Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Pantaloni scurți pentru ciclism MTB)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Bretele
 • Insert pentru biciclete
 • Material
 • Rezistent la apă
 • Lungimea piciorului
 • Depreciere
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Pantaloni scurți de ciclism - pentru iubitorii de timp liber activ

ce sunt eipantaloni scurți de ciclism si de ce merita sa le alegi? Acestpantaloni scurți largicare sunt perfecte pentru ciclism, trekking sau alte forme de recreere activă. Datorită materialelor specializate șiinserție de spumă sau gel,pantaloni scurtiacestea asigură confort în timpul călătoriilor lungi și intense cu bicicleta. Partea interioară cu inserție este de obicei detașabilă, sunt boxer, datorită cărorapantaloni scurți de ciclism sunt versatile și pot fi folosite în fiecare zi.

Caracteristici pantaloni scurți de ciclism

Pantalonii scurți de ciclism se caracterizează în primul rând prin materiale de înaltă calitate și elemente funcționale. Pernuța interioară previne frecarea în timpul mersului cu bicicleta, iar țesăturile respirabile sporesc confortul utilizării. În sortimentul nostru veți găsi atât modele pentru bărbați, cât și pentru femei, adaptate anatomiei lor.

Căutați pantaloni scurți de ciclism cu căptușeală perfectă?

 Alege modele cu o inserție moale de gel care te va menține confortabil și în siguranță pe fiecare traseu. În magazinul nostru mikesport veți găsi peste 50 de modele diferite de pantaloni scurți de ciclism de la mărci precum Rogelli, Force, 100% Kaymaq și multe altele. Boxerii interiori sunt realizati din material aerisit si respirabil, ceea ce asigura un confort si mai mare de utilizare. Alege modelul tău preferat și bucură-te de timpul liber activ în cel mai bun stil!

Pantaloni scurți nu numai pentru bicicletă

Pantalonii scurți de ciclism sunt, de asemenea, perfecti pentru alte forme de activitate fizică, cum ar fi drumețiile montane sau exercițiile la sală. Materialele durabile si rezistente din care sunt confectionate iti permit sa le porti si la alpinism.

Pantaloni scurți de ciclism - bărbați și femei

În oferta noastră veți găsi pantaloni scurți de ciclism atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pe lângă modelele standard până la sau deasupra genunchiului, oferim și pantaloni de ciclism cu picioare detașabile, care reprezintă o soluție practică mai ales atunci când mergeți în condiții meteorologice dificile și schimbătoare.Pantaloni de ciclism detașați cu picioare se transformă înpantaloni scurți de ciclism.

Confortabil și practic

Pantalonii noștri pentru ciclism pentru bărbați și femei se caracterizează prin manopera de înaltă calitate și elemente suplimentare de echipare, cum ar fi curele practice, curele și elemente reflectorizante care îmbunătățesc vizibilitatea la mers pe timp de noapte. In plus, acesti pantaloni scurti au buzunare incapatoare unde poti depozita obiecte mici precum chei, telefon sau bani. Buzunarele sunt de obicei închise cu fermoar, ceea ce asigură siguranța obiectelor depozitate.

Confort și stil

Pantalonii noștri de ciclism nu sunt doar funcționali și confortabili, ci și estetici. Oferta include modele de pantaloni scurți de ciclism în diverse culori și modele, de la negru clasic până la versiuni mai originale în culori vii, pastelate. Poți alege pantaloni scurți într-o singură culoare sau în diferite nuanțe care să completeze perfect stilul tău sportiv.

Se potrivește accesoriile

Pantalonii scurți de ciclism sunt doar o parte a ținutei tale sport. Le poți asorta cu tricouri, mănuși, precum și cu o cască și pantofi pentru a crea un întreg coerent și estetic. În oferta noastră veți găsi multe accesorii care vă vor completa echipamentul de ciclism.

Rezumat

Dacă sunteți în căutarea unui confort confortabil și funcționalpantaloni scurți de ciclism largi, adică pantaloni scurți de ciclismatunci oferta noastră este pentru tine. Oferim o gamă largă de pantaloni scurți de ciclism atât pentru bărbați, cât și pentru femei, confecționați din materiale de înaltă calitate și echipați cu numeroase elemente care facilitează utilizarea. Toate modelele se remarcă și printr-un design original care vă va permite să vă remarcați pe drum. Alegeți pantalonii scurți de ciclism perfecti și bucurați-vă de confort la fiecare călătorie.

Dacă încă vă întrebați de ce merită să alegeți pantaloni scurți pentru ciclism, atunci amintiți-vă că confortul este cheia pentru fiecare iubitor de timp liber activ. Datorită materialelor și inserțiilor specializate, acești pantaloni scurți vă vor menține confortabil și în siguranță pe fiecare traseu. De asemenea, merită să acordați atenție esteticii pantalonilor scurti, care sunt disponibile în multe culori și modele, care vă vor permite să alegeți modelul care se potrivește cel mai bine stilului dvs.

citiți mai departe colaps