Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Pantaloni termoactivi de dama

Pentru o persoană fără experiență, activitatea fizică în aer liber poate avea consecințe grave. Senzație neplăcută de frig, riscul de a răci, hainele umede lipite de corp și disconfort sunt doar câteva dintre ele. Pentru a minimiza influența factorilor externi asupra organismului, trebuie asigurată îmbrăcăminte adecvată. Tuturor pasionaților de sport care doresc să-și completeze garderoba, le prezentăm pantaloni termoactivi de damă - haine de înaltă clasă, datorită cărora nicio condiție meteorologică nu vă va închide în patru pereți!

Pantaloni termoactivi de damă - cum funcționează?

A face sport în aer liber nu este doar distracție, ci și o provocare. Organismul, expus la soare, vânt și temperaturi în schimbare, este forțat să facă mai mult exerciții fizice, ceea ce se manifestă, printre altele, prin transpirație crescută. Hainele clasice, din bumbac, absorb rapid umezeala și apoi se usucă pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce poate provoca un mare disconfort și poate reduce eficacitatea exercițiilor fizice. Lenjeria termica este raspunsul la nevoile persoanelor care doresc sa se simta pe deplin confortabil indiferent de conditii.

Chiloții termoactivi de damă sunt confecționați din materiale care transmit perfect umiditatea și nu absorb mirosurile neplăcute. Ca rezultat, pielea ta rămâne uscată pe tot parcursul antrenamentelor, chiar și foarte intense. Pantalonii termoactivi de dama sunt extrem de usori si se usuca rapid. Materialele subțiri, care aderă perfect la corp sunt ca o a doua piele - nu limitează mișcarea și oferă libertate deplină. Fibrele respirabile reglează temperatura, prevenind transpirația excesivă vara și prevenind înghețul iarna.

CRAFT ACTIVE EXTREME X - pantaloni elastici termoactivi pentru ciclism dama

Pantalonii termoactivi de dama proiectati de tehnologii care co-creeaza brandul CRAFT imbina tot ce se poate astepta cel mai pretentios atlet: design la moda, confort de utilizare, structura flexibila, proprietati excelente. Lenjeria universală CRAFT ACTIVE EXTREME X WIND este concepută pentru toate tipurile de activitate fizică. Elimina perfect umezeala, prevenind in acelasi timp formarea mirosurilor neplacute. Pantalonii termoactivi de damă din această serie se potrivesc perfect corpului, astfel încât să-ți poți profita la maximum de corp. Pantalonii sunt confecționați dintr-un poliester inovator format din 61% SEAQUAL™ , o țesătură ecologică reciclată. Inserțiile sunt realizate dintr-un amestec de fibre de poliester (95%) și elastan (5%). Materialul extrem de ușor, flexibil și respirabil nu provoacă frecări sau iritații ale pielii. Pe interiorul țesăturii tricotate se folosește fibra de poliester Coolmax® Air Technology , care elimină perfect umezeala și garantează un efect de răcire plăcut. Chiloții de damă prezentati sunt stratul de bază al unei ținute sport care transportă eficient transpirația departe de piele, menținând o temperatură optimă a corpului. Pantalonii sunt disponibili într-o culoare neagră universală și în patru mărimi (S – XL). Produsul este acoperit de o garanție de 24 de luni.

Pentru cine sunt chiloții termoactivi de damă?

Crezi ca pantalonii termoactivi de dama sunt destinati doar uzului profesional? Nimic nu poate fi mai greșit! Pantalonii termoactivi de dama pentru ciclism sau alergat sunt extrem de utili in garderoba oricarei persoane care practica sport, indiferent de nivelul lor de avansare. Chiloții termoactivi de damă pentru bicicletă sunt recomandati în special persoanelor care practică în mod profesional sau recreativ diverse discipline, nu doar mersul pe două roți - jogging, trekking, sporturi de iarnă sau nordic walking. Important este că pantalonii respirabili care reglează temperatura vor fi folositori nu numai în zilele reci, ci și vara, când transpiram mai intens.

MikeSport.ro- cuprinzător pentru sportivi

Chiloții termoactivi de damă pentru bicicletă sau alergare sunt doar o parte a ținutei sport. În showroom-ul virtual MikeSport.ro veți găsi tot ce este necesar pentru a finaliza un set de încredere. Oferim clienților noștri, printre altele, cămăși termoactive, sutiene sport, jambiere, mănuși de ciclism , pantaloni scurți, ținute de triatlon . Printre produsele disponibile s-au numărat și articole de îmbrăcăminte exterioare care îți permit să te antrenezi indiferent de condițiile exterioare - jachete ușoare, impermeabile, bluze de ciclism , accesorii pentru cap, veste. Îmbrăcămintea atent concepută este apreciată de profesioniștii care caută soluții de încredere și de încredere și de amatorii care își încep aventura cu sportul. Colecția noastră este cea mai bună dovadă că calitatea fără compromis și prețul scăzut pot merge mână în mână. În plus, clienții noștri pot conta pe expediere rapidă și sfaturi profesionale. Nu știi ce model de pantaloni să alegi? Sau poate ai o intrebare despre marime? Specialiștii noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările!

 

 

 

citiți mai departe colaps