Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Mărimea
  • Culoarea cadrului
  • Lentile
Clar Filtru

Ochelari de ciclism cu lentile interschimbabile

Ochelarii de ciclism cu lentile interschimbabile sunt o solutie universala pentru biciclistii care doresc sa foloseasca ochelari nu doar in zilele insorite. In functie de model, ochelarii cu lentile interschimbabile sunt echipati pe langa sticla inchisa potrivita pentru utilizare in zilele insorite, de asemenea cu lentile incolore sau portocalii/galbene, care in zilele innorate ne protejeaza ochii de noroi, insecte sau alte obiecte care ne pot deteriora. ochi.

Ochelarii de ciclism cu lentile interschimbabile sunt recomandați tuturor celor care vor să economisească puțin la accesorii. Acest lucru se datorează faptului că elementele optice în sine sunt mai ieftin de cumpărat decât ochelarii completi. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru iubitorii de vehicule cu două roți cărora le plac călătoriile mai lungi, de mai multe zile cu bicicleta și doresc să fie pregătiți pentru toate condițiile. Elementele în sine sunt ușoare și nu ocupă mult spațiu, așa că le poți purta cu ușurință oriunde cu tine.

Ochelari de ciclism - lentile înlocuibile pentru toate ocaziile

Mulți începători care abia își încep aventura cu ciclismul obișnuit se întreabă ce ochelari ar trebui echipați la început. Versiunile cu lentile înlocuibile sunt accesorii universale care ne oferă încă de la început o mulțime de oportunități și, în același timp, ne permit să ne bucurăm de plimbare în toate condițiile. Ochelarii cu lentile interschimbabile sunt, de asemenea, recomandați persoanelor care participă la cursele de biciclete din diferite părți ale țării. Datorită acestei soluții, poți lua cu tine o singură cutie și poți lua o decizie abia înainte de începere, ajustând accesoriul la condițiile predominante. Marele avantaj al modelelor disponibile in oferta noastra este posibilitatea de inlocuire rapida a sticlei. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea accidentală a ramelor. Sortimentul include produse de la branduri precum Tifosi, Rogelli, Force, Rockbros, 100%, Arctica si Alpina.

Ochelari sport cu lentile interschimbabile - prin ce altceva se remarca modelele din magazinul nostru?

Oferim doar accesorii de înaltă calitate, care se disting prin rezistență ridicată la îndoire, deteriorare și radiații UV. Designul potrivit face ca ochelarii de sport sa se potriveasca perfect si sa ofere un confort foarte ridicat de utilizare. Tâmplele și aripile nasului reglabile permit o ajustare ușoară la orice formă a capului. Unele dintre modele sunt, de asemenea, echipate cu un strat hidrofob și oleofob, datorită căruia sunt foarte rezistente la apă, murdărie și ulei. Sortimentul include, printre altele modele din TR90, care se distinge prin fragilitate scăzută, ușurință, rezistență la îndoire și substanțe chimice. Ochelarii pe care îi oferim asigură, de asemenea, o bună circulație a aerului și o bună aderență, chiar și atunci când transpirați foarte mult.

Ochelari cu lentile interschimbabile - ce mai poti gasi la oferta?

În majoritatea cazurilor, accesoriile sunt echipate cu trei tipuri de lentile interschimbabile. Versiunile transparente sunt perfecte pentru zilele ploioase, facilitând parcurgerea următorilor kilometri. Este, de asemenea, o soluție bună pe vreme înnorată. Lentilele galbene sunt potrivite pentru a conduce pe întuneric, în timp ce lentilele întunecate sunt potrivite pentru soare puternic. De asemenea, oferim ochelari polarizați cu lentile interschimbabile pentru a îmbunătăți calitatea vederii. Unele modele au lentile fotocromatice care se autoajustează la condițiile meteorologice, întunecându-se când lumina este foarte intensă sau luminând când intensitatea luminii scade. Pentru a face călătoria și mai confortabilă și mai sigură, vă invităm să vă familiarizați cu iluminatul bicicletei care este disponibil în oferta noastră.citiți mai departe colaps