul de schimb în sine este foarte simplu și rapid și, cel mai important, nu există riscul de a deteriora cadrul. Oferim o gamă largă de sticlă în diverse culori, care se traduce prin cantitatea de lumină transmisă. Pe lângă protecția eficientă împotriva UVA și UVB, acestea au și un strat anti-aburire. În plus, ochelarii de protecție pentru downhill se remarcă prin vizibilitate bună, fără distorsiuni și oboseală a ochilor.

Informații suplimentare despre ochelarii de protecție pentru ciclism

Sortimentul include și versiuni cu lentilă cu geam dublu, ceea ce reduce semnificativ problemele asociate cu evaporarea, indiferent de condițiile predominante. Toate modelele sunt bine ventilate, ceea ce se traduce printr-un confort foarte ridicat de utilizare. Prezența numeroaselor orificii de admisie a aerului face ca ochelarii ochelarilor de ciclism să elimine perfect umezeala și să asigure o circulație adecvată. Spuma cu trei straturi este, de asemenea, responsabilă pentru absorbția eficientă a transpirației. Accesoriile sunt vândute în cutii robuste pentru depozitare ușoară și transport în siguranță. De asemenea, vă invităm să vă familiarizați cu sortimentul Ochelari de ciclism , perfecti pentru plimbări recreative prin oraș.citiți mai departe colaps