Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Maletine pentru biciclete - o modalitate convenabilă de a vă depozita bagajele

Genți pentru biciclete este soluția perfectă pentru persoanele care doresc să transporte bagaje în timp ce merg cu bicicleta. Ele nu numai că vă permit să transportați lucrurile în mod convenabil, dar vă asigură și siguranță și protecție împotriva daunelor. La MikeSPORT, oferim diferite tipuri de sacouri care pot fi montate pe diferite locuri de pe bicicleta, in functie de nevoile utilizatorului.

Descoperă cele mai bune genți pentru biciclete pentru aventurile tale de ciclism

Planificați o excursie cu bicicleta? Unul dintre cele mai importante accesorii de care ai nevoie estegenți pentru biciclete .Genți pentru biciclete este un accesoriu versatil care vă permite să vă depozitați elementele esențiale, inclusiv haine de rezervă, sticle de apă, gustări, gadgeturi electronice și multe altele.

Cu toate acestea, cu o gamă atât de largă de sacoșe de biciclete de pe piață, găsirea celui potrivit poate fi copleșitoare. De aceea, oferim cele mai bune genți de biciclete pentru aventurile tale de ciclism.

Sacoșe și genți pentru biciclete în magazinul MikeSPORT

Magazinul MikeSPORT oferă o gamă largă de sacoșe de biciclete de la mărci renumite precum Basil, Topeak, Force, Extrawheel, Zefal și Rockbros. În magazinul nostru online veți găsi diverse tipuri de sacoșe, inclsaci pentru bikepacking,saci / genți de șa,saci / saci de portbagaj,saci / genți de ghidon,saci / genti de telefon si remorci ptgenți pentru biciclete. De asemenea, oferim accesorii pentru biciclete pentru atașarea sacoanelor pentru a vă permite să vă transportați în siguranță bagajele în timp ce mergeți cu bicicleta.

Iată tot ce trebuie să știi despre genți pentru biciclete și despre cum să-l alegi pe cel potrivit pentru nevoile tale de ciclism.

Tipuri de genți pentru biciclete

In oferta magazinului MikeSPORTgenți pentru biciclete au fost împărțite în mai multe categorii, fiecare având un scop specific. Cele mai comune tipuri de sacoșe pentru biciclete sunt:

  1. Maletine/genti de ghidon inclusivsaci pentru telefon si alte genti in care putem pune chei, bare sau batoane energetice, chei si o camera de aer
  2. Sacoșe / genți cadru - mărime mediesaci la care vom impacheta cele mai necesare lucruri i se va potrivi si o geaca de ciclism.
  3. Sacoșe sub șaua bicicletei - ideal pentru ambalarea unui tub de bicicletă, chei pentru biciclete, pârghii pentru roți și petice pentru biciclete
  4. Maletine pentru un suport de biciclete - cel mai maresaci unde ne vom face bagajele pentru cateva zile de ciclism
  5. Maletine pentru biciclete Acesta estesaci pentru pietriș sau MTB, concepute astfel încât să puteți lua cele mai necesare lucruri pentru câteva zile de excursii cu bicicleta fără a fi nevoie să montați suporturi pentru biciclete
  6. Rucsacuri de ciclism, util mai ales pentru o pungă de apă. Modelele mai mari pot găzdui chei de bicicletă, bare și geluri energetice, precum și îmbrăcăminte pentru ciclism.

Genți pentru biciclete / genți de ghidon - pentru bagaje ușoare

Sacoșele de ghidon și gențile de bicicletă sunt soluția perfectă pentru bicicliștii care caută genți practice și funcționale care să găzduiască cele mai necesare lucruri. Este de remarcat faptul că așasaci sunt, de asemenea, foarte populare printre pasionații de ciclism.

De ce merită să investești într-o astfel de husă? În primul rând, oferă confort în timpul mersului, deoarece biciclistul nu trebuie să se oprească pentru a ajunge la articolele necesare. In plus, datorita faptului ca bagajul este asezat pe ghidon, poti evita echilibrarea incomoda a bagajelor grele pe spate.

Un alt avantaj al acestui tip de sacouri este versatilitatea lor. Se potrivesc diferitelor tipuri de biciclete și vă permit să transportați cele mai importante lucruri, cum ar fi un telefon, chei sau batoane energetice. Datorită acestui lucru, biciclistul se poate concentra pe plăcerea de a conduce fără a-și face griji cu privire la lipsa articolelor necesare.

