Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Căști de biciclete

Siguranța nu este o necesitate, iar protecția capului este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când mergeți cu bicicleta, indiferent de stilul preferat. Un accident se poate întâmpla oricând, oriunde, iar consecințele chiar și ale unui accident discret pot fi foarte grave. O cască de bicicletă este, prin urmare, un element obligatoriu al echipamentului, datorită căruia puteți evita consecințele periculoase ale căderii dintr-un vehicul cu două roți.

Căștile moderne pentru biciclete sunt ușoare și confortabile și, pe lângă asigurarea siguranței, îmbunătățesc și aerodinamica și confortul la mers. De asemenea, producătorii încearcă să aibă grijă de estetică, introducând pe piață numeroase modele cu un aspect atractiv și interesant. Datorită acestui fapt, toată lumea poate găsi o cască facială care să se potrivească personalității lor. Mai ales căștile de biciclete pentru femei și copii au multe variante estetice. De asemenea, merită să fim atenți la căștile de bicicletă Bell, care se caracterizează printr-un design interesant și culori bogate.

În magazinul Mikesport.ro puteți cumpăra o calitate excelentă cască de biciclete de pentru femei, bărbați sau copii. Vindem doar echipamente și accesorii pentru biciclete de la mărci dovedite și de renume. Căștile de bicicletă Giro sau căștile de bicicletă Uvex pe care le oferim sunt produse de primă clasă care sunt utilizate, printre altele, de profesioniști și cei mai buni bicicliști din lume. Alătură-te lor și tu!

Căști de biciclete pentru bărbați și femei

În magazinul Mike SPORT poți cumpăra o cască de bicicletă pentru femei, bărbați sau copii de calitate excelentă . Vindem doar echipamente și accesorii pentru biciclete de la mărci dovedite, de renume. Căștile de biciclete Giro sau Uvex pe care le oferim sunt produse de top folosite de profesioniști și cei mai buni cicliști din lume. Alătură-te lor!

Căști de ciclism sigure și confortabile

Dintre numeroasele accesorii pentru biciclete, casca de ciclism este pe primul loc pe lista accesoriilor necesare. Asociat în principal cu ciclismul competitiv și profesionist, de fapt, este util oricărui biciclist, pe orice traseu. Căștile de bicicletă sunt accesorii discrete, care totuși, dacă este necesar, salvează sănătatea și viața bicicliștilor.

Chiar și atunci când conduceți prin oraș cu o viteză mică, poate apărea o coliziune, care poate reprezenta o amenințare pentru sănătate sau viață. Prin urmare, protecția adecvată a capului este ceva ce toți bicicliștii ar trebui să-și amintească!

În sortimentul nostru veți găsi căști de ciclism care garantează siguranță deplină la conducere. Datorită structurii lor puternice, ele protejează eficient capul. În plus, branțul lor moale oferă o absorbție suplimentară a șocurilor în cazul unui accident și în timpul conducerii - un nivel ridicat de confort. Căștile de bicicletă din oferta noastră sunt modele certificate cu, printre altele, aprobare oficială CE, precum și alte certificate europene de calitate și siguranță.

Pentru a asigura 100% siguranță, producătorii de căști pentru biciclete depun toate eforturile pentru a se asigura că produsele pe care le creează sunt de cea mai înaltă calitate. Căștile de bicicletă din materiale de înaltă calitate sunt extrem de durabile și rezistente la șocuri și impacturi. Datorită acestui fapt, ele protejează eficient capul și coloana cervicală în caz de coliziune și cădere.

Căști de biciclete rutiere, urbane și MTB

În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de căști pentru biciclete. Oferim modele pentru adulti - casti de biciclete rutiere , casti de biciclete de oras si MTB , precum si casti de biciclete pentru copii.

Căștile de biciclete pe care le veți găsi în sortimentul nostru sunt modele mai mult sau mai puțin construite. Oferim căști de ciclism care acoperă doar partea superioară a capului, modele semiconstruite cu o protecție suplimentară a ochilor, precum și căști complet închise pentru ciclism cross sau DownHill.

Căști sigure pentru biciclete pentru copii

Siguranța pe traseu este extrem de importantă - mai ales pentru cei mai tineri utilizatori ai drumului. În sortimentul nostru veți găsi o selecție largă de căști de biciclete pentru copii, garantând celor mai mici o mai mare siguranță. Printre căștile pentru copii puteți găsi modele pentru fete și băieți precum și căști universale. Oferim și căști pentru tineret cu funcție practică de ajustare.

Merită să ne amintim că o cască de bicicletă ar trebui să protejeze capul copilului și atunci când călătorește pe un scaun de bicicletă.

Cască de bicicletă confortabilă și elegantă la mikesport.ro

Căștile noastre de siguranță de înaltă calitate pentru bicicletă nu oferă doar protecție eficientă pentru cap și gât. Modelele pe care le oferim se caracterizeaza si printr-o estetica inalta si un stil interesant. O gamă largă de modele și culori ale căștilor de bicicletă face ușor chiar și pentru cel mai pretențios ciclist să găsească un model potrivit care să îndeplinească nu numai așteptările și nevoile sale tehnice, ci și gusturile sale.

Verifică oferta noastră și găsește o cască de bicicletă care te va proteja pe drum și care se va potrivi perfect cu ținuta ta cu două roți sau ciclism. Puteți alege modele clasice, discrete sau căști cu culori și design neobișnuite, originale - decizia vă aparține!citiți mai departe colaps