Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Mărimea
  • Culoare
  • Extractor
  • Material
  • Rezistent la vânt
  • Tăiere
Clar Filtru

Genunchiere pentru biciclete

Ciclismul este un sport care poate fi răsfățat atât iarna, cât și vara. Protecția adecvată a picioarelor este esențială, deci dacă intenționați să călăriți în zilele mai reci, ar trebui să investiți în genunchiere pentru biciclete. Sunt fabricate din materiale ușoare, dar flexibile, datorită cărora nu alunecă în timpul conducerii, ceea ce afectează în mod direct confortul purtării lor. Genunchierele, ca și alte articole de îmbrăcăminte pentru ciclism, oferă o protecție termică adecvată, deoarece ciclismul are loc adesea în condiții meteorologice schimbătoare, iar schimbările bruște de temperatură afectează negativ întregul corp.

Vă recomandăm o selecție largă de pantofi de ciclism și genunchiere de la producători renumiți - este o combinație de stil, confort și siguranță!

Genunchiere pentru ciclism - o modalitate pentru o plimbare confortabilă și sănătoasă

Genunchierele pentru biciclete pot fi folosite atât independent, de exemplu, pentru pantaloni scurti, cât și sub pantaloni lungi. Sarcina lor principală este să protejeze picioarele împotriva rănilor ușoare și a temperaturilor scăzute, motiv pentru care sunt recomandate mai ales toamna și iarna, când condițiile meteo devin mai solicitante. Totuși, ele pot fi folosite și în zilele mai calde - mai ales că protejează eficient articulațiile genunchilor și evită durerea.

Daca te antrenezi in conditii mai extreme, poti alege incalzitoare pentru pantofi de ciclism. Soluțiile suplimentare, cum ar fi micro fleece, le fac și mai calde și vă protejează picioarele chiar și împotriva celor mai scăzute temperaturi.

Cele mai bune materiale și soluții de subcostume termice

Genunchierele si incalzitele de bicicleta oferite sunt realizate din materiale usoare, dar foarte rezistente. Utilizarea țesăturilor selectate corespunzător face ca genunchierele pentru o bicicletă să scurgă eficient umezeala și să protejeze împotriva transpirației excesive, ceea ce vă va afecta pozitiv confortul și sănătatea!

Mai mult, in oferta Mike SPORT vei gasi genunchiere de bicicleta rezistente la vant , care sunt deosebit de utile toamna si iarna, in conditii meteorologice extrem de grele. Datorită extractoarelor folosite (obișnuite sau din silicon), acestea vor fi și stabile în timpul conducerii. Vă recomandăm și modele reflectorizante care vă vor ține în siguranță după întuneric.

Toți pantofii de ciclism și genunchierele termice aderă perfect de corp, fără a restricționa mișcarea, motiv pentru care sunt alese cu atâta nerăbdare de bicicliști.

Alegeți genunchiere elegante pentru biciclete

Vrei să te simți și să arăți grozav în timp ce conduci? Din acest punct de vedere, costumele de interior pentru biciclete vor satisface și așteptările dumneavoastră! Acest lucru se datorează designurilor lor moderne, adaptate gusturilor femeilor și bărbaților. La Mike SPORT vei gasi atat genunchiere clasice negre de bicicleta , cat si modele in culori originale. Vă recomandăm accesorii fluorescente care nu numai că arată grozav, dar vă fac și vizibil atunci când conduceți pe întuneric sau în condiții meteorologice dificile.

Oferta noastră include încălțăminte pentru pantofi de ciclism pentru bărbați, femei și utilizatori mai tineri, astfel încât toată lumea va găsi aici ceva potrivit pentru sine!

O gamă largă de încălțăminte pentru pantofi pentru ciclism într-un singur loc

Genunchierele pentru biciclete sunt disponibile in mai multe marimi (de la XS la 2XL). Datorită sortimentului bogat, suntem capabili să întâlnim diverse gusturi ale bicicliștilor, inclusiv pe cele mai pretențioase. Punem accent nu doar pe cantitate, ci mai ales pe calitate - in aceasta categorie veti gasi doar incalzitoare de biciclete de la cei mai respectati producatori de pe piata. Vă recomandăm în special mărci precum Deko Sport, Force sau Rogelli, care garantează durabilitate, confort și design modern al accesoriilor.

De asemenea, vă încurajăm să verificați și alte categorii ale magazinului nostru. Mike SPORT este cea mai moderna imbracaminte de ciclism si incaltaminte de ciclism, disponibila in multe variante si la preturi accesibile. Vă vom pune la dispoziție cel mai bun echipament care vă va permite să vă antrenați în toate condițiile!citiți mai departe colaps