Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Culoare
  • Culoarea cadrului
  • Lentile
Clar Filtru

Ochelari fotocromatici - diverse modele disponibile in magazin

În magazinul nostru online veți găsi o selecție largă de ochelari de ciclism, inclusiv ochelari de ciclism fotocromatici, care sunt soluția perfectă pentru oricine practică ciclismul în diferite condiții de lumină. Oferim produse ale unor mărci renumite, precum ALPINA - un brand german, Rockbros - un brand chinez care oferă calitate și prețuri mici, Rogelli - o marcă olandeză de îmbrăcăminte și accesorii pentru ciclism, Force - o marcă cehă de accesorii și îmbrăcăminte pentru ciclism, 100 % - o marcă premium de îmbrăcăminte, căști, ochelari de ciclism și mănuși și Tifosi - o marcă premium de ochelari. Ochelarii noștri de ciclism fotocromatici sunt o alegere excelentă pentru toți pasionații de ciclism care au nevoie de protecție a ochilor și de adaptare la condițiile de lumină în schimbare. Oferta include modele atât pentru femei, cât și pentru bărbați, precum și ochelari corectori fotocromici. Găsiți ochelarii de ciclism fotocromatici perfecți pentru dvs. în magazinul nostru online!

Ochelarii fotocromatici care este pretul, cat costa?

In magazinul nostru online oferim o gama variata de ochelari fotocromatici, inclusiv ochelari fotocromici dedicati ciclistilor. Mulți clienți sunt interesați de prețul acestor produse. Prețurile ochelarilor fotocromatici încep de la 80 RON și depind de marca și modelul de ochelari. Oferim multe mărci, de la cele mai accesibile până la cele premium. Calitatea înaltă a produselor oferite de compania noastră este o garanție a satisfacției clienților noștri. Costul ochelarilor fotocromatici poate crește cu caracteristici suplimentare precum polarizarea, corectarea vederii sau originea mărcii. In magazinul nostru vei gasi ochelari fotocromatici la peste 1.000 RON, care sunt dedicati persoanelor care au nevoie de produse de cea mai inalta calitate. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră și să alegeți produsele care corespund cel mai bine nevoilor dumneavoastră de ciclism.

 Ce este un fotocrom în ochelari? Cum funcționează fotocromul? Care este timpul de răspuns?

Photochrom este o tehnologie folosită în ochelari care permite ochelarilor să se întunece sau să se lumineze automat în funcție de condițiile de iluminare. Datorită acestui fapt, ochelarii fotocromatici sunt ideali pentru ciclism, unde traseul poate duce prin diferite zone cu insolație diferită.

Principiul de funcționare al fotocromului este schimbarea colorantului care reacționează la radiațiile UV. Când lentilele ochelarilor sunt expuse la radiații UV, colorantul este activat și începe să întunece lentilele. Când radiațiile UV dispar, colorantul își pierde încet proprietățile, ceea ce are ca rezultat o strălucire treptată a ochelarilor.

Timpul de răspuns al ochelarilor fotocromatici poate varia în funcție de model și producător, dar este de obicei de la câteva secunde la câteva minute. Merită să ne amintim, totuși, că în cazul schimbărilor rapide ale intensității luminii, de exemplu, atunci când trecem dintr-o zonă umbrită într-una însorită, timpul de reacție poate fi puțin mai lung. Este de remarcat faptul că lentilele fotocromatice nu se pot adapta la toate condițiile de iluminare într-o secundă. Schimbarea culorii ochelarilor este un proces gradual, nu instantaneu. De aceea, este important ca ochelarii fotocromatici de biciclete sa aiba si lentile in nuante de culoarea soarelui, care vor proteja ochii in caz de lumina puternica a soarelui.

În concluzie, ochelarii de ciclism fotocromatici sunt soluția perfectă pentru persoanele care caută o modalitate universală și confortabilă de a-și proteja ochii în timp ce merg cu bicicleta în diferite condiții de iluminare. Lentilele fotocromatice vor evita nevoia de a purta mai multe perechi de ochelari, iar funcționarea acestora se bazează pe tehnologie avansată care ajustează automat culoarea lentilelor la condițiile de iluminare în schimbare.

