Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Mărimea
  • Sex
  • Culoare
  • Sistem MIPS
Clar Filtru

Siguranta si stil: casca de bicicleta pentru copii

Siguranța pe primul loc: Cască pentru diferite grupe de vârstă

Siguranța în timpul mersului cu bicicleta este esențială, iar protecția capului este crucială în acest aspect. De aceea, în oferta noastră am pregătit o selecție largă de căști adaptate nevoilor copiilor de diferite vârste. Începând cu o cască pentru sugar, printr-o cască pentru copil de 2 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani și 7 ani, fiecare părinte va găsi aici protecția potrivită pentru micuțul său. Căștile noastre pentru copii sunt atent selectate și provin de la producători renumiți precum GIRO, BELL, UVEX, ALPINA, CAIRN, FORCE și LAZER.

Confort și potrivire: cască de bicicletă pentru copii

Când vine vorba de casca pentru un copil, confortul și potrivirea sunt la fel de importante ca și siguranța. Oferim căști reglabile, care permit o potrivire perfectă a căștii pe capul copilului. Acest lucru este important, mai ales în contextul copiilor cu creștere rapidă, care adesea au nevoie de o cască pentru un copil de 2 ani, iar la scurt timp după o cască pentru un copil de 3 ani. Indiferent de vârstă, ne asigurăm că o cască de bicicletă pentru un copil este atât sigură, cât și confortabilă.

Casca pentru fata si baiat: Varietate de modele si culori

Modă și funcționalitate: Cască pentru fete

Dacă sunteți în căutarea unei căști pentru o fată, oferta noastră este creată având în vedere gusturi și preferințe diverse. Ne-am asigurat că căștile de bicicletă pentru fete nu numai că îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță, ci sunt și estetice și atractive pentru utilizatorii tineri. O varietate de modele și culori se va asigura că fiecare fată va găsi ceva pentru ea însăși.

Căști pentru băieți: siguranță și stil într-una

Nu am uitat nici de băieți. Oferta noastră include căști care combină nu numai cele mai înalte standarde de siguranță, ci și un design atractiv. Având în vedere diferitele preferințe ale tinerilor noștri clienți, oferim căști în diverse modele și culori. În acest fel, fiecare băiat, fie că caută o cască de bicicletă pentru un copil sau o cască pentru un copil de 4 ani, va găsi ceva care să-l intereseze și să i se potrivească.

Casca pentru copii: protectie completa

Totul într-un singur loc: oferim mai mult decât o cască de bicicletă

Nu ne limităm la a oferi doar o cască de bicicletă pentru copii. Aici vei gasi o gama variata de casti pentru copii, concepute pentru diverse forme de activitate si nevoi. Aceasta include și o cască și protecții pentru copii, care este trusa perfectă pentru cicliștii începători și pentru cei care au făcut deja primii pași în lumea incitantă a sporturilor extreme.

Casca de protectie pentru copii: Nu numai pentru biciclisti

Ne dăm seama că copiii sunt activi în moduri diferite. De aceea, sortimentul nostru include și căști de protecție pentru copii, care sunt perfecte pentru micii exploratori care iubesc un stil de viață activ mult dincolo de pista de biciclete.

Căști vechi de un an: siguranță de la bun început

Dacă copilul tău este încă în copilărie, avem și noi ceva pentru tine. Oferim casti de un an care sunt special concepute pentru a asigura siguranta si confort maxim celor mici.

Ce casca de bicicleta sa alegi? Clasament și sfaturi

Clasamentul căștilor de bicicletă: mărci de încredere într-un singur loc

Dacă vă întrebați care cască de bicicletă este cea mai bună pentru copilul dvs., clasamentul nostru pentru căști de bicicletă este un loc minunat pentru a începe. Pe lista veti gasi casti de la producatori de incredere, precum casca de bicicleta GIRO, casca de bicicleta BELL, precum si casti UVEX pentru copii. Acest clasament este pregătit cu atenție pentru a vă ajuta să alegeți cea mai sigură și mai confortabilă cască.

Cum să alegi mărimea potrivită pentru cască: Sfaturi utile

Alegerea căștii potrivite nu se termină cu alegerea mărcii și a stilului. De asemenea, este important ca casca să se potrivească bine. În ghidul nostru veți învăța cum să măsurați circumferința capului pentru cască și cum să alegeți dimensiunea potrivită a căștii pentru a asigura siguranță și confort maxim în timpul mersului.

