Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Culoare
  • Culoarea cadrului
  • Lentile
Clar Filtru

Ochelari fotocromici pentru bicicletă

Ochelarii fotocromici sunt echipați cu ochelari speciali care își schimbă automat culoarea sub influența intensității luminii. Fotocromele pot fi complet transparente sau complet întunecate, în funcție de mediu. Ochelarii fotocromici de ciclism sunt, prin urmare, soluția perfectă pentru bicicliștii care călătoresc adesea în condiții schimbătoare sau se antrenează tot anul.

În magazinul nostru veți găsi ochelari fotocromici sport de înaltă calitate, cu un design și o formă adaptată nevoilor bicicliștilor, precum și a altor accesorii pentru biciclete. Am pregătit o gamă largă de produse de primă clasă care vă vor facilita instruirea. De asemenea, verificați gama noastră de îmbrăcăminte funcțională pentru ciclism pentru un confort maxim de călărie.

Ochelarii disponibili în magazinul nostru se disting printr-un timp scurt de răspuns, datorită căruia se pot lumina și întuneca în doar câteva momente. In plus, oferim ochelari corectori sport, destinati iubitorilor de vehicule cu doua roti care au probleme de vedere.

Ochelari fotocromatici pentru biciclete si avantajele acestora

Modelele descrise sunt o alternativă excelentă la versiunile clasice, care asigură în același timp un confort ridicat de utilizare. Investind într-un astfel de accesoriu, nu trebuie să oprești bicicleta de fiecare dată când schimbi iluminarea și îți pui o pereche nouă de ochelari. În consecință, biciclistul nu trebuie să poarte echipament suplimentar și să înceteze antrenamentul.

Ochelarii fotocromatici pentru bicicletă sunt versiuni universale, datorită cărora te poți bucura de o plimbare netulburată, indiferent de condițiile predominante. Funcționarea acestui tip de lentilă este foarte simplă. Când intensitatea luminii crește și este foarte strălucitoare, acestea încep să se estompeze. La rândul lor, când se întunecă, ele luminează. Drept urmare, puteți conta pe un confort excelent al conducerii la orice oră din zi sau din noapte și pe un nivel ridicat de siguranță. Ochelarii de ciclism fotocromatici vă vor permite să vedeți fiecare obstacol, datorită căruia riscul unei coliziuni este redus semnificativ.

Ochelari de sport fotocromatici - ce mai merită să știi despre ei?

Toți iubitorii de vehicule cu două roți, pentru care confortul și siguranța în orice situație sunt importante, pot decide asupra acestui tip de modele. Ochelarii de ciclism fotocromatici sunt insa recomandati in special ciclistilor de MTB, datorita faptului ca se deplaseaza pe teren extrem de dificil. Este, de asemenea, o opțiune bună pentru toate persoanele care preferă călărie pe munte și trebuie să țină cont de schimbările frecvente ale vremii. Un avantaj suplimentar al acestui tip de modele este protecția eficientă împotriva radiațiilor UVA și UVB. În plus, protecția crește pe măsură ce intensitatea luminii solare crește. In oferta noastra gasiti ochelari de ciclism photochrom care se disting prin rezistenta sporita la impact. Accesoriile sunt ușoare și flexibile în același timp, făcând utilizarea lor o plăcere pură. Sortimentul include produse de la branduri precum Rockbros, Tifosi, Alpina, Force, 100%, Uvex si Rogelli.

Ochelari fotocromatici de ciclism - ce mai fac modelele din oferta noastra?

Pentru a spori si mai mult confortul la purtare, accesoriile sunt echipate cu orificii speciale de ventilatie. De asemenea, cicliștii pot conta pe o potrivire perfectă, deoarece ochelarii fotocromatici sport au vârfuri reglabile ale tâmplei și tampoane din cauciuc cu un nivel ridicat de aderență. Un alt avantaj este faptul ca este echipat cu un strat care respinge eficient murdaria, apa si grasimea. Produsele pe care le oferim sunt rezistente si la deteriorarea mecanica si la influenta radiatiilor solare. Fotocromurile pentru o bicicletă sunt fabricate din materiale extrem de durabile, datorită cărora se disting printr-o durată lungă de viață. Unul dintre ele este TR90, sau grilamid, care vă permite să obțineți cele mai flexibile și durabile accesorii. Datorită acesteia, ochelarii se caracterizează prin fragilitate scăzută, rezistență la îndoire variabilă și fisurare prin stres.

Ochelari sport fotocromatici - nu numai pentru bicicleta

Produsele disponibile în sortimentul nostru sunt recomandate nu numai bicicliștilor. Ele pot fi achiziționate și de alergători și alte persoane cărora le place activitatea fizică în aer liber, chiar și de natură foarte dinamică. Unele modele sunt furnizate cu un set cu o curea speciala care le permite sa fie atasate in locul templelor. Ochelarii fotocromatici pentru biciclete se disting printr-un design atractiv, extrem de sportiv. Oferta noastră include și versiuni folosite de membrii grupurilor de ciclism profesioniști. Încurajăm ca accesoriile să fie depozitate în cutia inclusă, ceea ce va prelungi durata de viață a pigmenților fotocromici și îi va proteja împotriva efectelor negative ale radiațiilor UV. Accesoriile disponibile în oferta noastră vin într-o gamă largă de prețuri, astfel încât fiecare persoană să aibă șansa de a găsi ceva pentru ea însăși.citiți mai departe colaps