Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Cămăși termoactive de damă cu mâneci scurte

Ciclismul este o mare plăcere care îți permite să te relaxezi și să te desprinzi de realitatea copleșitoare, dar și cu mult efort pentru corp. Confortul antrenamentului în aer liber este în mare măsură influențat de factori externi, cum ar fi vremea. Pentru a oferi corpului tău confort termic și pentru a reduce transpirația, ar trebui să te echipezi cu îmbrăcăminte adecvată. Când faci sport, tricourile termoactive pentru femei cu mânecă scurtă sunt mult mai bune decât tricourile clasice din bumbac, care se udă rapid când intră în contact cu transpirația . Cunoaște-ne colecția mai de aproape și vezi cât de mult se pot schimba lenjeria și îmbrăcămintea inovatoare în viața de zi cu zi a unui atlet!

Cămăși termoactive de damă, mâneci scurte pentru o bicicletă pentru rezultate mai bune și mai multă plăcere

ce se caracterizează cămășile termoactive pentru femei cu mânecă scurtă ? Îmbrăcămintea concepută pentru persoanele active reglează temperatura corpului și elimină perfect umezeala. Lenjeria intimă destinată a fi purtată direct pe corp se comportă ca o „a doua piele”. Hainele strânse, bine potrivite, sunt fabricate din fibre moderne care elimină umezeala. Tricoul rămâne uscat chiar și în timpul celor mai intense sesiuni de antrenament în lumina directă a soarelui. Purtand un tricou termoactiv, iti asiguri libertate de miscare si confort deplin.

Cămăși de ciclism termoactive pentru femei fiabile și universale - cu mânecă scurtă

Tricourile de ciclism cu maneca scurta de dama termoactive prezentate pe site se disting nu numai prin functionalitate ridicata, ci si printr-o croiala atractiva, la moda. Modelele propuse sunt binevenite în garderoba fiecărei persoane care își petrece în mod activ timpul în aer liber. Îmbrăcămintea cu proprietăți termoactive se va dovedi a fi un sprijin neprețuit în timpul curselor de ciclism și al plimbărilor recreative, plimbărilor de iarnă, drumeții, schi sau nordic walking. Cămășile de ciclism pentru femei termoactive, cu mâneci scurte , își vor descoperi întregul potențial atunci când sunt combinate cu alte produse din colecția noastră - pantaloni scurți de ciclism, hanorace de ciclism , jachete, veste de ciclism .citiți mai departe colaps