Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Culoare
  • Rezistent la apă
  • Capacitate
  • Fixare
Clar Filtru

Huse și suporturi pentru telefoane pentru bicicletă

Dacă ciclismul este pasiunea ta, probabil știi cât de utilă poate fi o varietate de accesorii pentru biciclete. Gadgeturile care ușurează viața, care nu ar trebui să lipsească de pe bicicletă, includ suporturi de telefon. În zilele noastre, aproape toată lumea are un smartphone și îl folosește nu numai pentru comunicare - telefonul vă poate arăta calea, vă poate ajuta să înlocuiți un tub interior rupt sau să calculați distanța parcursă și să vă determinați viteza. Utilizarea funcțiilor sale va fi mult mai convenabilă dacă vă echipați cu un suport de smartphone adecvat pentru bicicleta dvs.

Suportul cu husa pentru telefon pentru o bicicletă este un însoțitor de neînlocuit al călătoriilor mai scurte și mai lungi. Nu numai că va ajuta să păstrați telefonul într-un loc vizibil și convenabil pentru funcționarea acestuia, dar îl va proteja și împotriva condițiilor meteorologice sau a căderii accidentale sau a altor daune mecanice. Majoritatea suporturilor disponibile astăzi pe piață sunt echipate cu un capac funcțional pentru telefon pentru bicicletă, cu un panou transparent în locul ecranului. Garantează protecție și, în același timp, permite funcționarea eficientă a panoului tactil al smartphone-ului.

În sortimentul nostru veți găsi doar suporturi pentru telefoane de înaltă clasă. Oferim o varietate de soluții, dar toate împărtășesc cea mai bună calitate și funcționalitate. Alegeți un suport din carcasă care se potrivește cu dimensiunea telefonului dvs. și călătoriți pe două roți fără griji!

Huse de încredere pentru biciclete pentru telefon

Husa pentru bicicletă pentru smartphone trebuie să fie durabilă. La urma urmei, protejează dispozitivul, adesea în valoare de câteva mii de zloți. Riscul de a cădea în timpul mersului este mare. Când utilizați telefonul, trebuie să îl asigurați corespunzător. Mai ales atunci când navigați sau efectuați o măsurare a performanței. O carcasă durabilă pentru biciclete ar trebui să combine mai multe proprietăți. Prima este o carcasă solidă. Protejează împotriva prafului, apei și șocurilor. Un altul este ușurința atașării. Mânerele speciale asigură o asamblare rapidă. Mărimea este, de asemenea, importantă. În mod ideal, ar trebui să se potrivească cu dimensiunile smartphone-ului stocat. Datorită acestui lucru, veți elimina problema mișcării celulelor.

Carcasă pentru biciclete sport pentru clienți pretențioși

O husă de telefon sport pentru o bicicletă nu este destinată doar să protejeze împotriva daunelor. Mulți utilizatori caută alte opțiuni. Buzunarele sunt un plus frumos. Vor servi drept ascunzători pentru bani și chei. Închiderea cu fermoar va împiedica căderea articolelor. Ieșirea pentru căști este, de asemenea, considerată o comoditate. Un grup mare de bicicliști nu își poate imagina o plimbare fără acompaniamentul muzicii lor preferate. Poate că tu însuți îi aparții.

Cu toate acestea, cu cât folosiți mai mult echipamentul, cu atât se descarcă mai repede. S-a găsit și o cale. Multe huse moderne pentru biciclete cu suport pentru smartphone au un compartiment suplimentar. Este destinat unui powerbank. Puteți găsi produse cu această soluție inovatoare pe site-ul nostru.

Husa telefonului pentru bicicleta care imbunatateste siguranta

Producătorii nu numai că îmbunătățesc funcționalitatea produselor lor. În plus, le pasă de securitate. Și nu numai smartphone-uri. O husă de telefon pentru bicicletă este adesea echipată cu reflectoare. Nu trebuie să fii convins cât de importante sunt acestea în utilizarea zilnică a două roți. Elementele care reflectă lumina nu numai că îmbunătățesc vizibilitatea după întuneric. Bine integrate în material, arată pur și simplu frumos. O husă de telefon pentru biciclete atractivă din punct de vedere vizual este o aromă care înfrumusețează un vehicul cu două roți.

Suport stabilizator pentru telefon pentru bicicleta

O husă de telefon pentru bicicletă este o categorie de accesorii utile pentru un ciclist. Un altul este suporturile pentru biciclete pentru smartphone. La urma urmei, nu tuturor le place un buzunar de material destul de mare. Foarte popular este și suportul discret de telefon pentru bicicletă. Atât printre profesioniști, cât și printre amatori. Acest tip de modul stabilizează eficient celula. Nici cele mai mari denivelări nu pot schimba poziția afișajului. Un suport solid pentru smartphone pentru biciclete de la branduri precum Zefal, Lezyne, Force sau Rockbros garanteaza ca dispozitivul tau este atasat permanent de cadru sau ghidon, eliminand riscul de cadere. Protejați electronicele într-un mod optim. Pariați pe un suport de telefon de încredere pentru o bicicletă de la o companie de renume.

Suporturi de telefon pentru biciclete pentru personalizare usoara

Adaptarea accesoriilor la preferințele dvs. facilitează operarea. În timp ce conduceți, vă place când totul este adaptat nevoilor dvs. Chiar și cel mai mic lucru afectează confortul condusului. Suportul de telefon pentru o bicicletă joacă, de asemenea, un rol important. Suporturile de telefon pentru biciclete pe care le oferim nu asigură doar o instalare ușoară. Operarea intuitivă va contribui la găsirea rapidă a celei mai avantajoase poziții. Datorită acestui lucru, smartphone-ul tău va fi la vedere în orice moment. Uită de problemele care te-au afectat până acum. Nu-ți vei mai pierde traseul. Vei avea control total asupra antrenamentului tău. Veți minimiza riscul de a deteriora dispozitivul la zero.

Un suport de telefon pentru biciclete nu numai pentru bicicliști

Companiile producătoare de suporturi pentru biciclete pentru telefoane le pregătesc nu doar cu gândul la bicicliști. De asemenea, le puteți folosi cu succes în timp ce rulați. Acest lucru este confirmat de produsele Topeak sau SP Connect. Benzile speciale vă permit să îl puneți pe încheietura mâinii sau pe braț. Absorb perfect greutatea celulei, astfel încât nici măcar nu veți simți că o porți.

Investește în suporturi și huse pentru biciclete durabile și dovedite pentru telefonul tău. Accesorii de la cei mai buni producători sunt disponibile în magazinul nostru. Ne bucurăm de cumpărăturile tale!citiți mai departe colaps