Merită să cumpărați ochelari fotocromici?

Ochelarii fotocromici sunt cu siguranță demni de remarcat și merită să luați în considerare cumpărarea. În primul rând, sunt foarte versatile - au lentile care reacționează la condițiile de lumină în schimbare, ceea ce înseamnă că nu trebuie să porți mai multe perechi de ochelari cu diferite culori de lentile. Ochelarii fotocromatici pot fi folosiți într-o varietate de situații și lumini - de la o zi însorită la cer înnorat și chiar excursii de seară cu bicicleta.

În plus, ochelarii fotocromatici sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, datorită cărora oferă protecție împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Durabilitatea și rezistența lor la zgârieturi este, de asemenea, la un nivel ridicat, ceea ce înseamnă că pot servi mult timp.

Este de remarcat faptul că ochelarii fotocromatici sunt de obicei mai scumpi decât ochelarii standard de ciclism, dar atunci când îi cumpărați, obțineți un produs care înlocuiește mai multe perechi de ochelari cu lentile de diferite culori. Aceasta înseamnă că pe termen lung, folosirea ochelarilor fotocromatici este mai economică decât cumpărarea mai multor perechi de ochelari cu lentile diferite.

În concluzie, ochelarii fotocromatici sunt o alegere valoroasă pentru persoanele care practică sporturi în aer liber, inclusiv ciclism. Versatilitatea, durabilitatea și calitatea lor înaltă le fac o soluție foarte atractivă pentru multe persoane care doresc să își protejeze ochii în timp ce merg cu bicicleta.

Ce ochelari fotocromici pentru ciclism? Ce ar trebui să aibă, cum ar trebui să fie făcute

Atunci când alegeți ochelari fotocromatici pentru bicicletă, merită să acordați atenție câteva caracteristici cheie care vă vor asigura confort și siguranță în timpul mersului cu bicicleta. Prima este calitatea construcției. Ochelarii fotocromatici ar trebui să fie fabricați din materiale rezistente la șocuri și deteriorări mecanice și, în același timp, ușoare și confortabile de purtat. De asemenea, ar trebui să asigure o ventilație adecvată, astfel încât să nu se evapore și să nu cadă în timpul efortului fizic.

O altă caracteristică importantă a ochelarilor de ciclism fotocromatici sunt proprietățile lor optice. Ar trebui să aibă proprietăți fotocromatice care să permită adaptarea rapidă la condițiile de iluminare în schimbare, de exemplu, atunci când trecem de la umbră la plin soare. De asemenea, este important ca ochelarii să ofere protecție împotriva radiațiilor UV nocive și să fie adaptați la forma capului și a feței.

O altă caracteristică importantă a ochelarilor de ciclism fotocromatici este culoarea și tonul lor. Culoarea corectă a ochelarilor afectează contrastul imaginilor, ceea ce mărește vizibilitatea și vă permite să reacționați mai rapid la schimbarea condițiilor de drum. Protecția împotriva reflexiei zăpezii și a strălucirii apei este, de asemenea, importantă.

În concluzie, ochelarii fotocromatici de bicicletă ar trebui să fie fabricați din materiale rezistente la deteriorări mecanice, confortabile de purtat și să aibă proprietăți optice foarte bune, precum adaptarea la condițiile de lumină în schimbare și protecția împotriva radiațiilor UV. În plus, ochelarii selectați corespunzător ar trebui să crească vizibilitatea și contrastele pe șosea. In magazinul nostru online oferim o gama variata de ochelari fotocromatici dedicati biciclistilor care vor satisface cerintele celor mai pretentiosi clienti.

Sunt fotocromurile sănătoase?