În concluziesaci Gențile pentru ghidon sunt soluția perfectă pentru persoanele care au nevoie să transporte doar bagaje ușoare, precum telefon, portofel sau chei. La MikeSPORT, oferimgenți pentru biciclete pentru volan în diferite dimensiuni și capacități, astfel încât să puteți alege produsul care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Sacoșe / genți cadru - dimensiuni mici și medii

Sacoșele / gențile pentru cadru sunt soluția perfectă pentru bicicliștii care au nevoie de spațiu pentru articole ceva mai mari în călătorii. Cele mici și mijlociisaci este plasat deasupra cadrului bicicletei, ceea ce permite accesul usor la toate lucrurile de care ai nevoie. Datorită acestora, puteți împacheta nu numai cele mai necesare articole, cum ar fi o jachetă, camera de aer sau cheile, ci și o cameră compactă sau un portofel.

Este demn de remarcat faptul căsaci Gențile / cadru sunt, de asemenea, o soluție excelentă pentru persoanele care călătoresc cu bicicleta în grup. În cazul unor situații neprevăzute, cum ar fi o defecțiune a bicicletei sau o ploaie neașteptată, puteți ajunge rapid la lucrurile necesare fără a fi nevoie să opriți întregul grup. În plus, datorită materialelor durabile și încuietorilor solide, toate articolele sunt asigurate în siguranță împotriva căderii în timpul conducerii.

Genți pentru biciclete sub șa - confortabile și ușor de utilizat

Sacoșele de geantă sunt soluția perfectă pentru bicicliștii care caută confort și practic. Sunt genți mici care pot fi montate sub șa, fără a fi nevoie de suport pentru biciclete. Într-o astfel de husă poți încăpea cele mai importante unelte de ciclism, chei, petice și un tub, așa că le vei avea mereu la tine când este nevoie.

Datorită utilizării soluțiilor inovatoare,saci sacoșele sunt foarte ușor de utilizat și permit accesul rapid la compartimentul de depozitare. Pur și simplu îl prindeți sub șa și apoi reglați curelele după cum este necesar pentru o prindere sigurăsaci in timp ce conduci.

În oferta MikeSPORT veți găsisaci șei de diferite mărci, precum Topeak, FORCE, SPORT ARSENAL, ROCKBROS concepute pentru a răspunde nevoilor fiecărui ciclist. Răsfoiți oferta noastră și alegeți o sacoșă care vă va fi perfectă.

Genți pentru biciclete pentru portbagaj – ideal pentru călătorii mai lungi

Dacă plănuiți o călătorie mai lungă cu bicicleta, atuncisaci pentru un suport pentru biciclete este o necesitate! Ei sunt cei mai marisaci în oferta noastră, care vă permit să împachetați tot ce aveți nevoie pentru câteva zile de aventură cu bicicleta.

În magazinul nostru MikeSPORT veți găsi multe modele de portbagaje pentru biciclete care sunt impermeabile și rezistente la deteriorare, ceea ce este foarte important în timpul călătoriilor ulterioare. Nu mai trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără spațiu pentru lucrurile dvs., deoarece acesteasaci au o capacitate de la câțiva până la câțiva litri!

Important este ca asamblarea acestor sacoase este foarte usoara si nu necesita mult timp sau unelte specializate. Pur și simplu le montezi pe suport și ești gata să pornești în aventura ta de ciclism.

Nu aștepta, alege-ți sacoșul perfect pentru un suport de biciclete și bucură-te de libertatea de a călători!

 

Maletine pentru biciclete - adică am o bicicletă cu pietriș sau mtb și vreau să merg într-o excursie cu bicicleta

Maletinele pentru biciclete sunt soluția perfectă pentru iubitorii de călătorii mai lungi cu bicicleta, în special pe bicicletele cu pietriș și MTB. Acestea suntsaci special conceput pentru a găzdui elementele esențiale pentru câteva zile de expediție, precum un sac de dormit sau chiar un cort mic, provizii, unelte pentru bicicletă și câteva haine pentru bicicletă pentru schimbare. În plus, nu aveți nevoie de un suport pentru biciclete pentru a le monta -saci Bikepacking-ul se montează direct pe cadru și furcă, oferindu-vă mai multă libertate de a vă deplasa pe teren accidentat.

În oferta MikeSPORT veți găsi o selecție largă de sacoșe pentru bikepacking, diferite mărci și capacități. Manopera lor solida si rezistenta la apa garanteaza ca bunurile dumneavoastra vor fi in siguranta chiar si in cele mai dificile conditii meteorologice. Datorită sacoajelor de bikepacking, puteți porni într-o călătorie mai lungă cu echipament complet, fără să vă faceți griji pentru lipsa spațiului pentru lucrurile necesare.

