Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Pantaloni scurți de ciclism pentru femei

Fiecare pasionat de ciclism știe perfect cât de bine alese îmbrăcămintea are un mare impact asupra confortului și siguranței în timpul plimbărilor și curselor. Pantalonii sunt elementul de bază al ținutei fiecărui ciclist. Aceștia sunt cei care influențează foarte mult gama de mișcare, puterea în timpul pedalării și confortul termic resimțit pe traseu. Gândindu-ne la toate femeile care caută îmbrăcăminte sport de încredere, am pregătit o ofertă de pantaloni scurți de ciclism damă recomandate de profesioniști. Verifică produsele noastre și găsește pantaloni scurți de ciclism pentru femei , datorită cărora vei da tot ce ai mai bun în timpul antrenamentului!

Pantaloni scurti MTB damă - îmbrăcăminte confortabilă pentru trasee extreme

Pantalonii scurti MTB pentru femei au puțin de-a face cu jambierele strâmte, care sunt în mod clar asociate cu ciclismul. Pantalonii scurti MTB de damă largi și confortabili oferă libertate deplină de mișcare. Sunt perfecte atât pentru ciclism pe traseele forestiere neasfaltate, cât și pentru drumeții în munți. Pantalonii scurți de ciclism pentru femei din această categorie sunt fabricați din materiale ușoare, cu o circulație excelentă a aerului. Poți fi sigur că căldura care se revarsă din cer va fi mai puțin severă atunci când purtați haine largi, ușoare și „respirabile”. Datorită buzunarelor practice și adânci, telefonul sau cheile nu vor cădea în timpul călătoriei. Important este că pantalonii scurți îmbibați de ploaie se vor usca foarte repede.

Printre modelele disponibile vei gasi pantaloni scurti de ciclism dama in multe stiluri si culori. Poti alege dintre modele clasice, universale care ajung putin deasupra genunchiului, fuste-short cu insertie de gel, modele cu picioare detasabile. Toate produsele provin din cataloage ale producătorilor specializați în cusut îmbrăcăminte sport.

Pantaloni scurți de ciclism pentru femei - cu ce să combine?

Pantalonii scurți de ciclism pentru femei sunt doar o parte a ținutei sport. Noile pantaloni scurți își vor descoperi întregul potențial atunci când sunt combinați cu boxer de damă pentru o bicicletă cu inserție de gel . Conceput ținând cont de bicicliști, lenjeria de corp îmbunătățește dinamica de conducere, crește confortul pe parcursul mai multor ore de stat pe un scaun îngust și dur, reduce riscul de vânătăi și abraziuni. Important este că branțurile sunt realizate din materiale antibacteriene cu o bună permeabilitate, ceea ce ajută la menținerea unei igiene și prospețimi ridicate.

Magazin online MikeSport.pl - pentru dragostea de sport

În magazinul MikeSport.pl vei găsi tot ce este necesar pentru a finaliza o ținută de ciclism de încredere în toate condițiile. Oferim clienților noștri nu doar pantaloni scurți și lenjerie MTB pentru femei, ci și cămăși de ciclism , încălțăminte, hanorace, jachete, mănuși și accesorii pentru biciclete . Toate produsele provin din ofertele unor producători valoroși, apreciați de profesioniști pentru care standardele înalte sunt de o importanță primordială. Produsele noastre sunt cea mai bună dovadă că îmbrăcămintea și accesoriile profesionale care vă permit să obțineți o plăcere maximă din sport sunt la îndemâna dumneavoastră. Prețul mic, o gamă largă de produse, sfaturi profesionale și livrare eficientă fac ca magazinul MikeSport.pl să nu fie competitiv.citiți mai departe colaps