 Ochelarii fotocromici, ca orice alți ochelari de soare, sunt sănătoși și ne protejează ochii de radiațiile UV dăunătoare. În plus, ochelarii fotocromatici au filtre care protejează împotriva radiațiilor albastre, care sunt dăunătoare ochilor noștri. Aceste filtre reduc tensiunea musculară a globului ocular, ceea ce reduce oboseala ochilor și îmbunătățește confortul vizual. Datorită acestor filtre, ochelarii fotocromatici ne protejează ochii de efectele nocive ale luminii și radiațiilor UV și, în același timp, permit o vedere mai bună în diferite condiții de iluminare. Cu toate acestea, este important să ne amintim că ochelarii fotocromatici nu oferă o protecție completă împotriva razelor UV dăunătoare și nu sunt un substitut pentru cremele solare care ar trebui aplicate pe piele. Pe lângă protecția UV, ca orice ochelari de ciclism, aceștia ne protejează ochii de ramuri, pietricele, nisip și praf, precum și de apă.

Cum să îngrijești ochelarii fotocromici?

Îngrijirea ochelarilor fotocromatici este extrem de importantă pentru a le menține calitatea și eficacitatea pentru o lungă perioadă de timp. În primul rând, acestea trebuie depozitate într-o carcasă de protecție specială pentru a preveni zgârieturile și deteriorarea lentilelor. De asemenea, merită să curățați regulat ochelarii cu lichide speciale pentru curățarea lentilelor, evitând în același timp utilizarea materialelor aspre, precum hârtie igienică sau șervețele, care pot zgâria suprafața lentilelor. De asemenea, ar trebui să evitați să lăsați ochelarii în locuri expuse la temperaturi ridicate, cum ar fi într-o mașină în plin soare, ceea ce poate afecta calitatea și proprietățile fotocromatice ale lentilelor. În plus, merită să ne amintim să protejați ochelarii de nisip, apă, praf, praf și noroi, ceea ce va asigura menținerea funcționalității și esteticii lor pentru o lungă perioadă de timp.

 

 Fotocromurile se uzează?

Da, fotocromurile din ochelari se uzează în timp. Acest proces este un rezultat natural al folosirii ochelarilor și depinde de diverși factori, cum ar fi intensitatea expunerii la lumină, temperatura și umiditatea mediului ambiant și cât și cât de des sunt folosiți ochelarii. Gradul de uzură al fotocromurilor poate fi observat în faptul că capacitatea lor de a întuneca și lumina rapid scade. În acest caz, merită să luați în considerare înlocuirea lentilelor cu altele noi pentru a menține funcționalitatea deplină a ochelarilor fotocromatici. De asemenea, este important să vă curățați și să vă întrețineți în mod regulat ochelarii, ceea ce le va permite să reziste mai mult și să îmbunătățească efectele fotocromatice.

Cât timp funcționează ochelarii fotocromici?

Ochelarii fotocromici, ca ochelarii de soare obișnuiți, nu au o durată de viață specifică. Durata proprietăților lor fotocromice depinde de mulți factori, cum ar fi intensitatea luminii UV, frecvența utilizării lor, precum și metoda și calitatea depozitării. În condiții medii de utilizare, ochelarii fotocromatici își păstrează proprietățile fotocromatice timp de aproximativ 2-3 ani. Cu toate acestea, dacă sunt depozitate corespunzător și utilizate mai rar, acestea pot dura și mai mult.

In magazinul online Mikesport va oferim o gama variata de ochelari fotocromatici de la branduri renumite precum Alpina, Rockbross, Rogelli, FORCE, 100% si Tifosi. Ochelarii noștri fotocromatici au lentile de înaltă calitate care răspund automat la schimbarea condițiilor de lumină. Acestea protejează ochii de radiațiile UV dăunătoare, precum și de vânt, praf și insecte. Datorită acestui fapt, acestea nu sunt doar confortabile și funcționale, dar asigură și siguranță deplină în timpul mersului cu bicicleta. Oferta magazinului include modele în diverse game de preț, de la aproximativ 80 RON până la peste 1.000 RON, astfel încât fiecare client să găsească ceva pentru el însuși. În plus, magazinul nostru oferă livrare rapidă și convenabilă și servicii prietenoase pentru clienți. Cu siguranta merita sa cumperi ochelari fotocromatici din magazinul Mikesport, deoarece oferim produse de inalta calitate, disponibile la preturi atractive si ne pasa de satisfactia clientilor nostri.

Vezi și alte categorii de ochelari de ciclism:

citiți mai departe colaps