Datorită unei abordări cuprinzătoare a subiectului căștilor pentru copii, oferim produse care nu numai că vor asigura siguranță, dar vor satisface și gusturile celor mai tineri utilizatori. Prin urmare, fie că cauți o cască pentru un copil de 2 ani, o cască pentru un copil de 3 ani, sau o cască de bicicletă pentru un copil de 5 ani, aici vei găsi tot ce ai nevoie.


Întrebări și răspunsuri: Întrebări frecvente despre căștile de biciclete pentru copii

Pana la ce varsta este recomandat sa porti casca?

În Polonia, nu există nicio obligație legală de a purta o cască de bicicletă pentru copii. Cu toate acestea, pentru un plus de siguranță, vă recomandăm să folosiți o cască de la o vârstă fragedă.

De la ce varsta este recomandata casca pentru copil?

Oferim căști pentru copii în fiecare etapă de dezvoltare, începând cu o cască pentru un copil de un an. Vă recomandăm să folosiți o cască de la o vârstă fragedă pentru o protecție optimă.

Ce cască de bicicletă pentru un copil de 5 ani?

Pentru copiii de 5 ani, recomandăm căștile pentru biciclete pentru copii cu dotări suplimentare precum reglarea și ventilația. Casca de bicicleta GIRO sau casca de bicicleta BELL sunt alegeri excelente. Mărimea pentru un copil de 5 ani va fi probabil în intervalul circumferinței capului de 50-55 cm.

Ce mărime de cască de bicicletă pentru un copil de 3 ani?

Pentru a alege dimensiunea potrivită a căștii, merită să măsurați circumferința capului copilului. Căștile cu circumferința capului de 48-52 cm sunt recomandate copiilor de 3 ani.

Ce cască pentru un copil de 4 ani?

Pentru copiii de 4 ani, recomandăm căștile cu funcții suplimentare precum ventilația și încuietoarea reglabilă. Branduri precum UVEX și ALPINA oferă aceste caracteristici în căștile copiilor lor, intervalul de circumferință a capului va fi similar cu cel al unui copil de 3 ani și va fi de 48-52 cm.

Ce mărime de cască pentru un copil de 2 ani?

Mărimile recomandate pentru copiii de 2 ani sunt căștile cu circumferința capului de aproximativ 46-50 cm. O cască de bicicletă pentru un copil de 2 ani ar trebui să fie reglabilă pentru o potrivire mai bună.

Poate un copil să călătorească fără cască?

Da, conform legii poloneze, copiii pot merge pe bicicletă fără cască. Cu toate acestea, pentru siguranța lor, recomandăm utilizarea acestuia.

Este obligatorie o cască de bicicletă pentru un copil în 2023?

Nu, în Polonia în 2023 nu există nicio obligație de a purta o cască de bicicletă pentru copii.

Cât costă amenda pentru că nu porți cască?

În Polonia, nu există nicio amendă pentru că nu purtați cască în timp ce merge cu bicicleta, cu excepția cazului în care copilul merge pe o motocicletă, pe patru roți sau pe moped.

Cum să alegi o cască bună pentru un copil?

Pentru a alege o cască bună pentru un copil, merită să acordați atenție caracteristicilor precum reglarea, ventilația și protecția suplimentară. Consultați și clasamentul nostru de căști de biciclete pentru copii.

Un copil trebuie să poarte cască?

Deși nu este obligatoriu de lege în Polonia, recomandăm folosirea unei căști pentru o protecție optimă.

Cum să alegi o cască de bicicletă pentru un copil?

O cască bună trebuie să se potrivească bine, să fie reglabilă și ventilată. Oferim diverse marci precum casca de bicicleta GIRO sau casca de bicicleta BELL care ofera aceste functii.

Cum să alegi mărimea potrivită pentru cască?

Pentru a alege dimensiunea corectă a căștii, trebuie să vă măsurați circumferința capului. Vă recomandăm să utilizați o bandă de măsurare de croitorie pentru măsurare precisă.

Cum să alegi mărimea potrivită pentru cască?

Mărimea optimă a căștii poate fi selectată prin măsurarea circumferinței capului și comparând-o cu mărimile oferite de producător.

Cum se măsoară circumferința capului unui copil pentru o cască de bicicletă?

Cel mai bine este să folosiți o bandă de măsură de croitor pentru a măsura circumferința capului. Măsurătoarea trebuie făcută la aproximativ 1 cm deasupra sprâncenelor și urechilor, în partea cea mai lată a capului.

citiți mai departe colaps