Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Sortiment
  • Mărimea
  • Sex
  • Culoare
  • Rezistent la apă
  • Scara de rigiditate
  • Tipul de pantofi
  • Tip șiret
Clar Filtru

Pantofi de ciclism CRONO - istoria companiei

CRONO este o companie italiană care produce încălțăminte de ciclism de peste 40 de ani. Oferta brandului include încălțăminte atât pentru cicliștii de drum, cât și pentru cei montani, precum și încălțăminte de triatlon și antrenament. Compania este specializată în producția de pantofi de înaltă calitate, folosind tehnologii și materiale precum piele naturală și tălpi din fibră de carbon.

Pantofi de ciclism italieni CRONO - calitate premium

Printre modelele de pantofi CRONO oferite se gasesc pantofi cu sisteme de prindere si catarame BOA, precum si pantofi cu rigiditate reglabila a talpii. Compania oferă, de asemenea, o gamă largă de mărimi, ceea ce vă permite să alegeți mărimea potrivită a pantofului pentru nevoile și preferințele individuale ale utilizatorului.

În general, pantofii de ciclism CRONO sunt considerați pe scară largă ca pantofi de înaltă calitate, deși, desigur, opiniile utilizatorilor pot diferi în funcție de preferințele și nevoile individuale.

Aceasta este o prezentare a produselor brandului CRONO, un producător proeminent de pantofi de ciclism din Italia, care oferă pantofi de ciclism extrem de sofisticați, care îndeplinesc atât cerințele cicliștilor de drum, cât și ale celor montan, ale triatleților, precum și ale iubitorilor de ciclism pe pietriș și trail.

Pantofii de ciclism CRONO sunt sinonimi cu cea mai înaltă calitate și confort excelent. Fiecare model este conceput pentru a asigura nu numai performanță optimă, ci și durabilitate și siguranță.

Gama CRONO include pantofi de ciclism rutier care sunt echipati cu tehnologii si materiale inovatoare, precum fibra de carbon si sisteme de prindere BOA, pentru o potrivire extrem de precisa. Colecția de pantofi MTB/XC include modele cu rigiditate reglabilă a tălpii, care oferă și mai mult confort în timpul călătoriilor lungi.

Ce pantofi de ciclism oferă CRONO?

Pantofi de iarnă pentru ciclism rutier CRONO oferă o protecție excelentă împotriva frigului și umezelii, datorită cărora bicicliștii pot merge cu bicicleta toată iarna.

Pantofi de ciclism CRONO gravel la randul lor, sunt ideale pentru iubitorii de a conduce pe drumuri neasfaltate, oferind tractiune si confort excelent pe orice teren.

O colecție de pantofi de ciclism pentru triatlon Marca CRONO a fost concepută având în vedere confortul și viteza. Acești pantofi sunt ușori și confortabili, oferind în același timp performanțe excelente pentru fiecare etapă a triatlonului tău.

Pentru iubitorii de ciclism off-road, marcaCRONO oferă pantofi de ciclism cu platformă (serie Outdoor), care sunt echipate cu tălpi speciale și elemente de prindere, datorită cărora utilizatorii au o aderență și un confort excelent la fiecare călătorie.

Oferta de marcă CRONO include și pantofi de bicicletă dedicati cicliștilor de munte, care oferă confort, durabilitate și siguranță atunci când mergi pe teren dificil.

Pantofi de ciclism MTBPantofii CRONO sunt echipati cu talpi special concepute care ofera aderenta si stabilitate excelenta atunci cand mergi pe munte. In plus, aceste modele au sisteme speciale de prindere sau catarame care permit ajustarea precisa a pantofilor la picior.

Oferta CRONO include sipantofi de iarna pentru ciclism mtbcare garantează protecție împotriva înghețului și umezelii, ceea ce vă permite să continuați să conduceți în condiții dificile de iarnă.

Toți pantofii de ciclism CRONO sunt unici, deoarece folosesc tehnologii și materiale inovatoare, precum pielea naturală și fibra de carbon, ceea ce se traduce printr-un confort și performanță excelente la fiecare cursă. Fiecare model a fost proiectat având în vedere cea mai înaltă calitate și confort, ceea ce le face perfecte pentru orice tip de ciclism. Investește în pantofi de ciclism CRONO și bucură-te de calitate și confort excelent în timpul fiecărei călătorii cu bicicleta!