Rucsacuri pentru biciclete ca o completare la sacoșele pentru biciclete

Rucsacuri pentru biciclete sunt solutia perfecta pentru persoanele care prefera libertatea de miscare si doresc sa aiba mainile libere in timp ce merg cu bicicleta, de asemenea, maresc posibilitatile de transport daca ai dejasaci bikepacking sau regulatsaci și încă nu ai suficient spațiu pentru a-ți lua toate lucrurile. In oferta MikeSPORT vei gasi rucsacuri de biciclete de diferite capacitati, ceea ce iti permite sa alegi un model pentru nevoile individuale.

Rucsacuri pentru biciclete sunt, de asemenea, o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să aibă o vezică de apă la îndemână. Datorită buzunarelor speciale, vezica de hidratare este ușor accesibilă și nu interferează în timpul conducerii.

Modelele mai mari de rucsacuri pentru biciclete pot găzdui chei, bare și geluri energetice, precum și îmbrăcăminte pentru biciclete. Datorită acestui lucru, nu trebuie să renunți la confort și să iei o geantă suplimentară cu tine. Pur și simplu pune rucsacul pe spate și bucură-te de libertatea de mișcare în timp ce mergi cu bicicleta.

Genți pentru biciclete pe telefon - pentru depozitarea în siguranță a dispozitivelor electronice

Genți pentru biciclete on the phone este o soluție perfectă pentru toți pasionații de ciclism care doresc să aibă dispozitivele electronice mereu la ei și să le depoziteze în siguranță în timpul călătoriei. Fără îndoială, acestea sunt una dintre cele mai bune investiții pentru persoanele care doresc să folosească tehnologia în timp ce se antrenează sau merg cu bicicleta.

Genți pentru biciclete nu sunt doar foarte practice, ci și foarte elegante și la modă. Sunt disponibile în multe culori, modele și dimensiuni diferite, ceea ce vă permite să alegeți modelul perfect pentru dvs. Avantajul lor este că sunt fabricate din materiale durabile, ceea ce garantează o durată lungă de viață a produsului și protecție împotriva deteriorărilor mecanice sau a condițiilor meteorologice.

Multe genți pentru telefoane pentru biciclete au, de asemenea, buzunare suplimentare care vă permit să depozitați alte obiecte mici, cum ar fi cheile sau un portofel sau o bancă de alimentare pentru telefon. Datorită acestui lucru, bicicliștii pot lua cu ei toate lucrurile necesare și le pot avea mereu la îndemână.

Genți pentru biciclete Suporturile pentru telefon sunt ușor de asamblat și dezasamblat, datorită cărora pot fi montate rapid și ușor pe ghidonul bicicletei. Toate modelele au o fereastră specială prin care ne putem vedea telefonul tot timpul, permițându-ne să vedem navigarea sau să obținem informații despre cine ne sună în prezent, fără a pierde controlul asupra bicicletei.

În concluzie,genți pentru biciclete pe telefon nu este doar o soluție practică și convenabilă, ci și un accesoriu la modă pentru fiecare biciclist. Datorită acestora, puteți avea întotdeauna la îndemână dispozitivele dumneavoastră electronice și le puteți depozita în siguranță în timp ce conduceți.

Merită să investeștisacicare vă va permite să vă depozitați în siguranță și convenabil telefonul și alte gadgeturi electronice. De asemenea, nu este nevoie să vă faceți griji că telefonul se udă în ploaie sau devine praf în timp ce conduceți pe drumuri cu pietriș.Genți pentru biciclete husele pentru telefoane au de obicei materiale speciale impermeabile sau care resping murdăria care ne protejează dispozitivele.

Genți pentru biciclete EXTRAWHEEL în magazinul online

Maletinele extrawheel sunt o soluție perfectă pentru bicicliștii care plănuiesc călătorii mai lungi și trebuie să împacheteze mai multe lucruri cu ele. Extrawheel este o companie poloneză specializată în producția de portbagaje și suporturi pentru biciclete.

Valoajele extrawheel sunt unice datorită sistemului lor inovator de montare. Datorită acestui fapt, nu aveți nevoie de un suport pentru biciclete pentru a vă transporta bunurile. Maletinele sunt montate direct pe roata din spate a bicicletei, ceea ce asigura transportul confortabil si sigur al lucrurilor de pe bicicleta.

Maletinele extrawheel oferă o capacitate mare, ceea ce înseamnă că puteți împacheta tot ce aveți nevoie pentru o călătorie mai lungă cu bicicleta. Brandul oferă șisaci confectionat din material impermeabil, care ofera protectie impotriva ploii si umezelii.

