Filtru
× Filtru
Filtru
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Insert pentru biciclete
 • Rezistent la vânt
 • Perechi incluse
 • Material de conducere
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Slip de ciclism dama

Ciclismul este un sport solicitant care necesită o pregătire atentă. Starea de câteva ore pe un scaun îngust și dur poate provoca un disconfort deosebit de mare. Îmbrăcămintea și accesoriile moderne pentru bicicletă au fost create pentru a reduce sarcina cât mai mult posibil și pentru a face fiecare plimbare o plăcere. Unul dintre articolele de îmbrăcăminte care îmbunătățește semnificativ confortul călăriei sunt slipul de ciclism cu inserție pentru femei . Cunoașteți oferta noastră și asigurați-vă confortul pe care nu l-ați experimentat până acum!

Slip de ciclism pentru femei pentru călătorii lungi

de ciclism pentru femei prezentate pe site-ul MikeSport.pl sunt binevenite în garderoba fiecărui profesionist pentru care ciclismul este un mod de viață și a oricărui iubitor de excursii recreative cu bicicleta de weekend. Completat cu grijă Îmbrăcămintea pentru ciclism va face mult mai ușor depășirea distanțelor lungi și a traseelor pe terenuri denivelate și solicitante. Poți avea grijă de confort și siguranță cu pantofi cu tălpi bine așezați în pedale, o bluză termoactivă, un sutien sport, jambiere strânse, un hanorac util în zilele mai reci, o cască și protecție. Un element mai puțin evident, dar extrem de valoros al setului îl reprezintă boxerul pentru ciclism de damă dotați cu o inserție specială.

Boxerul de bicicletă cu inserție de damă poate fi pus sub orice îmbrăcăminte care nu are inserție de bicicletă cusută permanent. Rolul insertului este de neprețuit. Un element atent conturat îmbunătățește absorbția șocurilor în timpul conducerii, reduce frecarea și previne vânătăile și umflarea. Important este că branțurile sunt fabricate din materiale antibacteriene, ceea ce ajută la menținerea unei igiene ridicate în timpul exercițiilor fizice. Inserțiile cusute în slipul de ciclism pentru femei se usucă rapid. Grosimea lor depinde adesea de loc, așa că se armonizează perfect cu corpul.

În magazinul MikeSport.pl veți găsi slip pentru biciclete de damă din colecțiile a doi producători în care au încredere cicliștii profesioniști. Care sunt caracteristicile modelelor individuale?

Boxer pentru ciclism pentru femei KAYMAQ

de ciclism extensibil, de culoare neagră, KAYMAQ , este confecționat din poliester flexibil, prietenos cu corpul. Designul este îmbogățit cu panouri din plasă și manșete largi situate în talie și la picioare. Datorită plasei, lenjeria „respiră”, asigurând astfel un confort termic optim. Croiala și manșetele flexibile, potrivite, împiedică mișcarea și rularea lenjeriei. În interiorul picioarelor există un imprimeu antiderapant, din silicon. Cusăturile plate și croiala strânsă fac lenjeria invizibilă sub pantaloni scurți și nu provoacă abraziuni. Inserția cusută în lenjerie este realizată din spumă moale, elastică, cu o densitate de 80 kg/m3 . Suprafața în contact cu pielea este extrem de moale și plăcută la atingere, ceea ce minimizează riscul de abraziuni dureroase și iritații în timpul mersului cu bicicleta . În plus, spuma se usucă rapid și transportă bine umezeala. Boxerul de damă pentru bicicletă din această serie este recomandat pentru trasee de două sau trei ore. Boxerul pentru ciclism pentru femei KAYMAQ este disponibil în patru mărimi (S – XL).

Boxer pentru ciclism dama ROGELLI

O altă propunere va atrage femeile care caută lenjerie intima de încredere, care să funcționeze bine pe distanțe mai scurte (până la două ore). Chiloții negri de ciclism pentru femei cu sigla renumitului brand ROGELLI creează un duo armonios cu pantaloni scurți de MTB. La marginea lor superioară există o urătură largă. Sunt realizate din material plasă ușor, flexibil. Chiloții folosesc insertul HP07 cu profil anatomic. Stratul superior cu proprietăți antibacteriene previne iritația pielii și asigură o igienă optimă. Puteți cumpăra boxer pentru ciclism cu inserție pentru femei în șase mărimi (XS – XXL).

În magazinul MikeSport.pl veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a finaliza o îmbrăcăminte de ciclism profesionist. Pe lângă boxeri de ciclism pentru femei, oferim și tricouri și pantaloni scurți de ciclism, veste de ciclism , tampoane, mâneci și picioare etc. pantofi de drum pentru biciclete . Toate produsele îmbină calitatea fără compromis cu un preț atractiv. 

 

 

citiți mai departe colaps