Filtru
× Filtru
Filtru
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Cămăși termoactive de damă

Pentru sportivul pasionat, vremea nu este un factor de a rămâne acasă. Ciclismul, joggingul, alpinismul, nordic walking-ul sau alte discipline în aer liber necesită să te confrunți cu condiții meteorologice nefavorabile. Vremea, un factor care nu poate fi controlat, trebuie să-ți scadă performanța și să-ți reducă plăcerea de a face mișcare? Nu neaparat! Pentru a asigura confortul termic in toate conditiile, trebuie doar sa ai grija de hainele potrivite. Elementul de bază care reduce influența factorilor externi asupra corpului sunt cămășile termoactive de damă . Tuturor doamnelor care caută îmbrăcăminte de înaltă calitate, care să funcționeze în cele mai extreme condiții, suntem încântați să prezentăm cămăși termoactive de damă pentru ciclism , jogging și drumeții. Cunoaște-ne mai aproape colecția și găsește un model adaptat nevoilor tale!

Prin ce se caracterizează cămășile termoactive pentru femei?

Fiecare atlet începător se va întreba cu siguranță despre funcția îmbrăcămintei termoactive. Merită să investești într-un alt articol vestimentar? Răspunsul la această întrebare este fără echivoc: da! Un tricou de damă termoactiv al unui brand bun poate crește semnificativ confortul și eficacitatea antrenamentului în aer liber.

Transpiram mult in timpul exercitiilor intense. Tricoul standard din bumbac absoarbe rapid apa si se usuca mult timp. Un tricou umed lipit de corp provoaca disconfort si te impiedica sa dai suta la suta in timpul sesiunii de antrenament. Îmbrăcămintea termoactivă rezolvă această problemă. Cămășile termoactive de damă pentru ciclism , jogging sau alte sporturi elimină perfect umezeala și rămân uscate, datorită cărora te simți confortabil pe parcursul întregului antrenament, chiar și foarte intens. Modelele moderne cusute cu cei mai pretențioși clienți, în minte sportivii profesioniști, se potrivesc perfect corpului, dând impresia unei „a doua piele”.

Cele mai bune tricouri de damă respirabile - găsește-ți un model!

Cămășile termoactive pentru femei oferite de MikeSport.pl sunt concepute astfel încât să îți ofere libertate maximă atunci când ești în mișcare. Moale, extrem de plăcute la atingere, tricourile de damă respirabile sunt fără cusături, datorită cărora aderă perfect pe corp și nu provoacă abraziuni. Sunt surprinzător de ușori, așa că poți uita că le porți. Fibrele permeabile la aer transportă perfect umezeala și nu absorb mirosurile neplăcute. Unele modele sunt îmbogățite cu inserții suplimentare de plasă în manșete și axile, care asigură un transport și mai rapid al excesului de căldură și a vaporilor de apă. Tehnologia folosită vă permite să mențineți temperatura optimă a corpului în timpul efortului fizic la temperaturi moderate și scăzute. Important, spălarea regulată a lenjeriei, conform recomandărilor producătorului, nu va afecta negativ proprietățile, forma și culoarea îmbrăcămintei. Important este că fibrele nu irită pielea și nu provoacă reacții alergice.

Cămășile termoactive de damă sunt primul strat al unei ținute sport, sunt concepute pentru a fi purtate direct pe corp. Printre multitudinea de modele disponibile vei gasi tricouri dama termo-active de diverse croi si culori. Poti alege dintre tricouri in culori discrete, neutre (negru, alb) si culori expresive (roz, galben, albastru), modele cu guler ridicat, cu maneci scurte si lungi. Tricourile termoactive de damă sunt recomandate în special persoanelor care practică ciclismul, trekking, jogging și sporturi de iarnă. Îmbrăcămintea respirabilă va îmbunătăți, de asemenea, confortul sesiunilor intense de sală.

Tricouri de dama termoactive pentru profesionisti si amatori

Este sportul o pasiune căreia te dedici în totalitate? Sau poate că activitatea fizică este doar o distracție ocazională pentru tine, permițându-ți să te desprinzi de realitate pentru un moment? Indiferent de nivelul dvs. de avansare, ar trebui să vă îmbogățiți colecția de îmbrăcăminte sport cu un tricou de damă respirabil . Lenjeria de corp termoactivă vă va spori semnificativ confortul în timpul exercițiilor și al drumețiilor, permițându-vă să vă bucurați pe deplin de fiecare moment petrecut în aer curat.

MikeSport.ro- soluții testate de sportivi

Știm perfect că calitatea îmbrăcămintei este de o importanță capitală pentru fiecare sportiv. Nu facem compromisuri la calitate. Colectia de tricouri de dama termoactive prezentata pe site-ul nostru este formata din modele doar din ofertele producatorilor care au mare incredere de catre sportivi. Oferim îmbrăcăminte cu siglele unor mărci precum Brugi, Hi-Tec și Craft of Scandinavia. Calitatea produselor a fost confirmată prin teste specializate. Toate modelele sunt acoperite de o garanție de doi ani.

În magazinul MikeSport.ro, îți vei echipa complet garderoba cu îmbrăcăminte sportivă de încredere. Pe rafturile virtuale veți găsi nu doar tricouri termoactive pentru femei , ci și jachete de ciclism , tricouri, hanorace, mâneci și picioare, accesorii pentru biciclete , încălțăminte și accesorii pentru biciclete. Ceea ce deosebește produsele noastre de altele sunt prețurile atractive. Nu știi care produs va satisface cel mai bine așteptările tale? Echipa noastră va fi bucuroasă să vă răspundă la toate întrebările și să vă ajute să găsiți îmbrăcăminte sportivă pe măsură!citiți mai departe colaps