În oferta MikeSPORT veți găsi o selecție largă de sacoșe Extrawheel, care vă permite să alegeți modelul potrivit nevoilor individuale.

aleggenți pentru biciclete Marca TOPEAK și am de toate!

Marca TOPEAK este una dintre cele mai cunoscute și respectate mărci de producători de accesorii pentru biciclete din lume. Oferă o varietate de tipurisaci și genți pentru biciclete, inclsaci pentru bikepacking și genți de șa.

Genți pentru biciclete TOPEAK este soluția perfectă pentru bicicliștii care au nevoie de mult spațiu pentru a-și transporta bunurile. Aceste modele au curele de umăr confortabile, astfel încât pot fi luate cu ușurință de pe bicicletă. Maletinele TOPEAK se disting prin manoperă solidă și soluții funcționale, precum buzunarele exterioare și interne, suporturile pentru sticle de apă sau posibilitatea de a atașa reflectoare.

Gențile de șa TOPEAK sunt o soluție practică pentru persoanele care au nevoie să transporte doar câteva obiecte mici, cum ar fi unelte pentru bicicletă sau un tub de rezervă. Aceste huse pot fi montate cu ușurință sub șa și au întotdeauna la îndemână accesoriile necesare în timpul călăriei.

Maletinele TOPEAK pentru biciclete sunt o soluție pentru bicicliștii care preferă călătoriile lungi cu bicicleta fără a fi nevoie să monteze un suport. Acestea luminoase și încăpătoaresaci sunt concepute pentru a găzdui cele mai necesare lucruri pentru câteva zile de mers cu bicicleta, precum un cort, sac de dormit sau haine de rezervă. Aceste modele se caracterizează prin material durabil, rezistență la apă și soluții funcționale, precum buzunare suplimentare sau un sistem de atașare la cadrul bicicletei.

Calitate înaltă la un preț accesibilgenți pentru biciclete marca FORCE

Dacă sunteți în căutarea unor sacoșe bune pentru bicicletă la un preț accesibil, cu siguranță merită să acordați atenție mărcii FORCE. Produsele lor se caracterizează prin înaltă calitate și durabilitate, ceea ce le face o alegere excelentă pentru persoanele care folosesc adesea bicicleta și au nevoie de o modalitate fiabilă de a-și transporta bunurile.

In oferta FORCE vei gasi diverse tipuri de sacose de biciclete, inclusiv cele clasicesaci latură,saci si pe portbagajsaci şa. Toate produsele sunt realizate din materiale durabile, ceea ce le garantează o durată lungă de viață și rezistență la deteriorare.

Mai mult, oferă și FORCEgenți pentru biciclete complet cu buzunare impermeabile, ceea ce face ca lucrurile să fie sigure și uscate chiar și pe vreme ploioasă. Toate acestea la un preț accesibil, ceea ce face din produsele FORCE soluția perfectă pentru bicicliștii care doresc să fie siguri căsaci nu sunt doar durabile, ci și ieftine.

Genți pentru biciclete iar rucsacuri de ciclism și genți de mână pentru navetiști - alegeți marca BASIL

Căutați sacoșe și rucsacuri practice și elegante pentru deplasarea la serviciu? Vă recomandăm marca BASIL! Colecțiile lor de genți și rucsacuri pentru ciclism sunt atât funcționale, cât și la modă, așa că sigur vei găsi ceva pentru tine. In oferta le vei gasi pe amandouagenți pentru biciclete pentru portbagaj, precum si genti de dama si barbati dedicate bicicletei cu carlige speciale, precum si rucsacuri cu buzunare incorporate pentru laptop, telefon si alte accesorii. Toate acestea la un preț accesibil, fără a face compromisuri la calitate. Alege BASIL și bucură-te de o călătorie confortabilă la serviciu!

Rockbros are o gamă largă de sacoșe și genți pentru biciclete la prețuri mici și de înaltă calitate

Dacă sunteți în căutarea unor sacoșe și genți de bicicletă de bună calitate, dar la un preț accesibil, merită să acordați atenție mărcii Rockbros. Este un producător care oferă o selecție uriașă de produse, inclusiv sacoșe și genți pentru biciclete în diverse categorii, cum ar fi bikepacking,saci pentru portbagaj sau saci cu cadru. În plus, Rockbros se concentrează pe soluții inovatoare, datorită cărora produsele lor sunt funcționale și ușor de utilizat. Indiferent dacă ești un începător sau un ciclist experimentat, Rockbros are ceva pentru tine.

citiți mai departe colaps