Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Faruri Si Stopuri Bicicleta

Iluminează-ți drumul și asigură vizibilitatea după întuneric. Lămpile pentru biciclete sunt unul dintre cele mai importante elemente pe care ar trebui să le aibă orice pasionat de biciclete. Iluminatul bicicletei este atât luminile din față care scot în evidență traseul din fața ta, cât și luminile din spate care semnalează prezența ta celorlalți utilizatori ai drumului. De asemenea, puteți obține o lampă de frână sau alte lămpi care vor îmbunătăți siguranța luminii. Prezența lor și funcționarea corectă este o chestiune de siguranță, de aceea aveți nevoie de ele indiferent dacă călătoriți pe drumuri, sălbăticie sau alei de parc.

Iluminare față și spate pentru bicicletă

Iluminarea bicicletei din față se distinge prin lumină albă și mai multă putere. Diodele LED puternice, care se regasesc in modelele moderne pe care le propunem, sunt eficiente si economisind energie. LED-urile roșii sunt echipate cu iluminare din spate a bicicletei , care vă va îmbunătăți vizibilitatea după întuneric.

În sortimentul nostru veți găsi o selecție largă de lămpi față și spate. De asemenea, oferim seturi de iluminat pentru biciclete gata făcute pentru față și spate. Datorită soluțiilor de asamblare universale, utilizarea lor este extrem de simplă. Toate accesoriile pentru biciclete pe care le oferim se remarcă și prin fiabilitate și calitate înaltă, așa că nu ezitați să cumpărați!citiți mai departe colaps