Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Damska)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Insert pentru biciclete
 • Rezistent la vânt
 • Perechi incluse
 • Material de conducere
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Lenjerie termoactivă de damă

Persoanele active au nevoie de îmbrăcăminte specială care să le asigure o protecție termică adecvată și circulație a aerului în timpul efortului fizic. Iată ceea ce lenjeria de ciclism pentru femei este dedicată femeilor active. Oferă un confort excepțional la purtare, fără alunecare chiar și în timpul mișcărilor intense. Lenjeria sport pentru femei este realizată din materiale flexibile - asemănătoare cu cele folosite la îmbrăcămintea pentru ciclism . Lenjeria termică pentru femei este concepută pentru practicarea diverselor discipline și va fi completată de femei seturi termoactive pentru o bicicletă. Îmbrăcămintea termoactivă pentru femei include și tricouri termoactive pentru ciclism pentru femei disponibile în multe stiluri interesante.

Lenjerie termoactivă pentru o bicicletă de damă

Lenjeria de ciclism pentru femei a fost concepută astfel încât să se potrivească perfect siluetei feminine și să combine funcționalitatea și aspectul estetic. Folosirea unor materiale adecvate, avansate tehnologic, face ca lenjeria să adere perfect pe corp și să fie la fel de confortabilă ca o „a doua piele”. Funcționează excelent atât în timpul antrenamentelor intense, cât și în timpul conducerii pe îndelete, eliminând perfect umezeala. În funcție de nevoile tale – poți alege un model care să protejeze corpul de răcire sau să ofere confort termic în zilele caniculare.

Lenjerie termoactivă pentru femei - pentru orice vreme

Lenjeria de bicicletă pentru femei este o alegere excelentă pentru orice anotimp. Pantalonii caldi termo-activi si tricourile cu maneca lunga din poliamida, precum tricourile de la Spaio, vor preveni pierderile de caldura si vor mentine temperatura corpului la un nivel optim, protejand impotriva vantului patrunzator, a temperaturilor scazute si a ploii si zapada. Boxerul și tricourile aerisite pentru ciclism din fibră de poliester Coolmax Air vor elimina umezeala și vă vor menține răcoros în zilele fierbinți de vară.

Lenjerie de bicicletă pentru femei - urmând cele mai mari tendințe ale modei

Cele mai noi articole de îmbrăcăminte pentru ciclism nu numai că îndeplinesc criteriile de utilizare și ergonomie, dar impresionează și printr-un aspect elegant și cel mai înalt standard estetic. Acum nu mai trebuie să alegi între modă și confort. O gamă largă de modele, culori și stiluri de finisare a lenjeriei de corp pentru ciclism va satisface așteptările chiar și ale celui mai mare pasionat de tendințele modei. Tricou într-o nuanță de fucsia suculent, jambiere clasice negre, poate un set cu model scandinav? Alege-ți lenjeria intimă, combină-o cu un hanorac stilat și pantofi la modă și compune-ți propriul set în care vei da șic pe traseele de biciclete!

Maiouri de corp termoactive de damă – subliniază-ți silueta

Tricourile de ciclism pentru femei au o structură specială, în talie, datorită căreia se potrivesc perfect pe corp și nu provoacă rezistență inutilă la aer în timpul mersului. Croiala potrivita are si o functie estetica incontestabila, subliniind si modeland frumos forma figurii feminine. Tricoul de corp termoactiv de damă este așadar nu doar un element funcțional al îmbrăcămintei sport, ci și o creație unică, făcută pe măsură pentru fiecare dintre doamne.

Lenjerie de ciclism cu inserție pentru femei - pentru confortul dumneavoastră

Pantalonii scurți de ciclism sunt un articol de îmbrăcăminte obligatoriu pentru fiecare pasionat de ciclism, ceea ce determină, fără îndoială, confortul în timpul mersului. Selectat corect, potrivit perfect pe corp nu va restrânge mișcările și va fi perfect pentru plimbări cu prietenii, antrenamente intense sau competiții. Boxerul pentru ciclism pentru femei cu inserție, de exemplu de la KAYMAQ, va îmbunătăți semnificativ confortul în timpul mersului, prevenind arsurile și abraziunile enervante. Acestea vor oferi o izolare termică excelentă, astfel încât vă veți putea bucura de plimbare chiar și în cel mai rece sezon.

citiți mai departe colaps