Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Mărimea
  • Sex
  • Culoare
  • Material de conducere
Clar Filtru

Sutiene sport

Mișcarea aduce corpului și minții noastre o serie de beneficii. Practicarea sportului este favorabilă menținerii unei siluete zvelte, întărește mușchii, reduce celulita și are un efect pozitiv asupra aspectului pielii, întărește sistemul circulator și activitatea multor organe, vă permite să mențineți bunăstarea mentală... Noi poate introduce activitatea fizică în viața noastră de zi cu zi în multe feluri. Pentru unii, cel mai bun mod de a scăpa de realitate este să faci jogging în parc pe muzica lor preferată, pentru alții - transpirație la sală. Pentru ca fiecare antrenament sa fie cat mai eficient si placut si pentru a te asigura ca exercitiile nu sunt o sursa de disconfort, trebuie sa ai grija de elementele de baza – tinuta potrivita. Un sutien sport este un element esențial al garderobei fiecărei femei active . Explorează colecția de sutiene sport și găsește un model care te va face să te simți încrezător și în largul tău!

Un sutien sport de încredere pentru un confort sporit

Lenjeria clasică reduce mișcarea sânilor cu aproximativ 40%, iar un sutien sport - cu până la 75%. Susținerea perfectă a bustului și proprietățile de imobilizare este motivul principal pentru care ar trebui să cumperi lenjerie intimă concepută pentru femeile active. Sutienele de înaltă calitate pentru o bicicletă , alergare sau antrenament de fitness sunt realizate cu tehnologie fără sudură. Un design bine gândit previne abraziunile pe piele. Cupele ușor căptușite fără sârmă și bretelele largi mențin perfect bustul la loc de fiecare dată când ești în mișcare. Spre deosebire de sutienele clasice, acestea sunt lipsite de elemente de fixare care s-ar putea lipi de piele sau s-ar putea desface în timpul exercițiilor fizice. Modelele propuse sunt compatibile cu diverse tipuri de siluete. Sutienele proiectate cu grijă oferă confort maxim doamnelor cu sânii mari și mai mici.

Din ce țesături sunt făcute sutienele sport?

MikeSport.pl sunt realizate din materiale moderne cu proprietăți remarcabile. Lenjeria este ușoară, prietenoasă cu pielea și plăcută la atingere. Sutienele flexibile, care se potrivesc perfect asigură o circulație optimă a aerului, care previne transpirația excesivă și asigură confortul termic în toate condițiile. Important este că materialul se usucă rapid.

Sutien sport pentru bicicleta, sala de fitness si sala de fitness

Ești interesat de un sutien sport pentru bicicletă ? Sau poate vrei să completezi o ținută de yoga? Sutienele sport prezentate în salonul virtual MikeSport.pl sunt perfecte pentru toate circumstanțele. Pot deveni cu succes parte dintr-o ținută pentru sporturi dinamice în aer liber, exerciții de forță, cardio sau pilates. Sutienele de antrenament se armonizează cu alte piese vestimentare, atât cu bluze termoactive cu mâneci lungi, cât și cu topuri decupate. Sutienele sport simple nu ies în evidență sub îmbrăcăminte.

Ești un fan al costumelor sport tonificate? Sau poate îți place să ieși în evidență în sală? Poti fi sigur ca printre modelele propuse vei gasi un sutien sport pe masura asteptarilor tale! Știm foarte bine că îmbrăcămintea sport modernă ar trebui rafinată nu doar din punct de vedere al utilității, ci și din punct de vedere estetic. Oferim sutiene negre, elegante, fără accesorii și modele colorate cu inserții interesante.

MikeSport.ro- un magazin pentru femei active

Un sutien confortabil este doar unul dintre elementele unei ținute sport. Ținuta completă a unui pasionat de sport este formată din multe elemente, precum un tricou, pantaloni de ciclism pentru femei sau jambiere, încălțăminte, adesea lenjerie termoactivă pentru o bicicletă și profesionistă accesorii pentru biciclete . Tot ceea ce este necesar pentru a vă completa ținuta de antrenament poate fi găsit în salonul virtual MikeSport.pl. Îmbrăcămintea și accesoriile disponibile într-o gamă extinsă vor satisface așteptările sportivilor profesioniști și ale persoanelor pentru care petrecerea timpului activ este o formă de divertisment de weekend. Se potrivește perfect diferitelor tipuri de figurine, soluțiile inovatoare care asigură libertatea de mișcare și confortul termic, stilurile la modă și prețurile atractive sunt doar câteva dintre avantajele produselor din colecția noastră sport pentru femei!citiți mai departe colaps