Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Picioare / mâneci / genunchiere)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Extractor
 • Material
 • Rezistent la apă
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Perechi incluse
Clar Filtru

Picioare de ciclism și mâneci de ciclism

Ținuta de ciclism nu este doar pantaloni, un tricou și o cască - este, de asemenea, accesorii suplimentare și mici detalii care au un impact semnificativ asupra confortului și siguranței călăriei. Acestea includ picioare de bicicletă și mâneci de ciclism - accesorii apreciate în rândul bicicliștilor, care se dovedesc mai ales toamna și iarna, când temperatura și condițiile meteo se simt din ce în ce mai mult. Ele nu numai că oferă căldură, ci și protejează împotriva vântului și a apei. În plus, picioarele și mânecile de bicicletă pot fi o completare elegantă a stilului de ciclism.

În această categorie, veți găsi cele mai bune manșoane și picioare de bicicletă de la producători de renume, care sunt realizate din materiale atent selectate și răspund așteptărilor chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori.

Mâneci și picioare de ciclism pentru fiecare sezon

Sarcina principală a picioarelor de bicicletă și a mânecilor de ciclism este protecția termică a brațelor și picioarelor. Se folosesc atât cu pantaloni scurți sau cămăși fără mâneci, cât și cu costume – mai ales în zilele reci, de toamnă sau de iarnă. Asta nu înseamnă, însă, că nu vor funcționa bine în alte anotimpuri ale anului - pot fi utile chiar și în iulie, când vremea poate juca un truc în cel mai puțin așteptat moment.

Manecile, ca si picioarele unei biciclete, sunt realizate din materiale subtiri, usoare, care protejeaza perfect impotriva racirii. Poti alege si modele izolate, care vor fi perfecte in timpul antrenamentelor de iarna sau excursiilor in afara orasului.

Picioare și mâneci pentru ciclism, care sunt o protecție eficientă împotriva intemperiilor

În această categorie a magazinului nostru veți găsi picioare și mâneci de ciclism care vă vor proteja nu numai împotriva temperaturilor scăzute, ci și împotriva condițiilor meteorologice dificile. Produsele de cea mai bună calitate au funcții suplimentare, cum ar fi:

rezistent la vânt, datorită căruia asigură confort chiar și în timpul rafalelor de vânt puternice și reci;
etanșeitate, care vă permite să conduceți confortabil un vehicul cu două roți și pe vreme ploioasă.

Cele mai bune picioare și mâneci de bicicletă sunt realizate din materiale respirabile care transportă perfect excesul de umiditate fără a provoca transpirație excesivă. Acest lucru este de mare importanță în orice perioadă a anului, deoarece vă permite să vă bucurați de un confort maxim și reduce riscul de a vă îmbolnăvi.

Mâneci și picioare pentru o bicicletă - cel mai înalt confort de călătorie

Avantajul manșoanelor și picioarelor oferite pentru o bicicletă este și stabilitatea acestora. Dotate cu manșete și realizate din materiale adecvate, acestea nu vor aluneca în timpul conducerii. În plus, utilizarea lor nu implică riscul restricționării mișcărilor. În acest fel, câștigi libertate maximă în timpul multor ore de expediții sau antrenament.

Picioare de ciclism elegant

Manecile si picioarele de ciclism disponibile la Mike SPORT nu sunt doar despre confort si siguranta. Este, de asemenea, un stil atemporal care este mult apreciat de bicicliști. Accesoriile care se potrivesc corpului arată frumos și vă permit să creați un stil original - sunt disponibile atât în ​​negru clasic, cât și în alte variante de culoare. Datorită acestui lucru, poți găsi cu ușurință ceva potrivit pentru tine!

Maneci si picioare de ciclism la mikesport.ro

Scopul nostru este să creăm o gamă largă de mâneci și picioare pentru ciclism. Așadar, suntem capabili să răspundem așteptărilor celor mai pretențioși clienți și să venim în întâmpinarea gusturilor lor diverse!

Cantitatea merge mână în mână cu calitatea, motiv pentru care în această categorie vei găsi doar picioare și mâneci de bicicletă de la producători de renume. Vă recomandăm în special mărci precum: Deko Sport, Force, Rockbros, Rogelli și Roxx. Investind în soluțiile pe care le oferă, puteți fi sigur că achiziționați accesorii durabile și moderne - acesta este cel mai bun mod pentru o călătorie confortabilă în toate condițiile!

Cauți altceva? Consultați celelalte categorii ale magazinului Mike SPORT. Aici vei gasi cele mai bune haine de ciclism si pantofi de ciclism la preturi atractive. Alăturați-vă altor clienți mulțumiți și pariați pe cei mai buni!

citiți mai departe colaps