Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Pantaloni scurți pentru ciclism MTB)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Bretele
 • Insert pentru biciclete
 • Material
 • Rezistent la apă
 • Lungimea piciorului
 • Depreciere
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Pantaloni scurți și pantaloni scurți de ciclism

Apreciați libertatea? Pantaloni scurți de ciclism sunt alegerea perfectă pentru tine. Aceste tipuri de pantaloni scurți largi sunt ideali, mai ales, pentru excursii, drumeții și turism. Croiala casual vă permite să le folosiți în fiecare zi, iar proprietățile îmbrăcămintei pentru ciclism specializate le fac o alegere ideală pentru traseu.

În ce fel diferă pantalonii scurți de ciclism de alte haine? În primul rând, construcția și materialele utilizate. Acestea sunt echipate cu o inserție de spumă sau gel care previne frecarea în timpul ciclului pe termen lung. Datorită faptului că partea interioară cu inserția este de obicei detașabilă, pantalonii de ciclism largi sunt extrem de versatili. Țesăturile respirabile folosite la cusut le fac mai confortabile la purtare.

În sortimentul nostru veți găsi atât pantaloni scurți pentru bărbați, adaptați la nevoile bărbaților, cât și pantaloni scurți pentru femei, adaptați anatomiei unei femei. Toate modelele pe care le oferim sunt caracterizate printr-o funcționalitate uimitoare și durabilitate determinată de o manoperă precisă. Alege pantaloni scurți pentru ciclism, dacă confortul și versatilitatea contează pentru tine. Suntem convinși că printre produsele din oferta noastră veți găsi ceva interesant.

Pantaloni scurți de ciclism cu inserție

Printre numeroasele pantaloni scurți de ciclism disponibile în sortimentul nostru, veți găsi modele unice care diferă ca stil și scop. Oferta include, printre altele pantaloni scurți de ciclism clasici, largi, cu inserție, datorită cărora fiecare plimbare cu bicicleta va fi extrem de confortabilă. Pantalonii scurți de ciclism sunt echipați cu o inserție moale, plasați în boxeri suplimentari, detașabili. Boxerul interior este fabricat din material de înaltă calitate, respirabil. La randul sau, brantul cu care sunt echipati pantalonii scurti este un element de gel extrem de flexibil, confortabil - mareste semnificativ nivelul de confort si siguranta pe fiecare traseu, indiferent de suprafata pe care te vei deplasa.

Pantaloni scurți nu numai pentru bicicletă

Pantalonii scurți de ciclism atât pentru bărbați, cât și pentru femei, sunt perfecti și pentru alte activități - îi puteți purta cu succes, de exemplu, în timp ce faceți jogging sau faceți exerciții la sală. De asemenea, sunt perfecte pentru alpinism și jocuri de baschet pentru amatori. Realizați din material puternic și rezistent, pantalonii scurți de ciclism 2 în 1 pot fi folosiți și de pasionații de triatlon - atât în ​​timpul antrenamentului, cât și în timpul competițiilor. Împreună cu alte elemente ale ținutei de triatlon, acestea constituie echipament complet, profesional, pentru practicarea acestui sport.

Pantaloni scurți de ciclism - bărbați și femei

În sortimentul nostru veți găsi pantaloni scurți de ciclism pentru femei și pantaloni scurți de ciclism pentru bărbați cu lungime standard până la sau deasupra genunchiului. Pe langa aceste modele din oferta noastra, mai sunt si pantaloni scurti sport cu picioare detasabile. Este o soluție practică și convenabilă, mai ales pentru iubitorii de trasee montane - drumeții și ciclism. Veți fi gata să vă răcoriți sau să schimbați vremea pe traseu datorită pantalonilor cu picioare suplimentare.

Confortabil și practic

Atât pantalonii noștri de ciclism pentru bărbați, cât și pantalonii scurți de ciclism pentru femei se disting prin manopera și confort de înaltă calitate, precum și prin funcționalitate excepțională. Este alcătuit din elemente suplimentare ale pantalonilor scurti, cum ar fi curele practice sau bucle pentru curea. Un alt element care sporeste siguranta pe traseu sunt si elementele reflectorizante amplasate pe pantaloni scurti, care iti vor imbunatati semnificativ vizibilitatea dupa intuneric. In plus, pantalonii scurti sport din oferta noastra sunt dotati cu buzunare practice si incapatoare unde poti depozita bani cash, chei, un telefon mobil, ba chiar si o esarfa sau o palarie. Buzunarele închise cu fermoar garantează siguranța obiectelor depozitate.

Confort și stil

Ce altceva mai diferențiază pantalonii noștri de ciclism? Pe lângă calitatea înaltă și confortul la purtare, este și un aspect unic! În sortimentul nostru veți găsi pantaloni scurți care să corespundă cerințelor dumneavoastră și să se potrivească gusturilor dumneavoastră. Le poți asorta cu ușurință cu alte elemente de ținută sau echipament sport.

Pantalonii scurți de ciclism largi, precum și pantalonii scurți de ciclism mai strâmți sunt modele în diverse culori, caracterizate prin elemente decorative discrete. Printre aceștia găsiți atât pantaloni scurți clasici negri, cât și pantaloni scurți în culori mai originale. De remarcate sunt, printre altele modele strălucitoare, bej sau albastre, precum și pantaloni scurți roșu închis și galben intens. În oferta noastră veți găsi atât pantaloni scurți monocolor, cât și modele în mai multe culori sau nuanțe diferite.

Potriviți extrasele

O gamă largă de pantaloni scurți de ciclism, designul, stilul și culoarea lor înseamnă că îi poți asorta cu ușurință cu alte elemente ale unei ținute sport, cum ar fi un tricou, pălărie sau mănuși de ciclism de protecție. Fiecare parte a echipamentului de ciclism poate fi asorta cu succes la pantaloni scurți, astfel încât să constituie un ansamblu coerent din punct de vedere estetic și confortabil cu ei.

citiți mai departe colaps