Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Culoarea cadrului
  • Lentile
Clar Filtru

Ochelari de ciclism cu inserție corectoare

Ochelari pentru cicliști cu o inserție corectivă specială. Destinat persoanelor cu deficiențe de vedere. Inserția corectivă trebuie completată cu lentile, apoi insertul este montat pe interiorul ochelarilor. Este complet invizibil din exterior. Această soluție este complet sigură, deoarece ochelarii sport sunt fabricați din materiale flexibile, ușoare și rezistente la deteriorare care, în caz de cădere, minimizează riscul de rănire în comparație cu ochelarii clasici.

Persoanele care au probleme de vedere se întreabă adesea ce ochelari vor fi potriviți pentru ciclism. Din păcate, ochelarii obișnuiți nu sunt o soluție bună din cauza confortului mult mai scăzut de utilizare. Ochelarii de ciclism cu prescripție vă ajută să obțineți rezultate mai bune și, în același timp, oferă un nivel mult mai ridicat de siguranță.

Ochelari de biciclete cu corecție - cu ce sunt diferite modelele din oferta noastră?

Accesoriile descrise ar trebui să facă parte permanent din echipamentul fiecărui ciclist care suferă de miopie, hipermetropie sau astigmatism. Pe de o parte, ochelarii de ciclism cu prescripție asigură o corectare a vederii, pe de altă parte, protejează eficient împotriva radiațiilor dăunătoare UVA și UVB și a factorilor mecanici, cum ar fi ramurile copacilor sau pietrele mici. Un avantaj suplimentar este protecția împotriva vântului puternic care duc la uscarea ochilor și lăcrimare. Prin ce se deosebesc aceste tipuri de modele de lentilele clasice? În primul rând, sunt mult mai durabile. Produsele disponibile in oferta noastra au cadre solide care rezista eficient la sarcinile in timpul condusului rapid pe diverse suprafete. O altă diferență semnificativă este durabilitatea mult mai mare a lentilelor în sine. În consecință, în cazul unei căderi, ochelarii de prescripție pentru biciclete sunt mai puțin probabil să se rupă și să vă deterioreze ochii.

Ochelari de sport cu inserție pentru prescripție medicală - ce puteți găsi în magazinul nostru?

Sortimentul include o selecție largă de modele de la diverse mărci, inclusiv Rockbros, Force, Tifosi, Rogelli și Alpina. Toate sunt 100% potrivite pentru practicarea activităților. Prin urmare, funcționează bine nu numai ca ochelari corectori pentru biciclete, ci și pentru alergare sau trekking. Carcasa bine profilată și nasurile și tâmplele solid făcute fac chiar și multe ore de condus să nu fie o problemă. Oferta noastră include, printre altele versiuni polarizate. Acest tip de filtru mărește contrastul imaginii, ceea ce se traduce printr-o calitate mai bună a vederii. În plus, puteți conta pe o protecție eficientă împotriva radiațiilor solare și a reflexiilor luminii. Oferim ochelari corectori sport cu diferite culori de lentile, datorită cărora fiecare persoană poate găsi cu ușurință un model pentru conducerea zi și noapte.

Ochelari de prescripție sport - condus confortabil în toate condițiile

Produsele disponibile in sortimentul nostru sunt usoare si flexibile, si in acelasi timp prezinta o rezistenta foarte mare la impact si distorsiuni. Unele modele au, de asemenea, orificii suplimentare de ventilație în rame. Unii ochelari sport cu prescripție medicală sunt echipați cu lentile fotocromatice, astfel încât să poți conta pe o călătorie confortabilă indiferent de intensitatea luminii și de condițiile predominante. Un alt avantaj este designul atractiv. Setul include, de asemenea, elemente precum o geantă de ochelari, o cârpă din microfibră, o cutie de depozitare, o ramă optică pentru lentile corectoare și o bandă pentru atașare în loc de tâmple. Pe langa ochelari, va invitam si sa va familiarizati cu oferta de casti de biciclete.citiți mai departe colaps